Important: Această pagină este folosind cookie-uri (cookies). Folosind acest site fără a opri cookie-urile în browser, înseamnă că sunteți de acord pentru utilizarea acestuia.
Cumpara acum! Caracteristici Descărcări

Câştigaţi cu noi!

Dacă doriţi să începe să câştigaţi bani cu alătura vBET să Programul de afiliere.
Rezultate 1 a 2 de 2

Thread: vBET a însemnat că etichetele mele au căzut din indesku Google!

Junior Member
    Alăturaţi-vă Data
    Mai 2011

Default vBET a însemnat că etichetele mele au căzut din indesku Google!

Text automatically translated from: Polish to: Romanian
    Translated text
    Am instalat pe modă dvs. NLP-er - Tagger fir automat şi vBET gratuit ultima versiune.

Din moment ce am instalat vBET observat că a căzut din indexul Google etichetele mea cu limba de bază (poloneză).

Din ceea ce am putea vedea pe pe forum pentru dumneavoastră este indexat la numai 50 de tag-uri: introduceţi site-ul: adresa unui forum pe Google, pentru că eu nu pot lipi o legătură.

Poate că acest lucru se datorează faptului că există erori în Sitemapie (astfel încât acestea să-mi spuneţi instrumentele webmaster)? Mai exact, ei sugerează că unele link-uri conduc la aceeaşi locaţie.

Poate timp să cred că peste această NLP-er? Numărul de vizite pe zi, mi-a scăzut de la 13 la 10 de mii de faptul că etichetele au căzut din index.
    Original text

Michał Podbielski (vBET Personal) vBET's Avatar
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Text automatically translated from: Polish to: Romanian
    Translated text
    Vă rugăm să furnizeze o legătură într-site-ul, putem vedea ce se întâmplă dacă există redirecţionări sau link-uri s-au de lucru bine.
    În ceea ce priveşte portalul este un simplu-PNL oferă informaţii false, care este în prezent limba principală a Google cu crawlere aproximativ 275 rezultate acolo, si cred ca acelea sunt toate tag-urile care există în acest forum (sunt mai puţin de 120, dar unele au câteva pagini în rezultatele) . Uşor de verificare - arunca-l într-o interogare pentru a Google:
    Code:
    site:forum.simple-nlp.pl/tags/
    În legătură cu acest lucru o greşeală din partea ta, bănuiesc că ar putea fi, de asemenea, unele greşeală pentru tag-uri indexate în propriul tau forum - încărcaţi legătură într că va verifica mai întâi.

Scrii de eroare - dau specificul. Noi nu suntem în măsură să răspundă unor erori nespecificat sau fără ajutor informaţii specifice.

Complet pe marjele - vBET nu modifică pagini în limbaj natural (da opţiuni adaugă), aşa că, dacă într-adevăr, etichetele dispar din index, apoi m-am sugera să verifice dacă, uneori, nu au fost blocate în fişierele robots.txt

Vă rugăm să trimiteţi informaţiile necesare.
    Original text
    Ultima modificare făcută de vBET; 18-05-11 la 20:14.

Tag-uri pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Tu nu pot posta subiecte noi
  • Tu nu pot mesaj raspunsuri
  • Tu nu pot adăuga ataşamente
  • Tu nu pot edita mesajele tale
  •