Poveste:
1. Am avut versiunea gratuită, 2.2.4 pentru o lună sau cam asa ceva. A lucrat mai mare, am multe multe multi vizitatori la site-ul!
Execută (adică ' adresa? limba = ro ') link-uri pe această versiune.
Acum (problema):
2. Cumparat si instalat versiunea de licenţă 4.4.2. Modificat setările în forum în funcţie de fişierul readme.
A. schimbat (adică ' adresa? limba = ro ') la (adică 'ro/adresa')
B. plasat fişierul .htaccess în rădăcina aşa cum este. Nici o modificare asupra fişierului la toate.
C. schimbat webaddresses conic STRICT şi, de asemenea, schimbare tip avansate de url: s
Brusc vizite scăzut la amost jumătate în termen de o săptămână. Am mesaje de eroare de genul, "TO_MANY_REDIRECTS" atunci când crearea posturi pe forumul meu şi clinking pe link-uri la forumul meu de la facebook, etc. Google instrumente admin raportat mai multe legături etc., toate dintre ele legate de languagelinks. o, fr sv etc.
Numărul 2A este încă aceeaşi setare (/ ro /) şi htaccess Fişier încă acolo.
Astăzi Changed înapoi avansate pentru standardul URL-ul, şi, de asemenea, eliminate STRICT pentru linkurile standard şi l´now începe să lucreze din nou.... nimic ştiţi înainte?
Am acum cu handicap traduce software pentru fiind de timp.
Orice sugestii ce să fac? Vreau translatesystem activă. Thats de ce am cumparat-o![]()