Multumesc Michal,
Ai scris:
"NU - mesajele nu sunt traduse atunci când sunt scrise mesaje sunt traduse la cerere. - Atunci când cineva vine vorba de page thread tradus apoi mesaj este tradus şi du-te la cache."
Eu nu sunt sigur că am înţeles acest lucru. De exemplu, să spunem scriu un post în limba engleză şi vizez pe cineva să sperăm într-o ţară vorbitoare de limba spaniolă să-l citiţi. În cazul în care postul nu este tradus prima imediat (sau sunt ele pentru prima dată, cel puţin?), Atunci cum este persoana vorbitoare de limba spaniolă de gând să ştiu că am scris acest post în cazul în care doar în Google în limba engleză?
De exemplu, aş putea scrie un mesaj în limba engleză, "mancarea este buna la acest restaurant". Va fi imediat tradusă şi indexate ca "La comida es Bueno en Este Restaurante"? Nu vreau să-l căutare în limba engleză sau care va învinge, în scopul de ceea ce vreau sa fac. Nu vreau să-l utilizaţi engleza sa limitat, dar presupunem că el nu cunoaşte limba engleză la toate şi este în căutarea în limba lui. Este aceasta ceea ce nu vBET sau mă înşel?
Multumesc.
Şi ai de gând să faceţi acest lucru pentru forumuri alte?

Răspunde cu citat