Important: Această pagină este folosind cookie-uri (cookies). Folosind acest site fără a opri cookie-urile în browser, înseamnă că sunteți de acord pentru utilizarea acestuia.
Cumpara acum! Caracteristici Descărcări

Câştigaţi cu noi!

Dacă doriţi să începe să câştigaţi bani cu alătura vBET să Programul de afiliere.
Rezultate 1 a 5 de 5

Thread: Înainte de reînnoire licenţă meu, aş dori un câteva răspunsuri.

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Default Înainte de reînnoire licenţă meu, aş dori un câteva răspunsuri.

Noi actualizări vBet nativ (afară de la cutie) acceptă vBuletin 3.6.12 sau trebuie unul dintre membrii echipelor de sprijin sau noi presupunem la mod ceva pentru a face să funcţioneze?
    Salutari

Retrase;)
    Alăturaţi-vă Data
    August 2011

vBET sprijină mai recente comunicate de vBulletin. Produsul nostru este, de asemenea, compatibile cu fiecare release vBulletin, dar există posibilitatea ca unele integrării suplimentare vor fi necesare atunci când actualizarea vBulletin la unele versiuni elder

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Se poate face o eu însumi? Există un ghid?

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Şi cum funcţionează plătit api2, Microsoft etc? Este toate auto explicative?

Retrase;)
    Alăturaţi-vă Data
    August 2011

Se poate face o eu însumi? Există un ghid?
    Cel mai probabil ai obiceiul nevoie de nimic la toate - dar eu nu poate asigura că vă. Cu toate acestea, în cazul în care apare eroare unele noi vă va ajuta şi ghida

Şi cum funcţionează plătit api2, Microsoft etc? Este toate auto explicative?
    Va trebui doar să se mute cont (deschiderea nou) Microst Azure Server-, de asemenea, vă puteţi conecta cu tu vechi MSN id, şi registru nou aplication + Aboneaza-te pentru Microsoft traducere API

Tag-uri pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Tu nu pot posta subiecte noi
  • Tu nu pot mesaj raspunsuri
  • Tu nu pot adăuga ataşamente
  • Tu nu pot edita mesajele tale
  •