Important: Această pagină este folosind cookie-uri (cookies). Folosind acest site fără a opri cookie-urile în browser, înseamnă că sunteți de acord pentru utilizarea acestuia.
Cumpara acum! Caracteristici Descărcări

Câştigaţi cu noi!

Dacă doriţi să începe să câştigaţi bani cu alătura vBET să Programul de afiliere.
Rezultate 1 a 9 de 9

Thread: Probleme cu titlurile traduse firul meta

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Februarie 2010

Default Probleme cu titlurile traduse firul meta

Unele dintre meu meta-titluri devin dat peste cap, acestea sunt din nou la faţă.

Acest lucru se întâmplă doar pe anumite pagini, aici este un exemplu.
    Firele trebuie să citească - nume Subiect - Forum / Categorie nume - Board / Forum nume

Dar este pe exemplu rău - Forum / Categorie nume - Board / Forum nume - numele fir.
    Ultima modificare făcută de vBET; 17-08-11 la 07:49. Motivul: Rectificat bbcode

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Februarie 2010

ignora ignora

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Februarie 2010

ignora ignora

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Februarie 2010

un alt titlu incurcat;

Acesta ar trebui să citească;

Code:
    Lütfen Yardım - Benim Hijack Giriş nasıl analiz - Virüs, Spyware ve Güvenlik - Bilgisayar Suyu
    Notă acest lucru se întâmplă în mai multe limbi.

Multumesc.
    Ultima modificare făcută de vBET; 17-08-11 la 07:48. Motivul: corectată BBCode

Michał Podbielski (vBET Personal)
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Ce vrei să spui prin titluri meta?
    Nu aveţi titluri meta. Sunteţi folosind meta pentru:
    - Content-Type
    - Generator de
    - Cuvinte cheie
    - Descriere

Deci, vă rugăm să specificaţi exact ceea ce vrei să spui cu titlu meta? Este tag-ul titlu? Sau altceva? ...

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Februarie 2010

Când spun titluri meta, mă refer la titlurile meta, da, tag-ul titlu, aşa cum am arătat în mod clar în posturile mele, titlurile de pagini!

<title> aici </ title>

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Nu am înţeles înainte, pentru că meta înseamnă <meta> tag-ul html. Şi meta-au contexte diferite - aşa cum v-am arăta ce sunteţi cu adevărat meta utilizaţi pe forum. Tu nu sunt utilizaţi meta cu titlu context. Tag-uri meta titlu şi sunt lucruri diferite.

Despre problema - nu există nici o orice problemă - totul este în regulă. Este ca si cum se presupune a fi - este ca şi cum Google se traduce:
    Tłumacz Google

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Februarie 2010

Orice idee de ce unele pagini să o faceţi, iar altele nu?

Multumesc.

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Fiecare pagina are titlu diferit, astfel încât Google se traduce în mod diferit. Doar. Este de traducere automată şi nu ştim cum algorisms Google sunt de lucru. Explicaţie atât de simplu şi doar este - aceasta se datorează faptului că acestea sunt traduceri diferite.

Vă rugăm să reţineţi că suntem de planificare pentru a adăuga în posibilitatea de a seta vBET obţinute ta. Nu este programat încă, dar este pe lista de priorităţi. Deci, atunci când va fi disponibil persoanelor cu drepturi corespunzătoare vor fi capabili să stabilească propria obţinute mai bine în locul ales.

Tag-uri pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Tu nu pot posta subiecte noi
  • Tu nu pot mesaj raspunsuri
  • Tu nu pot adăuga ataşamente
  • Tu nu pot edita mesajele tale
  •