Important: Această pagină este folosind cookie-uri (cookies). Folosind acest site fără a opri cookie-urile în browser, înseamnă că sunteți de acord pentru utilizarea acestuia.
Cumpara acum! Caracteristici Descărcări

Câştigaţi cu noi!

Dacă doriţi să începe să câştigaţi bani cu alătura vBET să Programul de afiliere.
Rezultate 1 a 10 de 10

Thread: După instalarea probleme cu traduceri

Junior Member
    Alăturaţi-vă Data
    Aprilie 2011

Exclamation După instalarea probleme cu traduceri

Bună, Am urmat instrucţiunile şi a fost în măsură pentru a instala mod. Ori de câte ori am navigare în limbile engleză, fără probleme, atunci când fac trecerea la o altă limbă în directorul rădăcină pe forum pentru, fără probleme, de asemenea. Totuşi, dacă i-am faceţi clic pe acest subiect, sau un post slash care trebuie să fie ca aceasta / Forum /IW/ Subiect apare ca aceasta / Forum / /IWsubiect
    Am dezinstalat de mai multe ori, a încercat 3.36 precum şi 3.4 şi primesc aceeaşi problemă. A văzut cineva şi ştie acest lucru prin sansa de cum să-l rezolve?

mulţumiri,
    Sam.

Michał Podbielski (vBET Personal) vBET's Avatar
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Buna ziua. Cred că aţi problema de configurare. Vă rugăm să uite cu atenţie pe configuraţia pentru parametru Forum pentru director. Ce valoare ai pentru asta? Vă rugăm să reţineţi parametru Descriere:
    Set cu "/" la începutul şi fără nici o "/" la sfârşitul, şi anume "/ pe forum pentru"
    Dacă l-aţi configurat greşit, vă rugăm să îl modificaţi către cel adecvat. Dacă aveţi această ok unul, atunci noi vom investiga mai. Vă rugăm, de asemenea, notaţi că nu trebuie să-l dezinstalaţi. Aveţi posibilitatea să dezactivaţi doar vBET este problema va exista în continuare - va trebui instalat să-l investigheze.

Vă rugăm să scrieţi făcut-o ajuta?

Junior Member
    Alăturaţi-vă Data
    Aprilie 2011

asta e exact cum de configurare este, şi după cum am menţionat funcţionează bine dacă i încărcare h0ld.com/forum / şi apoi faceţi clic pe traduce în orice limbă cu toate acestea, dacă mă duc mai adânc în acest subiect real, de exemplu: h0ld.com/forum / / zh-CNmazda / în loc de:
    h0ld.com/forum/zh-CN/mazda /

Junior Member
    Alăturaţi-vă Data
    Aprilie 2011

. htaccess meu arata astfel:

Comentariu # linia următoare (adăugare în "#" la început)

# Pentru a dezactiva funcţiile de mod_rewrite.

Vă rugăm să reţineţi #: tu încă mai trebuie să dezactivaţi hack în

# Panoul de control pentru a opri vBSEO url rescrieri.

RewriteEngine On

# Unele servere necesită Rewritebase directivă care urmează să fie

# Activat (elimina "#" la început pentru a activa)

Vă rugăm să # Notă: Când activată, trebuie să includă calea de

# În folderul rădăcină vB (de exemplu RewriteBase / forum /)

RewriteBase / forum /

RewriteCond% {} ^ HTTP_HOST www \\!. H0ld \\. Com

RewriteRule (.*) http://www.h0ld.com/forum/ $ 1 [L, R = 301]

RewriteRule ^ ((urllist | sitemap_) .* \\ (xml |..? Txt) (\\ GZ))? $ Pe forum pentru / vbseo_sitemap / vbseo_getsitemap.php sitemap = $ 1 [L]

# Reguli pentru legături cu vBSEO Traducere SEO (trebuie să fie incluse înainte de toate normele la vbseo.php)

RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php vbet_lang =? 1 dolar = & redirecţionat / forum / index.php [L, QSA]

RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php vbet_lang =? 1 dolar = & redirecţionat / pe forum pentru / $ 2 [L, QSA]

RewriteCond% {REQUEST_URI}! (Admincp / | modcp / | vbseo_sitemap / | cron)

RewriteRule ^ ((arhiva /)?(.* \\ php (/.*)?))$. Vbenterprisetranslator_seo.php [L, QSA]

RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}-f!

RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}-d!

RewriteCond% {REQUEST_FILENAME} ^! (Admincp | modcp | clientscript | cpstyles | imagini) /

RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L, QSA]

RewriteCond% {REQUEST_URI}! (Admincp / | modcp / | cron | vbseo_sitemap |. API \\ php)

RewriteRule ^ ((arhiva /)?(.* \\ php (/.*)?))$. Vbseo.php [L, QSA]

RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}-f!

RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}-d!

RewriteCond% {REQUEST_FILENAME} /! (Admincp | modcp | clientscript | cpstyles | imagini) /

RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L, QSA]

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

În acest moment nu aveți vBET activ pe forumul dvs., așa că nu sunt în măsură să-l verificați. Dacă URL-urile sunt generate greșit, atunci nu este problema .htaccess. Dacă acestea sunt generate corect și redirecționarea se întâmplă atunci este problema .htaccess. Vă rugăm să instalați și să configurați vBET pe forum (puteți dezactiva) și detaliile de acces PM la forumul dumneavoastră (Admin CP și FTP), vom verifica ce se întâmplă. Dacă nu este o problemă de configurare, atunci va trebui să schimbăm prin jurnale de ce se comportă astfel pe serverul dvs. Îl vom verifica și îl vom rezolva

Junior Member
    Alăturaţi-vă Data
    Aprilie 2011

aceasta este activă.

Junior Member
    Alăturaţi-vă Data
    Aprilie 2011

PM trimis **********..

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Rezolvate. Ai avut de configurare vBulletin greşit! Puteţi seta '/' la sfârşitul parametrului Forum pentru URL-ul care este descrisă în mod clar:
    URL-ul de pe forum pentru dumneavoastră.
    Notă: Nu adăugaţi un slash de final. ('/')
    Vă rugăm să configuraţi pe forum pentru atenţie

Junior Member
    Alăturaţi-vă Data
    Aprilie 2011

voi sunteti minunat :-) Vă mulţumim pentru rezolvare rapida. Mare sprijin.

vBulletin Enterprise Traducator (vBET) Personal
    Alăturaţi-vă Data
    Mai 2010

mulţumiri pentru confirmare

Tag-uri pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Tu nu pot posta subiecte noi
  • Tu nu pot mesaj raspunsuri
  • Tu nu pot adăuga ataşamente
  • Tu nu pot edita mesajele tale
  •