Important: Această pagină este folosind cookie-uri (cookies). Folosind acest site fără a opri cookie-urile în browser, înseamnă că sunteți de acord pentru utilizarea acestuia.
Cumpara acum! Caracteristici Descărcări

Câştigaţi cu noi!

Dacă doriţi să începe să câştigaţi bani cu alătura vBET să Programul de afiliere.
Pagina 3 de 4 FirstPrimul 1234 UltimulLast
Rezultate 21 a 30 de 31

Thread: Planurile schimbat pentru vBET 3.3.0 de presă

Membru
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Asta sună foarte bine Cred ca orice pe forum pentru care are un server care este suficient de puternic pentru a face faţă pe forum pentru netraduse ar trebui să fie, într-adevăr în măsură să se ocupe de actualizarea normale de memorie cache de cel puţin o limbă fără probleme. Deci, având în vedere câteva minute între fiecare masă limbă actualizare pentru a goli que de interogări de la utilizatori şi indexbots, cred că această soluţie ar lucra pentru toate forumurile ca odată şi pentru toţi şi chiar şi cu o marjă mare. Sper aţi reuşit să-l stoarce în în această actualizare

Pentru a fi sincer I dont minte aşteptare câteva zile suplimentare pentru ca acest lucru să fie puse în aplicare, şi I dont cred că ceilalţi membri-ar deranja ... aceasta nu ar putea fi o problemă ... dar mai bine sa asteptati cateva zile in plus pentru a fi în siguranţă parte

Michał Podbielski (vBET Personal) vBET's Avatar
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Relaxaţi-vă - ne vor pune în aplicare acest lucru pentru că Dacă nu este în 3.3.0 apoi în 3.4.0 - consideră că este făcut!

Membru
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Bine, voi încerca să vă relaxaţi ...

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Nu incerca - doar să o faceţi

Membru
    Alăturaţi-vă Data
    Ianuarie 2010

Din moment ce m-am angajat să vB 4 platforma deja, am dorit, desigur, că caracteristicile şi capacităţile de 3.3.0 si 3.4.0 încorporată deja vB 4 compatibilitate. Dar aprecia atentia oferă baza de clienti actual. Doar vă rugăm să nu lăsaţi vBET 4.0.0 data de lansare aluneca prea mult dincolo de sfârşitul lunii februarie ...

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Am decis deja că vom începe să lucrăm la vBET 4.0 doar după vBET 3.3.0.

Mulţi oameni întrebaţi despre ea, aşa că va da cat de repede putem

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Quote Iniţial Adăugată pe site de krisp View Post
    Poate că dacă există în cazul în care un timelap de câteva minute între fiecare actualizare tabel ar fi mai bine?
    Timelap adaugă vBET 3.3.0 ca funcţionalitate BETA (nu a fost testat cu o cantitate mare de date).

Junior Member
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

vBET, atunci când va fi lansat 3.4.0?

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Quote Iniţial Adăugată pe site de Smiggy View Post
    vBET, atunci când va fi lansat 3.4.0?
    După următoarele 2 versiuni de vBET 4.x (avem nevoie pentru a adăuga acolo sprijin pentru blog, cms, vBSEO şi sitemap generator), vom implementa lucruri noi in liniile de cabina de vBET 3.x şi vBET 4.x
    Estimăm că va fi nevoie de o luna pentru acele lucruri 4.x vBET, dar având o experienţă reală cu 4 vB este foarte sigur să spun 2 luni. Aceasta se datorează faptului că de multe schimbări care se întâmplă în fiecare vB 4 versiuni şi poate afectează ul nostru (adică modificări între vB 4.0.1 si 4.0.2 cost cu o schimbare în câteva zile).

Punere în aplicare a lucruri noi pentru 3.4.0 va lua ceva intre 1-1,5 luni. Deci, fiind optimist 3.4.0 pot să apară în 2 luni, dar fiind mai realiste poate fi 3-4 luni.

Speranţa este acceptabil pentru tine După cum am declarat - liniile de cabină vBET 3.x și 4.x vor fi acceptate. Ne dăm seama că este mai mult timp între lansări 3.x decât înainte, dar este pentru aceasta o dată și când 4.x va fi stabilă liniile cabinei vor fi amenințate în mod egal și noi funcționalități vor apărea în liniile de cabină (atâta timp cât acestea nu se vor baza pe caracteristicile specifice vB 4).

Aşa să fie calm Linia ta vBET îți va aduce jucării noi

Junior Member
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Ce zici de presă de întreţinere pentru seria 3.x pentru a clarifica problemele raportate?

Pagina 3 de 4 FirstPrimul 1234 UltimulLast

Tag-uri pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Tu nu pot posta subiecte noi
  • Tu nu pot mesaj raspunsuri
  • Tu nu pot adăuga ataşamente
  • Tu nu pot edita mesajele tale
  •