Important: Această pagină este folosind cookie-uri (cookies). Folosind acest site fără a opri cookie-urile în browser, înseamnă că sunteți de acord pentru utilizarea acestuia.
Cumpara acum! Caracteristici Descărcări

Câştigaţi cu noi!

Dacă doriţi să începe să câştigaţi bani cu alătura vBET să Programul de afiliere.
Pagina 1 de 2 12 UltimulLast
Rezultate 1 a 10 de 13

Thread: Cum se dezactivează URL-uri traduse

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Februarie 2010

Default Cum se dezactivează URL-uri traduse

Salut Vreau să-mi păstra adresele URL engleză ca vBET 2.0

Cum dezactivez tradus url-uri?

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Februarie 2010

Am într-adevăr nevoie să dezactivaţi aceste, i-au fost difuzate acest mod de mult timp şi nu doresc să aibă la URL-uri indicele 1mil din nou, aceasta va dura luni şi luni. Mi-ar ţine mai degrabă structura url-ul vechi vă rugăm să ajute.

Michał Podbielski (vBET Personal) vBET's Avatar
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

vBET 3.x face traduceri în mod sigur în conformitate cu vBET 2.x Aceasta înseamnă că vechi (nu link-uri traduse) doar a lua 301 redirecționare. Și pentru Google (și alte motoare de căutare) aceasta înseamnă - nu pierde această pagină indexate doar schimba adresa cauza este inca aceeasi pagina, care sa mutat la altă adresă.

Deci, vei pierde nimic. Este sigur pentru dumneavoastră.

Oricum, dacă totuşi doriţi faci atunci vă rugăm să vbenterprisetranslator_seo.php fişier deschis şi eliminarea (comentariu) acest cod:
    Code:
    function vbseo_thread_seotitle(&$thread){
    require_once(dirname(__FILE__). '/includes/vbenterprisetranslator_functions.php');
    vbet_makevBSEOTheadLink($thread);	
    }
    Acesta poate fi, de asemenea, necesare pentru a găsi în Admin CP -> Produse & plugins -> plugins plugin-ul vBET numit Initializarea pentru init_startup cârlig şi eliminarea / în comentariu există acest cod:
    Code:
    if (!function_exists("vbseo_thread_seotitle")) {
    function vbseo_thread_seotitle(&$thread){
    require_once(DIR. '/includes/vbenterprisetranslator_functions.php');
    vbet_makevBSEOTheadLink($thread);	
    }							
    }

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Februarie 2010

Perfect, vă mulţumesc.

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Sunteti bineveniti

Aşa cum am scris aici şi vă PM în opinia noastră nu aveţi nevoie de acest lucru şi este mai bine pentru dvs. SEO NU pentru a dezactiva URL-uri traduse. Acestea vor fi mai bine poziţionat de către Google (mai multe cuvinte cheie în limba cautate) şi nu veţi pierde indexurile de URL-uri inainte de traducere (pentru că 301 de redirecţionare este utilizat).

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Februarie 2010

Quote Iniţial Adăugată pe site de vBET View Post
    Sunteti bineveniti

Aşa cum am scris aici şi vă PM în opinia noastră nu aveţi nevoie de acest lucru şi este mai bine pentru dvs. SEO NU pentru a dezactiva URL-uri traduse. Acestea vor fi mai bine poziţionat de către Google (mai multe cuvinte cheie în limba cautate) şi nu veţi pierde indexurile de URL-uri inainte de traducere (pentru că 301 de redirecţionare este utilizat).
    Cea mai mare problemă am este cel mai browsere nu arată cele url-uri limba în mod corespunzător în bara de adrese a browserului, ele arată ww.domain.com /% 20% 250% 900 / etc, asa ca oamenii legarea la mine va face legătura cu url-uri nesolicitate. Acest lucru este rău pentru SEO.

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Quote Iniţial Adăugată pe site de Snake View Post
    Cea mai mare problemă am este cel mai browsere nu arată cele url-uri limba în mod corespunzător în bara de adrese a browserului, ele arată ww.domain.com /% 20% 250% 900 / etc, asa ca oamenii legarea la mine va face legătura cu url-uri nesolicitate. Acest lucru este rău pentru SEO.
    In primul rand SEO este cam ca cizmele nu te vad oameni. În al doilea rând - URL-urile nu sunt junk - acestea sunt bine. Ceea ce scrieți despre el este modul în care IE o arată. Verificaţi-l în Opera, Chrome, Firefox - Totul este frumos. Deoarece notaţie% este un standard. Şi, IE, de asemenea, atunci când aceasta respectă trimite cererea la server, pur si simplu nu-l arată frumos. Daca stii o limba cu caractere speciale, apoi Puteţi verifica-l chiar şi schimbarea notaţie% la scrisorile de construcţii, în unele URL - veţi vedea că este aceeaşi pagină.

În rezumat: link-uri sunt bine.

Totuşi putem lua ca cererea pentru a genera link-uri pentru IE în alt mod. Noi chiar ştiu deja cum să facă acest lucru (Lecţii învăţate cu vB4 ).
    Ultima modificare făcută de vBET; 25-02-10 la 20:01.

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Februarie 2010

Cum pot dezactiva url-uri din nou în noua versiune? 3.3.2

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Quote Iniţial Adăugată pe site de Snake View Post
    Cum pot dezactiva url-uri din nou în noua versiune? 3.3.2
    În acest caz, este suficient daca pur si simplu nu face modificări pentru functions_vbseo_createurl.php fişier

NOTĂ: Traducere de adrese URL vă oferă MULT MAI BINE SEO şi am făcut GREAT OPTIMIZARE în acest domeniu la punctul 3.3.2 Am făcut special pentru acest algoritm modificări şi adaugă traduceri întârziat pentru URL-uri, pentru că anterior a existat strangulare pe care am găsit de curând. Deci, va sfatuim sa făcut doar integrarea deplină şi să verificaţi performanţele reale CU traduse URL-uri - vă pot fi foarte surprins pozitiv în acest domeniu Apoi, dacă decideți că încă nu este suficient, îl puteți dezactiva întotdeauna mai târziu. Vă rugăm să verificați-l - este foarte mare pentru SEO dumneavoastră și vă va aduce mai mult trafic (din cauza pozițiilor mai bine index).

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Februarie 2010

Deci, I a păstra fişierul vechi? un nou ithought au prezentat modificări noi, ca pe integrare vbseo?

Pagina 1 de 2 12 UltimulLast

Tag-uri pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Tu nu pot posta subiecte noi
  • Tu nu pot mesaj raspunsuri
  • Tu nu pot adăuga ataşamente
  • Tu nu pot edita mesajele tale
  •