Important: Această pagină este folosind cookie-uri (cookies). Folosind acest site fără a opri cookie-urile în browser, înseamnă că sunteți de acord pentru utilizarea acestuia.
Cumpara acum! Caracteristici Descărcări

Câştigaţi cu noi!

Dacă doriţi să începe să câştigaţi bani cu alătura vBET să Programul de afiliere.
Rezultate 1 a 9 de 9

Thread: Problemă cu vBET şi conţinut duplicat

Membru
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Default Problemă cu vBET şi conţinut duplicat

Să spunem că un post de utilizator în limba engleză pe un forum daneză.

Apoi, avem o legătură într-danez ... / da / showthread.php t =? Xyz ... care conţine textul în limba engleză tradus în daneză (puteţi afişa textul în limba engleză cu ajutorul "verticală săgeata").

Apoi, dacă veţi căuta un şir de engleză din traducerea link-ul danez arată în sus, pentru că Google indexează textul în limba engleză care apperes în sursa de ... / da / showthread.php t =? Xyz ...

Deci, ce avem nevoie este o etichetă care spune google nu la conţinut sursă index. În caz contrar, puteţi rula o problemă cu continut duplicat, deoarece conţinutul aceeaşi sursă va fi indexat in 52 de link-uri diferite.

Exemplu: Am un cumpărător care cumpără în mod constant numai R de la mine şi el site-ul: www.thegame-online.dk - Google-søgning

PS Se pare externe directe nu funcţionează corect pe acest forum, cel puţin nu în explorer ...
    Ultima modificare făcută de krisp; 19-12-09 la 23:11.

Michał Podbielski (vBET Personal) vBET's Avatar
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Nu este aşa. După cum puteţi vedea pe fiecare pagina pe care au un conţinut diferit - aveţi traducere. Acesta nu este un conţinut de duplicat în cazul în care unele pagini au parte de text din altă pagină. Dacă aveţi totul tradus + inclus doar o parte mică din altă parte, în pagina originală, nu ar trebui să fie considerate ca fiind de conţinut duplicat. În caz contrar, citându-l-ar fi, de asemenea, considerate ca un conţinut duplicat - nu doriţi să dezactivaţi în citând pe forum pentru dvs.? De asemenea, reţineţi că paginile arhivei au textul chiar exact aceleaşi şi nu sunt considerate un conţinut de duplicat, pentru că într-adevăr acestea sunt diferite (mulţime de încercare de la GUI nu sunt incluse acolo). Deci - acest lucru nu cauzează probleme de conţinut duplicat

Dacă nu doriţi să includeţi textul iniţial de post scrise în altă limbă, atunci doar schimbare şablon vbenterprisetranslator_inpost_translate. Este până la tine. În mod implicit oferim şablon care permite de a vedea textul original, deoarece este util pentru cei care au inteles acest language.It original nu este un bug - ar trebui să funcţioneze în acest mod.

De asemenea, nu ştim de ce Google prezinta peste tot textul în limba engleză, în acest caz - după cum puteţi vedea în fiecare descriere meta pagină este tradus. Unul mai mult timp - puteţi schimba doar dacă şablonul nu ca unul real.
    Ultima modificare făcută de vBET; 19-12-09 la 23:40.

Membru
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Ok, asta e uşor să se stabilească apoi

Ştiţi dacă există, alternativ, un fel de mod de a spune Googlebot să ignore o parte a textului pe o pagină - am putea folosi acest şablon în loc de a scoate funcţionalitate?

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Există o cale - ar putea fi inclus, nu direct, ci prin JavaScript. În acest fel s-ar fi ignorat de cizme. Vom lua în considerare această idee Adăugat în lista de TODO

De asemenea, vă rugăm să citiţi postul meu ultima mai mult timp - l-am editat şi adăuga mai multe argumente de ce nu este duplicat de conţinut.

Membru
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Marea sa adăugat la lista de TODO Am înţeles că nu ar fi o problema mai mare la acest moment, dar este un pic "mai curat" în acest fel

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Da, desigur, - acest lucru va fi soluţie mult mai bună - mulţumesc pentru că ne-direcţie pentru ea

Şi, desigur, se va închide definitiv problema despre - de ce Google arată că descrierea în limba engleză atunci când este tradus descriere

Un lucru mai mult - vă rugăm să reţineţi că efectuarea de modificări în şabloanele vor determina care va trebui să revină după aceste actualizare (în caz contrar vBulletin vor utiliza în continuare modificările în loc de template-uri actualizate originale).

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Adoptat - vor fi incluse în 3.3.0

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Avem de a elimina această funcţionalitate - se pare că sa rupt RSS. Noi nu va putea să se ocupe de acest lucru înainte de lansare. Scuze.

I re-deschide acest aspect şi vom lucra pe aceasta din nou după 3.3.0 de presă

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Ok - Se pare ca noi ne ocupam problema RSS va funcţiona fără şablon.

Aşa face şi va fi inclusă în vBET 3.3.0. Vă rugăm să reţineţi că va fi de configurabil şi cu handicap în mod implicit! Va fi nou parametru"Afişaţi textul original"care vă va permite să dezactivaţi textul original, arată-l în mod normal sau adăugat de JavaScript (cel mai bun pentru SEO).

Reţineţi, de asemenea că afişarea de către JavaScript este considerat ca funcţionalitate BETA în acest moment. L-am testat in configuratii mai multe caractere speciale, inclusiv, dar nu am avut timp pentru ao testa pe forumuri vii, vă rugăm să fiţi conştienţi de faptul că.

Reţineţi, de asemenea faptul că pentru a face lucrări ne-am schimbat şablon vbenterprisetranslator_inpost_translate.

Tag-uri pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Tu nu pot posta subiecte noi
  • Tu nu pot mesaj raspunsuri
  • Tu nu pot adăuga ataşamente
  • Tu nu pot edita mesajele tale
  •