Salut baieti,
Eu am nevoie la spre uninstall vbet, am dezinstalat prin intermediul admincp şi vbet este plecat, cu toate acestea dacă am încerca să ştergeţi vbet fişierele de pe serverul meu (am încercat pentru a obţine serverul meu înapoi la standard de fişiere doar înainte de a reinstala doar ceea ce am nevoie) ucide forumul meu!? Aici este eroarea obţine dacă am încerca să eliminaţi fişierele după dezinstalarea prin intermediul admincp:
Avertisment: require(/home/thecodec/public_html/forumz/includes/vbenterprisetranslator_functions_redirect.php) [function.require]: failed to open-stream: nu există un astfel de fişier sau director în /home/thecodec/public_html/forumz/includes/init.php(304): eval () ar code on linie 135
Eroare fatală: require() [function.require]: Failed deschiderea necesară ' / home/thecodec/public_html/forumz/includes/vbenterprisetranslator_functions_redirect.php' (include_path ='.: /usr/lib/php: / usr/local/lib/php ') în /home/thecodec/public_html/forumz/includes/init.php(304): eval () ar code on linie 135
Am scos toate regulile de vbet la .htaccess.
Orice ideas cum pentru a vindeca aceasta?
Salutari,
Simon