Hi!
Am câteva întrebări de pre-vânzări ... Am vBulletin 4.0.8 pe forum pentru ... şi eu sunt interesante pentru a cumpara vBET ...
1. Traduceţi de la Google Translate API v1 la Microsoft Traduceţi API?
Pe forum pentru mele sunt în limba croată (foarte asemanatoare cu limba sârbă sau bosniac).
Google Translate sprijin croată, sârbă şi limbile bosniacă, dar Microsoft Traduceţi API NU sprijine orice acestei limbi ...
Pot traduce pe forum pentru meu cu Google Translate API v1 de la limba croată la limba engleza ... traduce şi apoi pe forum pentru mea din engleză în toate celelalte Microsoft Traduceţi API limbi suportate?
2. Dacă acest lucru nu este posibil... Pot face manual la MySQL bază de date... la traducerea DB tabel de date din engleză în alte limbi cu MS Translate API... Acest lucru este posibil cu vBET?
Sau ... cu unele script alte ... sau ... într-un alt mod de a face acest lucru?
3. Google Translate API v2 este un serviciu foarte scump pentru mine (şi, probabil, pentru toţi cei care au un forum pentru medii si mari) .. GT_API_v2 ... 1 caractere M = 20 dolari ... ?!?!? ...
Am în vb4 bazelor de date ... numai în tabelul "post" ... în "pagetext" ... CHAR_LENGHT ... 330 m de caractere ...
SELECT SUM (CHAR_LENGTH (pagetext))
DIN mesaj
În alte tabele DB ... cum ar fi tabelul "fire" ... titlu ... Cuvinte cheie ... tabelul "etichetă" ... tabelul "fraza" ... alte plugin-uri vb ...
Să presupunem că pe forum pentru meu are un total de 500 de milioane de caractere ... Google Translate API v2 ... pentru a traduce pe forum pentru a-mi numai o altă limbă ... Ea mă va costa ... (1 M = $ 20) ... 500 milioane de dolari = 10.000 dolari
Dacă am traduce pe forum pentru meu la TOP 20 de limbi ... Ea mă va costa ... 20 x 500 M = 200.000 dolari de dolari
Cine va plăti atât de mulţi bani pentru asta? ... Ştiu ... NU VA!
Conclussion: Google trebuie să se schimbe acest lucru ... 1 caractere M = max 1 dolar dolar
Am greşit?
4. Este posibil să se traduce doar unele forumuri ... nu toate pe forum pentru şi toate forumurile?
Vă mulţumim pentru răspunsuri,
Manual

Răspunde cu citat