Important: Această pagină este folosind cookie-uri (cookies). Folosind acest site fără a opri cookie-urile în browser, înseamnă că sunteți de acord pentru utilizarea acestuia.
Cumpara acum! Caracteristici Descărcări

Câştigaţi cu noi!

Dacă doriţi să începe să câştigaţi bani cu alătura vBET să Programul de afiliere.
Pagina 2 de 2 FirstPrimul 12
Rezultate 11 a 20 de 20

Thread: După rankbadges actualizare devine luat.

Michał Podbielski (vBET Personal) vBET's Avatar
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Codul Total despre grupurile care le aveţi în fişier / Include / vbenterprisetranslator_functions_usergroups.php.

Există doar o singură funcţie care este folosit ca reacţie la logica vBulletin (pentru cârlig: userdata_presave), Precum şi numele funcţiei este vbenterprisetranslator_functions_usergroups.php (7 meciuri).

Alte 2 funcţii în dosarul care face modificări sunt folosite pentru îndepărtarea grupurile de vBET în timpul vBET ne-instalare şi nicăieri altundeva.

Deci, dacă este greșit din cauza vBET, atunci acesta poate fi doar din cauza funcției vbet_changeDefaultLanguageGroup. Nimic altceva nu se face nici o schimbare la grupurile de utilizatori.

Deci, dacă doriţi să-l dezactivaţi, apoi cea mai simplă cale este de a dezactiva doar "set adecvat Grupa Limbă prestabilită" plug-in. Dar acest lucru va dezactiva ocupa automat pentru grupurile de vBET. Deci, dacă le doriţi, de asemenea, eliminate doar elimina prin Admin CP.

Vă recomandăm doar pentru a dezactiva plugin-ul primul. Dacă aţi găsit problema dvs. dispar, atunci putem verifica din nou (l-am verificat deja de două ori), încă mai avem acelaşi lucru - nu stim cum de a reproduce problema.

De asemenea, puteţi verifica alte plugin-uri pentru cârlig userdata_presave și schimba ordinea de executie pentru a fi executate înainte / după vBET plug-in.
    Ultima modificare făcută de vBET; 06-06-11 la 20:41.

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Mai 2010

După dezactivarea care plugin, şi să fie difuzate fără a-l pentru aproximativ 48 de ore acum, nu am avut această problemă din nou. Deci, eu cred că ar fi sigur să se presupună că aceasta se datorează faptului că vBET adaugă şi suplimentare grup de utilizatori, iar dacă aveţi câteva deja, pentru un motiv oarecare ceilalţi devine luat cu unele cron funcţionare. lol, că sună un pic vag Ştiu, dar fără a plugin-ul totul este bine din nou.

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

OK deci - vom verifica-l din nou. Aceasta a fost singura modificare le-aţi făcut - dezactivarea plugin-ul? Are grupurile de vBET sunt încă pe forum pentru dumneavoastră sau aţi scos acele? Care este versiunea exactă a vBulettin dumneavoastră (am vrea să analizăm atent nu numai în codul nostru, dar şi în mediul de cârlig)?

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Mai 2010

Da, aceasta este singura modificare am făcut. Şi am luat căpuşe de la grupurile de vBET. Dar ei sunt încă acolo, deşi. Există o modalitate uşoară de a elimina aceste? Deoarece este nevoie de o mulţime de spaţiu.

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Quote Iniţial Adăugată pe site de Taurus View Post
    Şi am luat căpuşe de la grupurile de vBET.
    Ce inseamna asta exact? Ai făcut ce?

Despre eliminarea grupurilor vBET - o puteți face prin Admin CP în opțiunivBulletin, sau prin executarea funcției vbet_removeDefaultLanguageGroups de la / Include / vbenterprisetranslator_functions_usergroups.php

Vă rugăm să reţineţi că, dacă eliminaţi cei pe care nu vor fi ale să se uite mai atent la această chestiune, pentru că se întâmplă numai pe forum.

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Mai 2010

Ce inseamna asta exact? Ai făcut ce?
    Am deselectată grupurile de vBET. Ca şi atunci când selectaţi un utilizator din ACP va avea un tic / mărcii de către să zicem "spaniol" ca o suplimentare de grup de utilizatori. Acest I debifată.

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Aşa cum v-am scris in PM Ora de noi inca nu stim care este motivul de problema pe forum. Totuşi am făcut câteva modificări în Codul de vBET în acest domeniu. Chiar acum se va ocupa de grupurile de vBET numai atunci când grupurile de schimbat sau atunci când implicit chanes ghidul de limbă. Deci, în cârlig se adaugă condiţie:
    PHP Code:
    if ($this->setfields['membergroupids'] || $this->setfields['vbet_def_lang']) { 
    Nu am nici o idee va ajuta să emită dumneavoastră, deoarece nu stim ce cauzeaza aceasta. Oricum, este posibil ca acesta va ajuta. Aşa cum v-am scris in PM, în istoria voastră se schimbă des grupurile de la înainte de coloană a fost eliminată - poate pentru că cei care nu sunt încărcate din baza de date în cazul în care, la toate. Cu această condiţie, în astfel de cazuri, vBET nu face nimic, pentru că în cazurile în cabină atunci când schimbările ghidul de date de către CP Manual de utilizare sau de către admin Admin CP, apoi grupurile sunt încărcate.

Acest lucru va fi inclus în urmatoarea versiune, deci vă rugăm să verificaţi-l. În cazul în care nu va funcţiona, atunci vă va dezactiva cârlig din nou şi vom face din nou de anchetă.

Vă rugăm să confirmaţi după actualizare nu-l ajuta.

Editat - se confirmă. Pentru soluţie rapidă vă rugăm să:
    1. Du-te la Admin CP -> plugins & Produse -> Plugin Manager de
    2. Găsiţi cârlig numit Set adecvat implicit limbă Grupului pentru cârlig userdata_presave şi faceţi clic pe Edita pentru ea
    3. Adăugaţi la începutul de cod:
    PHP Code:
    if ($this->setfields['membergroupids'] || $this->setfields['vbet_def_lang']) { 
    4. Adăugaţi la sfârşitul de cod:
    PHP Code:

5. Salvaţi-l
    Ultima modificare făcută de vBET; 01-07-11 la 01:27.

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Mai 2010

OK, am actualizat acum, şi va verifica dacă mai am încă această problemă. Eu va lasa sa stii. Multumesc.

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Mai 2010

După rularea cu actualizare pentru mai mult de 2 zile acum, şi fără a dezactiva că plugin sau orice altceva, nu am avut această problemă din nou. Deci, cred că este sigur să spun că a stabili dvs. truc. Multumesc din nou Michal. Un mulţumesc adevărat mare! Ştiu că această problemă a fost prezentă doar pe forumul meu, şi eu apreciez sincer mile suplimentare te-ai dus să mă ajuţi pe asta!

vBulletin Enterprise Traducator (vBET) Personal
    Alăturaţi-vă Data
    Mai 2010

mulţumiri pentru această confirmare

Pagina 2 de 2 FirstPrimul 12

Tag-uri pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Tu nu pot posta subiecte noi
  • Tu nu pot mesaj raspunsuri
  • Tu nu pot adăuga ataşamente
  • Tu nu pot edita mesajele tale
  •