Important: Această pagină este folosind cookie-uri (cookies). Folosind acest site fără a opri cookie-urile în browser, înseamnă că sunteți de acord pentru utilizarea acestuia.
Cumpara acum! Caracteristici Descărcări

Câştigaţi cu noi!

Dacă doriţi să începe să câştigaţi bani cu alătura vBET să Programul de afiliere.
Pagina 2 de 2 FirstPrimul 12
Rezultate 11 a 13 de 13

Thread: Traducere fabrică la pagina CMS, dar nu în CMS articol

Membru
    Alăturaţi-vă Data
    Ianuarie 2010

[ACTUALIZAT] Paşii pe care am luat pentru a reveni la normal de funcţionare au fost să faceţi upgrade vBulletin la 4.0.7 4.1.7 (toate traducerile a inceput sa lucreze imediat după că efortul a fost complet) şi upgrade vBSEO la 3.5.1 la 3.6.0 şi am atinge instalarea de vBET atât de clar problema noi au fost întâmpină, deşi coincidenţă în calendarul a fost ciudat, a fost nu vBET. vBET rămâne în continuare un erou în inima mea, chiar dacă mintea mea de somn-defavorizate au pierdut speranta pentru un moment. Sunt, din nou, un mare fan.
    Ultima modificare făcută de brubros; 09-10-11 la 01:23.

Membru
    Alăturaţi-vă Data
    Ianuarie 2010

Totul funcţionează acum. Este necesară o instalare curată de tot. vBET rulează frumos. Aveţi permisiune pentru a şterge acest sleeplessly scris notă.

Michał Podbielski (vBET Personal) vBET's Avatar
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Am verificat forum-ul şi nu pot vedea problema.

Tocmai am verificat URL-ul: YOUR_DOMAIN/forum/content/october-24-2008-usa-apple-says-gay-marriage-civil-rights-issue-not-political-issue-6361/ şi traducerea acestuia-poloneză ca oaspete - pagina generează. În cazul în care veţi vedea problema? Vă rugăm să da EXACT URL-ul unde tu a vedea că problema se întâmplă.

Vă rugăm să reţineţi că am observat că aţi avut emiteţi ca asta mai devreme şi care a fost legate de nor serverul dumneavoastră. Cel mai probabil, aici este aceeaşi problemă. Nu este în legătură cu vBET - puteţi verifica-l cu uşurinţă pentru că:
    1. Sunteţi scris că nu traduse paginile nu sunt produse.
    2. Puteţi dezactiva vBET şi selectare nu este modificări nimic.
    3. A se vedea link-ul inclus imagini

I a vedea pagina este generat şi tu nu fel ca înainte de a am observat că nu pot vedea aceasta şi ai vazut-o. Deci, pun pariu acum aveţi acelaşi motiv - rezolva aceasta acelaşi aşa cum aţi rezolva-o înainte. Nu este vBET problema. Pagini sunt de lucru bine pentru mine (ca oaspete) dovada:
    http://www.vbenterprisetranslator.com/images/actup.png

Deci, înainte de a lua orice acţiune vă rugăm să cred că are nici un sens. Cel mai probabil, nu este problema software-ul, dar problema infrastructurii.

Vă rugăm să spuneţi aveţi nevoie de nici mai mult ajutor aici
    Ultima modificare făcută de vBET; 09-10-11 la 00:11.

Pagina 2 de 2 FirstPrimul 12

Tag-uri pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Tu nu pot posta subiecte noi
  • Tu nu pot mesaj raspunsuri
  • Tu nu pot adăuga ataşamente
  • Tu nu pot edita mesajele tale
  •