Important: Această pagină este folosind cookie-uri (cookies). Folosind acest site fără a opri cookie-urile în browser, înseamnă că sunteți de acord pentru utilizarea acestuia.
Cumpara acum! Caracteristici Descărcări

Câştigaţi cu noi!

Dacă doriţi să începe să câştigaţi bani cu alătura vBET să Programul de afiliere.
Pagina 1 de 2 12 UltimulLast
Rezultate 1 a 10 de 20

Thread: După rankbadges actualizare devine luat.

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Mai 2010

Exclamation După rankbadges actualizare devine luat.

Am având acum probleme mari cu membrii mea. Având în vedere că toată lumea actualizarea continua pierderea rankbadges lor suplimentare. Aceste obţine adăugată manual, ca grupurile de suplimentare. Dar în momentul în cron execută pentru a actualiza toată lumea rîndurile pierde cele introduse manual. Acest lucru nu sa întâmplat înainte de această actualizare.

Vă rugăm să consilieze!

Multumesc.

Michał Podbielski (vBET Personal) vBET's Avatar
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Bună. Înainte de această actualizare vBET nu au utilizat la toate grupurile. vBET4.3.0 versiune este considerat versiunea beta oficially instabilă, astfel încât problemele cu functionalisies noi se poate întâmpla. Ne pare rău pentru necazurile, vom lucra pentru ao rezolva.

Vă rugăm să oferiţi mai multe informaţii despre rankbadges. Este nativ funcţionalitate vB sau din unele mod? În cazurile în standul - în cazul în care pentru a găsi? Sarcină cron care îl elimină? Aceasta nu afectează grupurile de alte suplimentare sau doar cele legate de rankbadges? Este să se întâmple atunci când sarcina cron execută cu vBET dissabled?

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Mai 2010

Este la fel stabilit ca grupurile de vbulletin implicit. Rangurile, etc nr mod. Eu chiar nu inteleg de ce vBET foloseste acum grupurile de utilizatori?

vBulletin Enterprise Traducator (vBET) Personal
    Alăturaţi-vă Data
    Mai 2010

Sarcină cron care îl elimină? Aceasta nu afectează grupurile de alte suplimentare sau doar cele legate de rankbadges? Este să se întâmple atunci când sarcina cron execută cu vBET dissabled?

Dacă aceasta este opţiunea implicită vB - vă rugăm să scrieţi la setările pe care am nevoie pentru a seta să-l repoduce pe forum pentru mea de test? Dacă-l descriu, pentru mine - eu va încerca să facă aceleaşi rezultate ca tine.

Mulţumiri

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Mai 2010

Actualizare de ranguri si ghidul de cron titlurile îl elimină. Cu vBET cu handicap este în regulă.

Cum se explica acest lucru? hmmmmm

Am creat destul de grupurile de câteva suplimentare, iar aceste devine de asemenea, o rankbadge (Care sunt asociate cu grupurile de utilizatori) Acum se pare că atunci când există mai mult de unul sau două grupurile suplimentare adăugate (manual) la un membru, în cazul în care se execută cron, este nevoie de aceia manual adăugat departe.

Sper că aţi înţeles.

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Mai 2010

Acest lucru devine acum o mare problemă pentru mine. Am mai mult de 50 000 de membri, şi trebuie să înţeleagă că trebuie să adaug manual aceste grupurile de zi cu zi în acest stadiu. Nu există o modalitate pentru mine de a dezactiva manual acest vBET grupurile de acum adaugă? Eu nu inteleg nici de ce ai făcut asta!?!?

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Quote Iniţial Adăugată pe site de Taurus View Post
    Este la fel stabilit ca grupurile de vbulletin implicit. Rangurile, etc nr mod. Eu chiar nu inteleg de ce vBET foloseste acum grupurile de utilizatori?
    Acest lucru a fost solicitat aici: http://www.vbenterprisetranslator.co...each-user.html

Înţeleg că este o problemă mare pentru tine. Pentru a face cât mai repede posibil, vă rugăm să PM-mi doar detaliile de acces la Admin CP şi FTP. De asemenea, vă rugăm să spuneţi-mi exact care grup de utilizatori pot adăuga aici şi care, exact sarcină cron (după nume) trebuie să ruleze pentru a vedea problema. Eu va verifica şi corecta-l pe loc - acest lucru va da rezultate mai rapide. I se va ocupa de acest personal şi-l chiar astăzi dacă-mi trimiteti detalii suficient de rapid (I va fi disponibil pentru 4-5 ore mai mult astăzi, cu pauza de 1 ora acum). Dacă nu doriţi să împărtăşiţi detaliile de acces, pe atunci încă am nevoie de detalii cum să configuraţi forumul nostru de test pentru a vedea efectul.

De asemenea, o întrebare mai mult pentru a înţelege corect problema - nu grupurile de utilizatori sunt eliminate (aşa dispar de la grup de utilizatori pe forum pentru) sau doar ghidul de cesiune de grup dispare. Deci, trebuie să adăugaţi din nou sau grupurile de utilizatori pentru a atribui ghidul de grup din nou?

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Mai 2010

Multumesc Michal. PM trimis.

Ceea ce văd obtinerea luat prin cron este al meu "Legenda" şi "Xtreme" grupurile / rândurile. Eu chiar nu stiu cum sa explic. Sper că puteţi vedea pe forumul meu. Sunt, de asemenea, nu tocmai sigur care cron. Dar în fiecare zi, după adăugarea acestor manual, s-au dus din nou. Deci, eu sunt ghicitul trebuie să se cron actualizarea usertitles şi ranguri.

Multumesc pentru ajutor!

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Aşa cum am scris in PM - am verificat toate sarcinile de zi cu zi cron pe forum pentru dvs. şi am constatat nimic. In acest moment nu suntem capabili de a reproduce problema, aşa că nu sunt capabili să lucreze pe ea. De asemenea, ca v-am scris eu doupt într-adevăr că este problema vBET - aveţi cauză că doar unii utilizatori de construcţii pierd grupurile lor, iar altele nu grupurile pierde fel - dacă ar fi ceva în mod automat cel mai probabil aceasta va afecta toţi utilizatorii cu acest grup de utilizatori . Am verificat codul de vBET pentru grupurile din nou şi am găsit nimic ce ar putea cauza această problemă. Deci, poate că este cauzată de unele acţiuni efectuate de către aceşti utilizatori - vă rugăm să le vorbească o afle acolo a fost unele acţiuni comune întreprinse.

La scurt timp - Nu cred că este vina vBET, totuşi eu sunt dispus să verifica detaliile atunci când ne furnizaţi informaţii cum se reproduce problema. Am verificat dubla toate sarcinile zilnice cron pe forum pentru dvs. şi am constatat nimic. Va rugam sa ne oferiti informatii mai detaliate cum se reproduce problema.

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Mai 2010

OK, timp de 2 zile, m-am dus înapoi la vBET vechi. Nu este o problema in aceste 2 zile. Aseară am modernizate, şi în această dimineaţă am avut pentru a adăuga din nou grupurile de suplimentare a cel puţin 10 membri. Aceasta trebuie să aibă ceva de-a face cu vBET suplimentare grupurile de acum, de asemenea, adaugă. Asa ca te rog spune-mi cum să eliminaţi complet din aceste vBET pentru că nu le pot lua la cum ar fi acest lucru. Multumesc.

Pagina 1 de 2 12 UltimulLast

Tag-uri pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Tu nu pot posta subiecte noi
  • Tu nu pot mesaj raspunsuri
  • Tu nu pot adăuga ataşamente
  • Tu nu pot edita mesajele tale
  •