Important: Această pagină este folosind cookie-uri (cookies). Folosind acest site fără a opri cookie-urile în browser, înseamnă că sunteți de acord pentru utilizarea acestuia.
Cumpara acum! Caracteristici Descărcări

Câştigaţi cu noi!

Dacă doriţi să începe să câştigaţi bani cu alătura vBET să Programul de afiliere.
Rezultate 1 a 6 de 6

Thread: URL-uri cu? vbetxx anexată la acesta în indexul google

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Iunie 2010

Default URL-uri cu? vbetxx anexată la acesta în indexul google

Imi pare rau ca am au câteva întrebări trebuie rezolvat atât de bolnav a face un cuplu de cereri separate. În acest unul I 'm a găsi indexate pagini cu? vbet_outside = true anexată la URL-uri, şi nu am nici link-uri care de fapt Adăugare care.

Chiar am aceasta pe URL-ul meu forum în cazul în care sa efectiv nu în afara anymore.

Am fost de gând să facă o re-direct pentru a merge la /? vbetXX la /, dar doriţi să vă asiguraţi că nu există o modalitate mai bună.

Multumesc,
    Chris

Retrase;)
    Alăturaţi-vă Data
    August 2011

Coud vă arată-mi vă rugăm să exactă indexate url cu /? vbetXX şi, de asemenea, "XX" este codul lang?

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Iunie 2010

XX a fost doar ment înseamnă mai multe trecut că.. nu există nici o xx lang!

Code:
    site:www.allfreechips.com/de/
    în google prima pagină este indexat cu? vbet

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Iunie 2010

Poti sa vezi pagina de forum, phpBB2 / are? b/vbet_outside = true în indexul?

Retrase;)
    Alăturaţi-vă Data
    August 2011

Ştiu că este nici limba xx vreau doar să ştiu ce să-mi arate, şi ceea ce am nevoie de a vedea cum exact este indexat această pagină
    Ar putea vă rugăm să afişaţi-ma-ştiu-am mi-ai spus cum acesta este de a crea, dar am nevoie să te uiţi dacă I havent accidental făcut unele greşeli

Retrase;)
    Alăturaţi-vă Data
    Iunie 2012

Nici un răspuns, aşa că am nevoie pentru a închide acest thread, dacă aveţi mai multe întrebări cu această problemă va redeschide.

Tag-uri pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Tu nu pot posta subiecte noi
  • Tu nu pot mesaj raspunsuri
  • Tu nu pot adăuga ataşamente
  • Tu nu pot edita mesajele tale
  •