Asta sună foarte bineCred ca orice pe forum pentru care are un server care este suficient de puternic pentru a face faţă pe forum pentru netraduse ar trebui să fie, într-adevăr în măsură să se ocupe de actualizarea normale de memorie cache de cel puţin o limbă fără probleme. Deci, având în vedere câteva minute între fiecare masă limbă actualizare pentru a goli que de interogări de la utilizatori şi indexbots, cred că această soluţie ar lucra pentru toate forumurile ca odată şi pentru toţi şi chiar şi cu o marjă mare. Sper aţi reuşit să-l stoarce în în această actualizare
Pentru a fi sincer I dont minte aşteptare câteva zile suplimentare pentru ca acest lucru să fie puse în aplicare, şi I dont cred că ceilalţi membri-ar deranja ... aceasta nu ar putea fi o problemă ... dar mai bine sa asteptati cateva zile in plus pentru a fi în siguranţă parte![]()

Cred ca orice pe forum pentru care are un server care este suficient de puternic pentru a face faţă pe forum pentru netraduse ar trebui să fie, într-adevăr în măsură să se ocupe de actualizarea normale de memorie cache de cel puţin o limbă fără probleme. Deci, având în vedere câteva minute între fiecare masă limbă actualizare pentru a goli que de interogări de la utilizatori şi indexbots, cred că această soluţie ar lucra pentru toate forumurile ca odată şi pentru toţi şi chiar şi cu o marjă mare. Sper aţi reuşit să-l stoarce în în această actualizare 
Răspunde cu citat