Important: Această pagină este folosind cookie-uri (cookies). Folosind acest site fără a opri cookie-urile în browser, înseamnă că sunteți de acord pentru utilizarea acestuia.
Cumpara acum! Caracteristici Descărcări

Câştigaţi cu noi!

Dacă doriţi să începe să câştigaţi bani cu alătura vBET să Programul de afiliere.
Pagina 1 de 2 12 UltimulLast
Rezultate 1 a 10 de 15

Thread: Urgent, nu poate traduce la toate

Junior Member
    Alăturaţi-vă Data
    Iul 2013

Default Urgent, nu poate traduce la toate

Buna ziua.

Am cumparat solutia ta la ultima şi instalat cu succes ca versiunea anterioară gratuit. Am experienta de instalare şi folosind versiunea veche.

Meu mirat este faptul că;

1. Ce este cea mai importantă bază configura? Raman aproape valoarea implicită la prima dată, că ar fi de lucru fin fără orice atingere.

2. Eu am gata google API cheie şi a luat-o în mod corespunzător.

3. După ce am setat implicit API-cheie de la google, din pagina direct ia o destul de secunde şi minute dar Arată gol fără traduce la toate.

În primul rând, vreau să mediu şi configuraţi-l în precizia. A putut tu spune-mi cum de a seta sau observaţi un mod corect.

Hue ~ ~ e cald azi prea. menţine sănătatea ta bine.
    Ultima modificare făcută de Marcin Kalak; 10-08-13 la 09:33. Motivul: corect bbcode

Banned
    Alăturaţi-vă Data
    August 2012

Cel puţin trebuie să configuraţi opţiuni în Admin CP -> vBET -> Pagina principală, configura conturile de furnizor de traducere în Admin CP -> vBET -> furnizorii de traducere şi să configuraţi .htaccess)http://www.vbenterprisetranslator.co...html#post1539). Toate paşii de configurare sunt descrise în vBET/do-not-upload/readme.html.
    Asiguraţi-vă că aveţi cheia corectă la Google Translator API v2.
    Dacă după traducerea tot textul dispare pentru a arata http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1537.
    A face tu încă nevoie de ajutor?
    Ultima modificare făcută de Marcin Kalak; 10-08-13 la 09:59.

Junior Member
    Alăturaţi-vă Data
    Iul 2013

Mulţumesc pentru al tău sfătui

În conformitate cu FAQ,

1. Setul serverul arata bine pentru CURL, ICONV
    2. Verificaţi din nou CP -> vBET configura, .htaccess, traducator google API v2.

Dar, după traducerea nu apare tot textul.

Ar putea vizita noastră panoul de control admin dacă posibil?
    Ultima modificare făcută de Marcin Kalak; 13-08-13 la 09:20. Motivul: corect bbcode

Banned
    Alăturaţi-vă Data
    August 2012

Nu văd că textul a dispărut de pe pagina de tradus. Văd numai textul netradusă)http://www.vbenterprisetranslator.co...html#post10869).
    Pe pagina pe care aţi textul dispare?

Junior Member
    Alăturaţi-vă Data
    Iul 2013

vă rugăm, consultaţi
    Text automatically translated from: Korean to: Romanian
    Translated text
    Original text

iar jos steaguri pentru a verifica it.
    Ultima modificare făcută de Marcin Kalak; 14-08-13 la 09:20. Motivul: corect bbcode

Banned
    Alăturaţi-vă Data
    August 2012

Ma uit acolo şi văd netradusă textului, dar textul apărea.

Junior Member
    Alăturaţi-vă Data
    Iul 2013

Vedea textul dispeared după traducerea la coreeană-japoneză, de exemplu,

Text automatically translated from: Korean to: Romanian
    Translated text
    Original text
    Ultima modificare făcută de Marcin Kalak; 14-08-13 la 09:20. Motivul: corect bbcode

Banned
    Alăturaţi-vă Data
    August 2012

Eu nu vad problema, dar vă rugăm să trimite-mi un PM acces detalii Admin CP şi FTP. Voi verifica-l după logare în contul dvs.

Banned
    Alăturaţi-vă Data
    August 2012

Nici un răspuns - a considerat problema este plecat. Dacă nu vă rugăm să scrieți aici.

Junior Member
    Alăturaţi-vă Data
    Iul 2013

Quote Iniţial Adăugată pe site de Marcin Kalak View Post
    Eu nu vad problema, dar vă rugăm să trimite-mi un PM acces detalii Admin CP şi FTP. Voi verifica-l după logare în contul dvs.
    Quote Iniţial Adăugată pe site de Marcin Kalak View Post
    Nici un răspuns - a considerat problema este plecat. Dacă nu vă rugăm să scrieți aici.
    Oops. I niciodată conştient aţi închis acest fire. Îmi pare rău meu răspuns târziu. De fapt, îmi amintesc că am observat admin cont pentru conectare serverul meu prin PM. Dar acesta nu a putut rezolva la Ghidul tau la acel moment. Între timp, am fost foarte ocupat.

I-am spus ai putut nu login serverul meu cu aceste informaţii pe care am observat la tine. Aşa că am să rămân aici din nou cont server a putea acces, vă rugăm să verificaţi dumneavoastră PM.

Lângă noul an.
    Mulţumesc.

Pagina 1 de 2 12 UltimulLast

Tag-uri pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Tu nu pot posta subiecte noi
  • Tu nu pot mesaj raspunsuri
  • Tu nu pot adăuga ataşamente
  • Tu nu pot edita mesajele tale
  •