Important: Această pagină este folosind cookie-uri (cookies). Folosind acest site fără a opri cookie-urile în browser, înseamnă că sunteți de acord pentru utilizarea acestuia.
Cumpara acum! Caracteristici Descărcări

Câştigaţi cu noi!

Dacă doriţi să începe să câştigaţi bani cu alătura vBET să Programul de afiliere.
Rezultate 1 a 10 de 10

Thread: Dacă titlul firul este depăşită prin inserţia de lucruri langtitle pauză

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Decembrie 2009

Default Dacă titlul firul este depăşită prin inserţia de lucruri langtitle pauză

Am observat că, dacă cineva un fir de mesaje într-o altă limbă, care este chiar sub min caractere pentru titlu fir, şi tag-uri langtitle trece peste această limită, această şuruburi până afişare a firului în forumdisplay, rezultatele de căutare, şi pe pagina fir în sine. Acelaşi lucru este valabil în cazul în care un titlu fir este tradus, cineva raspunde la firul, şi "Re:" trimite titlul de mesaj peste limita de caractere sale.

Eu nu pot arata un exemplu de acest lucru pentru că am avut pentru a remedia problema pe forumul meu. Sunt sigur că dacă pot fi reproduse aici dacă introduceţi un titlu chiar sub limita de caractere firul titlu, care este tradus din limba prestabilită.

Retrase;)
    Alăturaţi-vă Data
    August 2011

Puteţi să vă rugăm să ne arate o problemă, pentru că i se poate înţelege cu greu atunci când apare problema

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Decembrie 2009

Problema este atunci când "langtitle" se inserează în titlul firului, acesta nu este recunoscut de caractere firul titlu limită. În cazul în care eticheta se taie şi nu este închis corect, se rupe pagina de titlu în cazul în care apare.

Retrase;)
    Alăturaţi-vă Data
    August 2011

Ok, dar eu nu pot reproduce cu această problemă pe forum mea de test, mea [langtitle] nu este niciodată tăiat.
    Puteţi să vă rugăm să trimiteţi-mi informaţii detaliate despre această problemă. Care este limita de lungime langtitle, şi cât de mult ar trebui să fie frântură de literă (în ce limbă), pentru a sparge linia?
    Ultima modificare făcută de r.dziadusz; 17-09-11 la 09:26.

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Decembrie 2009

limita mea de lungime titlu a fost de 85, dar am crescut la 100. Deci, de exemplu, în cazul în care utilizatorul introduce un titlu care a fost de 95 de caractere, apoi langtitle atunci tag-uri l-ar trimite peste limita. Sistemul trunchiată langtitle tag-ul de închidere care duce la ruperea aspect.

Retrase;)
    Alăturaţi-vă Data
    August 2011

Ok am fost capabil să reproducă această problemă, şi acum lucrăm la ea
    Ultima modificare făcută de r.dziadusz; 20-09-11 la 07:45.

Michał Podbielski (vBET Personal) vBET's Avatar
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

salut. Am fost capabil de a se reproduce. A fost foarte greu să reproducă, şi am făcut-o accidental de lucru pe altceva. A fost greu, pentru că e vBulletin bug. vBET utilizează funcţia vBulletin vbchop, Care presupune să taie şir în funcţie de lungimea dorita în condiţii de siguranţă (păstrarea în minte caractere codate). Din păcate, vBulletin are bug-uri acolo şi pentru mesaje, care sunt codificate în condiţii de siguranţă la UTF-8 (caractere ca & # CODUL da rezultate greşite.

Noi trimitem un raport bug-ul vBulletin (vBulletin bug) şi a creat rapida vBET partea. Deci acum vBET detectează dacă vbchop a returnat mai mult de rezultat si taie-l cel dorit. De asemenea avem simplu de detectare a verifica scrisoarea are codate în formatul & #CODE; a fost nu tăiat în mijloc şi dacă da, atunci ultimul cuvânt este, de asemenea, tăiate (pur şi simplu prin găsirea ultima spaţiu). Vă rugăm să consultaţi mai jos rapida.

Quick Fix:
    • Deschis / Include / vbenterprisetranslator_functions_detection.php
    • Căutare:
      PHP Code:
      $title vbchop($title$vbulletin->options['titlemaxchars'] - 12).'[/langtitle]'
    • Înlocuiţi de:
      PHP Code:
      $desiredLength $vbulletin->options['titlemaxchars'] - 12;
      $title vbchop($title$desiredLength);
      if (
      strlen($title) > $desiredLength) {
      $title substr($title0$desiredLength);
      $lastOpen strrpos($title,'&');
      $lastSpace strrpos($title' ');
      $lastClose strrpos($title,';');
      if (
      $lastOpen!==false && $lastSpace!==false && $lastClose!==false && ($lastSpace $lastOpen) && ($lastOpen $lastClose)) {
      $title substr($title0$lastSpace);
      }
      }
      $title .= '[/langtitle]'

Acest lucru va fi inclus în următoarea lansare.
    Ultima modificare făcută de vBET; 20-09-11 la 23:00.

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Vă rugăm să reţineţi faptul că postul anterior a fost editat pentru a oferi stabili mai sofisticate rapid (rezolvarea problemei tăiat în scrisoarea de mijloc în format & # CODUL. Deci, dacă se aplică deja soluţie anterioare puteţi avea în vedere de a utiliza una reală, sau doar aşteptaţi pentru eliberarea noi

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Decembrie 2009

Multumesc Michal - Ştiam că ceva nu era în sus. Are soluţie rapidă, de asemenea, în considerare pentru răspunsurile, precum şi? Uneori, "re:" a trimis peste limita.

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Nu am a verifica it. Dacă veţi găsi că problema încă există în acest caz, vă rugăm să ne contactaţi aici si ne vom ocupa această

Tag-uri pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Tu nu pot posta subiecte noi
  • Tu nu pot mesaj raspunsuri
  • Tu nu pot adăuga ataşamente
  • Tu nu pot edita mesajele tale
  •