Important: Această pagină este folosind cookie-uri (cookies). Folosind acest site fără a opri cookie-urile în browser, înseamnă că sunteți de acord pentru utilizarea acestuia.
Cumpara acum! Caracteristici Descărcări

Câştigaţi cu noi!

Dacă doriţi să începe să câştigaţi bani cu alătura vBET să Programul de afiliere.
Pagina 1 de 2 12 UltimulLast
Rezultate 1 a 10 de 16

Thread: Activare / Dezactivare vBET fără probleme

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Septembrie 2010

Default Activare / Dezactivare vBET fără probleme

Bună, în tine urmatoarea versiune se poate face în aşa fel încât, cel puţin pentru vBET de testare în scopuri pot fi dezactivate, dacă i dezactivaţi-l chiar acum eu nu pot obţine pe site-ul meu la toate şi trebuie să te pui cu htaccess. ... Etc, în Pentru a face utilizabil pe forum.

Ar trebui să existe o cale de activarea sau dezactivarea vBET pur la fel ca multe alte mods, acest tip de integrare ar fi foarte valoros pentru utilizatori şi Troubleshooters.

vBulletin Enterprise Traducator (vBET) Personal
    Alăturaţi-vă Data
    Mai 2010

Buna ziua,

Mai întâi de toate - dacă dezactivaţi vBET - regulile noastre în htaccess nu sunt de lucru - de ce? pentru că nu aveţi codul de pavilion în url.

în al doilea rând, dacă aveţi vBET integrate cu vBSEO - nu avem alte opţiuni - aveţi posibilitatea să înlocuiţi doar fişierele vechi vBSEO din nou (sistem de vBSEO nu posedam cârlige de sistem).

la sfârşitul anului - pe forum pentru dvs. după dezactiva de vBET ar trebui să fabrică normale (ecrane orice martor, etc)
    dacă aveţi un ecran negru după dezactivarea de vBET - verifica în fişierele log de server pentru unele erori - Noi vom verifica.

Michał Podbielski (vBET Personal)
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

La fel ca Kamil scris -. VBET atunci când este dezactivată normele în htaccess nu trebuie să aducă nimic.

De asemenea, adevărat despre integrarea vBSEO - nu există un sistem de cârlige astfel că modificările fişier sunt necesare.

Aceasta nu este o solicitare de caracteristici. VBET dezactivat ar trebui să fie inofensiv, dacă nu este, atunci vă rugăm să raportați un bug și îl vom verifica Mă mut acest thread la secţiunea bug-uri. Vă rugăm să oferiţi mai multe informaţii (a se vedea dacă ecran alb, trebuie să existe o eroare în busteni), astfel vom fi capabili să lucreze la el.

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Septembrie 2010

Michal nu este un bug, acesta este punctul meu nu există nici o modalitate de a dezactiva vBET pur şi simplu, alte mods va avea:
    Activare produs?
    Da Nu

Și l-ați selecta pe cel pe care îl doriți și apoi salvați în admincp, această funcție nu există în vBET, motiv pentru care am făcut o solicitare de caracteristică, astfel încât să puteți adăuga această caracteristică în viitor

Alăturaţi-vă Data
    Mai 2010

puteţi activa sau dezactiva vBET în admincp-> plugins-> gestionarea produselor - aveţi aceleaşi rezultate

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Septembrie 2010

Ok i sînt a accepta că, dar ar fi frumos să-l aibă în mod în vBET Main

Alăturaţi-vă Data
    Mai 2010

ce crezi că această opţiune este necesar?

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Septembrie 2010

Nu ştiu ce cred alţii Kamil, dar pentru mine cred că este în special pentru proprietarii de pe forum pentru noi, care nu ar şti să meargă la plug & Produse Administreaza Produse>> dezactivează produsul dvs. cele mai multe, ar arăta doar pentru turn "ea on / off "opţiune în AdminCp> Opţiuni vBulletin.

Alăturaţi-vă Data
    Mai 2010

ceea ce despre problema după dezactivarea de vBET? puteţi confirma faptul că această problemă există în continuare?

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Septembrie 2010

Singura problemă care există atunci când dezactivarea vbet apoi reactiva este că Tag-uri cod lang nu mai sunt analizat ca aceasta http://www.thecodecage.com/forumz/me...post1054986448 Eu doar cu handicap vBET pentru a încerca şi apoi re-activarea şi un anterior analizat [lang] tag-ul nu mai este analizat sau tradus

Pagina 1 de 2 12 UltimulLast

Tag-uri pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Tu nu pot posta subiecte noi
  • Tu nu pot mesaj raspunsuri
  • Tu nu pot adăuga ataşamente
  • Tu nu pot edita mesajele tale
  •