atunci când se face upgrade la vbulletin 4.1.8, vbet 4.4.4 nu este traducerea paginilor complet.
atunci când se face upgrade la vbulletin 4.1.8, vbet 4.4.4 nu este traducerea paginilor complet.
Bună
Ar putea vă rugăm să furnizaţi-mi mai multe informaţii:
-care traducere API sunt tu folosire (Google 1(free), Microsoft, Google 2(paid))
-vă rugăm să rulaţi test pentru app API-urile pe care le utilizaţi: TESTE
Nici un răspuns, am considerat a rezolvat, dacă aveţi orice întrebări referitoare la această problemă I va nota se deschide, pentru orice alte vă rugăm să deschideţi thread noi
pagina mea translate traduce nu conţinut atunci când vizualizaţi. doar se traduce text static pe forum.
自動車保険
pagina mea translate traduce nu conţinut atunci când vizualizaţi. doar se traduce text static pe forum.
am folosit Microsoft şi Apertium traducere.
În testul am link-ul te a fost nici o încercare pentru google apertium (acest lucru a fost creată după ce a fost creat vBET cu Microsoft via Azure)
Poate vă rugăm să executaţi test pentru Microsoft de către Mazure, puteţi găsi în:
Descărcaţi fişierele - >-nu-upload - > Instrumente - > microsoftbyazuretest.php
Doar încărcaţi-l în folderul rădăcină forum, şi tip destinaţie URI în browser-ul web
cum la spre repair acest lucru?Începe testul pentru Microsft traducere API de Azur
Token completă:
{"eroare": "invalid_request", "error_description": "ACS90011: lipseşte cerute a câmpului/u0027client_id/u0027. / r/nTrace ID: 65630e6f-adc7-467b-afd9-7506f26eca2f/r/nTimestamp: 2011-12-09 02:17:06Z"}
Rezultate: ï» ¿"ArgumentException: nici o informație purtător găsite în token-ul: ID=3737.V2_Json.Translate.16E26BDE"
Încercare de eroare:
Timpul de conectare (ms): 130.547119141
Cel mai probabil, nu introduceţi nimic în dvs.AdminCP -> vBET -> traduceri furnizori -> Microsoft Comercial Traducere API cheie de Azure(BETA)
Pentru a utiliza Microsoft traducere via Azure aveţi prima abona pentru Mcrosoft traducere API (de asemenea, opţiunea de gratuit) aici clic
şi apoi register you aplication aici, completând paranteze (este un nume de câmp de client, care va trebui să utilizaţi în Microsoft Comercial Traducere API-cheie de Azure(BETA))
Îmi pare rău, am înregistrat Microsoft API și aplicarea dar am nu poate defini ceea ce este numărul API azuriu.
Vă rugăm să spuneţi-mi detalii.
Ultima modificare făcută de r.dziadusz; 13-12-11 la 20:32. Motivul: Imagini şterse