Se pare ca le-am atins dumneavoastră volum/debit. Aveţi o licenţă comerciale existente cu traducator Microsoft?
Translator API este acum disponibile noi licenţiaţi comerciale pe Windows Azure Marketplace la un model de abonament tarifare niveluri bazate pe nevoile caracter volumul de utilizare pe lună (1tx = 1000 caractere), cu al tău primul 120-zile de serviciu la nici un cost. Una din opţiunile de nivelul oferit este un serviciu gratuit utilizare limita de 2 milioane de caractere pe lună.
Pentru devreme adopters nostru, oferim curtoazie limita volumul lunar de caractere de 4 milioane pe lună până la sfârşitul lunii martie 2012. Înainte de a martie următoare, ne aşteptăm ca toată lumea să Aboneaza-te prin intermediul Windows Azure Marketplace pentru nivelurile atât libere şi plătit de serviciu. În plus, acesta include OData sprijin, autentificare mai sigură, precum capacitatea de a monitoriza dumneavoastră utilizare volumul lunar.
Pentru licenţe comerciale existente, ne au grandfathered le la volumele care au semnat acordul pentru şi am au extins, de asemenea, de acord până la sfârşitul lunii septembrie 2012. Dacă aveţi o licenţă comerciale, suntem fericiţi să extindă acelaşi lucru pentru tine.
Am inclus mai jos informaţii suplimentare cu privire la API Traducător şi Bazarul Windows Azure referinţă pentru dumneavoastră.
· Întrebări frecvente
· MSDN nou documentaţia link:
Microsoft Traducător
· OData API link-ul:
Utilizaţi seturi de date în cererea dumneavoastră
· Blog-ul oficial echipa:
Microsoft Traducător (şi Bing Traducător) oficial echipa Blog --site ul Home - MSDN Bloguri
· Forumuri de asistenţă tehnică:
Machine traducere şi limbaj instrumente categorie
· Dacă vă sunt în primul rând traducerea paginilor web, luaţi în considerare gratuit Widget Traducător Microsoft:
Microsoft ® Traducător Widget