Important: Această pagină este folosind cookie-uri (cookies). Folosind acest site fără a opri cookie-urile în browser, înseamnă că sunteți de acord pentru utilizarea acestuia.
Cumpara acum! Caracteristici Descărcări

Câştigaţi cu noi!

Dacă doriţi să începe să câştigaţi bani cu alătura vBET să Programul de afiliere.
Rezultate 1 a 6 de 6

Thread: Eroare PHP: flux nu a fost deschisă

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Septembrie 2010

Default Eroare PHP: flux nu a fost deschisă

Bună, Am fost de verificare jurnalele mele de eroare şi au o mulţime de aceste:
    [28-Mai-2011 10:05:24] Atentie PHP: file_get_contents (/ home / thecodec / public_html / forumz / vbet.css) [<a href='function.file-get-contents'> function.file-get -conţinutul </ a>]: failed to open stream: Nu un astfel de fişier sau director în / home / thecodec / public_html / forumz / vbseo.php on line 1395

Orice idee de ce? i-au upgradat la cea mai recentă versiune de vBET

Michał Podbielski (vBET Personal) vBET's Avatar
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Am verificat doar pe forum pentru dumneavoastră şi văd în html de ieşire:
    <Legătură într-rel = "stylesheet" type = "text / css" href = "Images/vBET/Flags/vBET.CSS"/>
    De asemenea, în codul vBET doar 2 locuri cu vbet.css sunt ca asta. Deci, am nici o idee ce vbseo este încercarea de a găsi în forumz/vBET.CSS. Poate că este ceva cu .htaccess dumneavoastră şi aveţi redirecţionare pentru css. Sau este ceva cu vbseo. Pentru că problema este cu vbseo - vbseo.php câmp linia 1395 - cere vă rugăm să vbseo echipa despre asta. Ne puteţi afişa fişierul .htaccess şi vom verifica it.
    Ultima modificare făcută de vBET; 29-05-11 la 21:15.

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Septembrie 2010

Michal, mulţumesc pentru răspuns, puteţi accesa site-ul meu / server, oricand pentru a verifica ceea ce ai nevoie ca Kamil are detalii toate vBET de acces, cu toate acestea pentru a vindeca problema am copiat pur şi simplu de la vbet.css / vBET / opţiuni / pana la / forumz / e posibil ar putea avea ceva de-a face cu modernizarea vbseo destul de un timp înapoi, în vechiul vbseo ne-ai spus să facă modificări în fişierele anumite vbseo în anumite locaţii, în cazul în care vbseo nou venit ar fi fişiere în locaţii diferite şi ne-ai spus cum se fac modificări acolo, poate că este asta?

Oricum, nu ezitaţi să acceseze ceea ce aveţi nevoie şi să ia o privire

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Kamil este în vacanţă chiar acum. Vă rugăm să trimiteţi-mi doar cele detaliile de acces la PM mea. Vă rugăm să trimiteţi vBSEO CP detaliile de acces prea - poate că este ceva în neregulă cu redirectionari personalizate sau ceva de genul asta.

Voi verifica pot găsi ceva.

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Nu a primit detaliile de acces. Ai nevoie de încă de ajutorul nostru aici sau este rezolvat?

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Nici un răspuns - considerat rezolvat. În cazul în care alte vă rugăm să scrieţi doar aici si noi va vom reveni la problema.

Tag-uri pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Tu nu pot posta subiecte noi
  • Tu nu pot mesaj raspunsuri
  • Tu nu pot adăuga ataşamente
  • Tu nu pot edita mesajele tale
  •