Important: Această pagină este folosind cookie-uri (cookies). Folosind acest site fără a opri cookie-urile în browser, înseamnă că sunteți de acord pentru utilizarea acestuia.
Cumpara acum! Caracteristici Descărcări

Câştigaţi cu noi!

Dacă doriţi să începe să câştigaţi bani cu alătura vBET să Programul de afiliere.
Pagina 1 de 2 12 UltimulLast
Rezultate 1 a 10 de 14

Thread: Incapabil la spre uninstall vbet fără a rupe forum

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Septembrie 2010

Default Incapabil la spre uninstall vbet fără a rupe forum

Salut baieti,
    Eu am nevoie la spre uninstall vbet, am dezinstalat prin intermediul admincp şi vbet este plecat, cu toate acestea dacă am încerca să ştergeţi vbet fişierele de pe serverul meu (am încercat pentru a obţine serverul meu înapoi la standard de fişiere doar înainte de a reinstala doar ceea ce am nevoie) ucide forumul meu!? Aici este eroarea obţine dacă am încerca să eliminaţi fişierele după dezinstalarea prin intermediul admincp:

Avertisment: require(/home/thecodec/public_html/forumz/includes/vbenterprisetranslator_functions_redirect.php) [function.require]: failed to open-stream: nu există un astfel de fişier sau director în /home/thecodec/public_html/forumz/includes/init.php(304): eval () ar code on linie 135

Eroare fatală: require() [function.require]: Failed deschiderea necesară ' / home/thecodec/public_html/forumz/includes/vbenterprisetranslator_functions_redirect.php' (include_path ='.: /usr/lib/php: / usr/local/lib/php ') în /home/thecodec/public_html/forumz/includes/init.php(304): eval () ar code on linie 135

Am scos toate regulile de vbet la .htaccess.

Orice ideas cum pentru a vindeca aceasta?

Salutari,
    Simon

Banned
    Alăturaţi-vă Data
    August 2012

Acest lucru arata ca nu scoate unele plug-in vBET sau nu scoaterea integrare vBET cu unele plug-in. Ai vBSEO? Încercați să dezactivați toate () cârlige/plugin-urimai multe informaţii).

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Septembrie 2010

Nu am nici o opţiune, dar pentru a dezactiva toate plugin-uri, am avut vbseo dar am încercat a scăpa de ea!, atunci când încercaţi dezinstalarea vbet primesc tot felul de probleme, acesta este conducere eu alune!

Banned
    Alăturaţi-vă Data
    August 2012

Înainte de a dezinstala vBET trebuie să eliminaţi integrarea cu vBSEO. Înainte de a dezinstala vBET, de asemenea, încercaţi să dezactivaţi toate cârlige în config.php)mai multe informaţii).

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Septembrie 2010

Voi da un alt du-te, VBSEO a fost dezinstalat, aşa că nu ştiu ce vrei să spui de integrare? VBSEO regulile au fost eliminate din .htaccess. unde altundeva ar trebui să fie Căutaţi?

Banned
    Alăturaţi-vă Data
    August 2012

Dacă aţi eliminat vBSEO apoi tu, de asemenea, eliminate vBSEO integrarea cu vBET.
    Te rog trimite-mi un PM acces detalii la Admin CP şi FTP. Voi verifica ce se intampla acolo

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Septembrie 2010

PM trimise

Banned
    Alăturaţi-vă Data
    August 2012

Înainte de a dezinstala vBET trebuie să eliminaţi toate integrării sale. Am găsit dumneavoastră de integrare în modules/recentthreads.php în liniile 255-260. Dacă aţi făcut unele alte integrarea cu vBET apoi ştergeţi-le.

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Septembrie 2010

Multumesc pentru asta, am uitat despre vbacmp, acum va încerca şi curăţa şi uninstall - te voi lasa sa stii cum merge!

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Septembrie 2010

Vbet dezinstalat apoi a început să eliminaţi fişierele de vbet şi luat this:
    Avertisment: require([path]/includes/vbenterprisetranslator_functions_redirect.php) [function.require]: failed to open-stream: nu există un astfel de fişier sau director în [path]/includes/init.php(304): eval () ar code on linie 135

Eroare fatală: require() [function.require]: Failed deschiderea necesară ' / home/thecodec/public_html/forumz/includes/vbenterprisetranslator_functions_redirect.php' (include_path ='.: /usr/lib/php: / usr/local/lib/php ') în /home/thecodec/public_html/forumz/includes/init.php(304): eval () ar code on linie 135

Pagina 1 de 2 12 UltimulLast

Tag-uri pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Tu nu pot posta subiecte noi
  • Tu nu pot mesaj raspunsuri
  • Tu nu pot adăuga ataşamente
  • Tu nu pot edita mesajele tale
  •