Important: Această pagină este folosind cookie-uri (cookies). Folosind acest site fără a opri cookie-urile în browser, înseamnă că sunteți de acord pentru utilizarea acestuia.
Cumpara acum! Caracteristici Descărcări

Câştigaţi cu noi!

Dacă doriţi să începe să câştigaţi bani cu alătura vBET să Programul de afiliere.
Pagina 1 de 2 12 UltimulLast
Rezultate 1 a 10 de 20

Thread: Disabaling limba în. Htaccess

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Septembrie 2010

Default Disabaling limba în. Htaccess

Bună, în htaccess mea atât în interiorul şi în afara pe forum pentru folderul. I-au normele vBET rescriere începerea care arata ca acest
    RewriteRule ^ / (AF |? M² | AR | fi | bg | CA | zh-CN | HR | cs | da | nl | en | et | TL | FI | FR **********.. .
    Limba mea este pe forum pentru inglsh aşa ar trebui să i se înlăturarea "en", aşa se pare ca acest lucru?
    RewriteRule ^ / (AF |? M² | AR | fi | bg | CA | zh-CN | HR | cs | da | nl | et | TL | FI | FR **********.
    Dacă i scoateţi "en" şi i vizualiza pagina mea de pe forum pentru pagina de index sau în afara de pe forum pentru într-o altă limbă say / pt / va / lucra en / de pavilion să mă întorc la vizionarea pe forum în limba maternă?

Salutari,
    Simon

vBulletin Enterprise Traducator (vBET) Personal
    Alăturaţi-vă Data
    Mai 2010

Buna ziua,

Codul-ţi limbajul principal ar trebui să rămână în. Htaccess, desigur pavilion engleză va funcţiona fără acest cod în. Htaccess.

De ce vă doriţi să ştergeţi această codul din. Htaccess?

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Septembrie 2010

Nu vreau neapărat să ştergeţi, am fost verificarea suma de întrebări pe care i-au atunci cand incarcatura meu pe forum pentru (23!) Şi a observat că a fost cu ajutorul tabelelor de limbi i. ....en / ro ********** scurt / mediu, etc .. cand de fapt nu ar trebui să fie caching orice tabele de limbă pentru mine, ca limba mea este pe forum pentru engleză, browser-ul meu este setat la engleză şi limba mea pe forum pentru a posta este setată la limba engleză, aşa că am gândit că poate am greşit ceva.

Am încercat să-mi reducerea încărcăturii server şi interogări.

Salutari,
    Simon

Alăturaţi-vă Data
    Mai 2010

puteţi dezactiva sistemul de cache, pentru anumite limbi (de exemplu, în engleză) utilizând această opţiune:
    admincp-> vBET Cache-> Baza de date Cache-> persoane Cache Detalii

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Septembrie 2010

Ok, mulţumesc , I-au pus în aplicare acest lucru prea http://www.vbenterprisetranslator.co...-new-post.html cum postat de Michal

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Septembrie 2010

Kamil, am dezactivat en în cache-ul de baze de date şi cache-ul clienţilor fugit apoi curat cache (care niciodată nu i face) şi a luat toate aceste erori?
    Baza de date de curăţare Cache
    Tabele închise pentru: en
    DONE. Curăţate: 3 mese in 1 secunde (3 mese cache pe fiecare limbă)

Curăţarea Files Comentarii Cache

Atenţie: unlink ([cale] / vbet_guestcache/en/vbet_lessrelevant__forumz_archive_index_php_f-82-p-3_html0.html) [function.unlink]: Nici un fişier sau director în [cale] / include / vbenterprisetranslator_functions_cachecleaner.php pe linia 39

Atenţie: unlink ([cale] / vbet_guestcache/en/vbet_lessrelevant__forumz_archive_index_php_f-82-p-6_html0.html) [function.unlink]: Nici un fişier sau director în [cale] / include / vbenterprisetranslator_functions_cachecleaner.php pe linia 39

Atenţie: unlink ([cale] / vbet_guestcache/en/vbet_lessrelevant__forumz_archive_index_php_f-87-p-13_html0.html) [function.unlink]: Nici un fişier sau director în [cale] / include / vbenterprisetranslator_functions_cachecleaner.php pe linia 39

Atenţie: unlink ([cale] / vbet_guestcache/en/vbet_lessrelevant__forumz_archive_index_php_f-87-p-14_html0.html) [function.unlink]: Nici un fişier sau director în [cale] / include / vbenterprisetranslator_functions_cachecleaner.php pe linia 39

Atenţie: unlink ([cale] / vbet_guestcache/en/vbet_lessrelevant__forumz_archive_index_php_f-87-p-15_html0.html) [function.unlink]: Nici un fişier sau director în [cale] / include / vbenterprisetranslator_functions_cachecleaner.php pe linia 39

Atenţie: unlink ([cale] / vbet_guestcache/en/vbet_lessrelevant__forumz_archive_index_php_f-87-p-16_html0.html) [function.unlink]: Nici un fişier sau director în [cale] / include / vbenterprisetranslator_functions_cachecleaner.php pe linia 39

Atenţie: unlink ([cale] / vbet_guestcache/en/vbet_lessrelevant__forumz_archive_index_php_f-87-p-17_html0.html) [function.unlink]: Nici un fişier sau director în [cale] / include / vbenterprisetranslator_functions_cachecleaner.php pe linia 39

Atenţie: unlink ([cale] / vbet_guestcache/en/vbet_lessrelevant__forumz_archive_index_php_f-87-p-18_html0.html) [function.unlink]: Nici un fişier sau director în [cale] / include / vbenterprisetranslator_functions_cachecleaner.php pe linia 39

Atenţie: unlink ([cale] / vbet_guestcache/en/vbet_lessrelevant__forumz_archive_index_php_f-87-p-22_html0.html) [function.unlink]: Nici un fişier sau director în [cale] / include / vbenterprisetranslator_functions_cachecleaner.php pe linia 39

Atenţie: unlink ([cale] / vbet_guestcache/en/vbet_lessrelevant__forumz_archive_index_php_f-87-p-23_html0.html) [function.unlink]: Nici un fişier sau director în [cale] / include / vbenterprisetranslator_functions_cachecleaner.php pe linia 39

Atenţie: unlink ([cale] / vbet_guestcache/en/vbet_lessrelevant__forumz_archive_index_php_f-87-p-24_html0.html) [function.unlink]: Nici un fişier sau director în [cale] / include / vbenterprisetranslator_functions_cachecleaner.php pe linia 39

Atenţie: unlink ([cale] / vbet_guestcache/en/vbet_lessrelevant__forumz_archive_index_php_f-87-p-27_html0.html) [function.unlink]: Nici un fişier sau director în [cale] / include / vbenterprisetranslator_functions_cachecleaner.php pe linia 39

Atenţie: unlink ([cale] / vbet_guestcache/en/vbet_lessrelevant__forumz_archive_index_php_f-87-p-29_html0.html) [function.unlink]: Nici un fişier sau director în [cale] / include / vbenterprisetranslator_functions_cachecleaner.php pe linia 39

Atenţie: unlink ([cale] / vbet_guestcache/en/vbet_lessrelevant__forumz_archive_index_php_f-87-p-31_html0.html) [function.unlink]: Nici un fişier sau director în [cale] / include / vbenterprisetranslator_functions_cachecleaner.php pe linia 39

********************... Include / vbenterprisetranslator_functions_cachecleaner.php pe linia 39

Atenţie: unlink ([cale] / vbet_guestcache/en/vbet_lessrelevant__forumz_showgroups_php9.html) [function.unlink]: Nici un fişier sau director în [cale] / include / vbenterprisetranslator_functions_cachecleaner.php pe linia 39
    Fişiere şterse pentru: en
    DONE. Eliminat: 199 imagini în 2 secunde

Curăţate o limba (limbile)
    Curăţarea terminat
    Cei care nu sunt toate erorile, eu nu le-ar putea posta aici ca limita de caractere nu ar permite acest lucru şi nu am putut chiar încărca un fişier text simplu, deoarece sistemul dvs. de fixare nu este de lucru.

Alăturaţi-vă Data
    Mai 2010

ok,

vă rugăm să verificaţi chmod dvs. în fişierele din interiorul vbet_guestcache dosar
    vă rugăm să verificaţi de chmod vbet_guestcache / en / folder (ar trebui să fie 777)

în al doilea rând, vă rugăm să verificaţi (şi lipiţi aici) Sediu vbet_guestcache pe server. Vă rugăm să verificaţi că în interiorul vbet_guestcache / ro / files încă există sau nu (şi check chmod de fişiere în interiorul - ar trebui să fie 777)

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Septembrie 2010

Toate fişierele din interiorul vbet_guestcache au fost chmod 755, dar acum sunt 777, dosarul se află aici / public_html / forumz / vbet_guestcache şi / public_html / forumz / vbet_guestcache / ro este gol, dar ar fi ca am realizat o memorie cache curat după cum se menţionează mai sus.

Sunt aceste acum corect?

EDIT: Privind verificarea-un alt fişier vbet_guestcache (să fie) mi se pare că totul în interiorul acel folder este chmod 644

Alăturaţi-vă Data
    Mai 2010

Ai nevoie de a face chmod 777 pe la toate folderele cache şi subfoldere în interiorul (utilizarea "chmod 777-R vbet_guestcache").

şi-l testaţi din nou.

în al doilea rând - avem: Nici un astfel de fişier sau director, Asa ca am va verifica calea voastra director

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Septembrie 2010

Toate dosarele vbet_guestcache şi sunt acum sub 777 voi pm te acces detaliu astfel încât să puteţi verifica

Pagina 1 de 2 12 UltimulLast

Tag-uri pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Tu nu pot posta subiecte noi
  • Tu nu pot mesaj raspunsuri
  • Tu nu pot adăuga ataşamente
  • Tu nu pot edita mesajele tale
  •