Important: Această pagină este folosind cookie-uri (cookies). Folosind acest site fără a opri cookie-urile în browser, înseamnă că sunteți de acord pentru utilizarea acestuia.
Cumpara acum! Caracteristici Descărcări

Câştigaţi cu noi!

Dacă doriţi să începe să câştigaţi bani cu alătura vBET să Programul de afiliere.
Pagina 2 de 3 FirstPrimul 123 UltimulLast
Rezultate 11 a 20 de 25

Thread: Auto tradus pagini vs Google orientări de conţinut

Michał Podbielski (vBET Personal) vBET's Avatar
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Quote Iniţial Adăugată pe site de norku View Post
    Multumesc Kamil. Cred că este o ruşine real ca Google nu-i plac continut generat în acest fel. Cred că ar trebui să facă o excepţie pentru forumuri, deoarece vBET este o idee fantastică, chiar şi în scurt timp am avut-o pe deplin de lucru am văzut o îmbunătăţire în statisticile mele. Toate nu este pierdut, deşi, desigur, deoarece partea cu adevărat inteligent de vBET - că vorbitorii de limbi străine pot participa la un forum în limba lor maternă - este, desigur, încă acolo.
    Acest lucru nu este adevărat că Google nu-i plac astfel de conţinut. Acest lucru este neînţelegere din cauza unor informaţii false care StarBuG a pus aici. Vă rugăm să consultaţi şi asculta cu atenţie filmul. Aici l-aţi descris mai mult:
    http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post7873

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Quote Iniţial Adăugată pe site de MOGmartin View Post
    Google nu par să fi îndepărtat pagini vBET acum: vă rugăm să consultaţi discuţia pe blog-ul meu.

Eu personal nu cred că aceste pagini sunt spam, acestea au un scop legitim ...
    Lost in Translation: Google Algo Actualizare 06-04-2010 | SEO Blog din SEOforums.org
    Am citit blog-ul dvs.. După cum văd că este reacţia la informaţiile ultima zi. Vă rugăm să reţineţi că, în opinia mea nu este legată de traduceri. Mai ales că tocmai am verificat si vad ca pe forum pentru dvs. este indexat în alte limbi: site-ul:SEO Forum + Blog SEO SEO & Tools@seoforums.org

Deci, pentru că văd că paginile dvs. sunt traduse indexate Presupun că a fost doar unele problemă temporară poate chiar şi pe Google Analytics parte, dar definitiv nu sunt legate de vBET. Poţi să descrie ceea ce se întâmplă acum?

Membru
    Alăturaţi-vă Data
    Septembrie 2010

partener - Im un mare fan de plugin-ul tău, şi am făcut şi în cazul Google, care sa spam-ul nu traduce automat.

Au spus că - aruncăm o privire la post blog-ul meu.

Paginile de vBET auto traduse au fost dat afara din amice indicelui.

My sugestie: utilizaţi un API diferit sau cel puţin opţiunea de a da. Nu există nici o cale pe care Google poate detecta automat că paginile sunt traduse dacă traducerea este destul de bun.

Anumite limbi cum ar fi locul de muncă spaniolă foarte bine, unele dont.

Membru
    Alăturaţi-vă Data
    Septembrie 2010

Quote Iniţial Adăugată pe site de vBET View Post
    Am citit blog-ul dvs.. După cum văd că este reacţia la informaţiile ultima zi. Vă rugăm să reţineţi că, în opinia mea nu este legată de traduceri. Mai ales că tocmai am verificat si vad ca pe forum pentru dvs. este indexat în alte limbi: site-ul:SEO Forum + Blog SEO SEO & Tools@seoforums.org

Deci, pentru că văd că paginile dvs. sunt traduse indexate Presupun că a fost doar unele problemă temporară poate chiar şi pe Google Analytics parte, dar definitiv nu sunt legate de vBET. Poţi să descrie ceea ce se întâmplă acum?
    paginile sunt inca indexate, dar ele nu apar pentru orice căutări.

Sa de 100% NU temporar GA problemă, Şi tradus din afara (de ex normală) pagini nu şi-au pierdut orice volum de căutare.

(Aproape) 100% din volumul de căutare care merg la paginile vBET sa oprit.

Nu ma intelegeti gresit - Im de 100% din partea ta aici, problema este, Google nu este.

De asemenea, - Nu spun că plugin-ul vBET este în culpă sau rupte - încă mai funcţionează foarte bine şi este un plugin mare. Google au anunţat totuşi că acestea sunt tratează aceste pagini ca autogeneraţi, şi ca atare nu sunt trimiterea de orice volum de căutare.

Eu va actualiza şi vă blog-ul meu într-o câteva zile.

Unii acreditările pentru tine: Im un SEO profesionist, au fost de 6 ani, eu vorbesc în mod regulat la conferinţe - eu nu sunt cineva care vorbeste cu "cunostinte jumătate", sau o neînţelegere a modului în care Google lucrează.

Membru
    Alăturaţi-vă Data
    Septembrie 2010

Aici este actualizat statistici de trafic.

Hilinebuilders @ aici este graficul actualizat. Data vazut, de asemenea, aceeaşi ... pe Twitpic3

FYI: Am, de asemenea, au site-uri alimentat de la WP-robot în WordPress care utilizează API-ul Google Translate. De asemenea, au fost lovite în acelaşi timp, şi a pierdut 100% din traficul lor.

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Februarie 2011

Vă mulţumim pentru guşă informatii noi. Am blocat paginile mele traduse în 30 martie şi apoi a decis pentru a inversa modificările câteva zile mai târziu, aşa că am avut vBET de funcţionare în mod normal, din nou, pentru o săptămână acum. Am verificat doar paginile mele de destinaţie şi med şi pot vedea nici o scădere semnificativă în activitatea pentru conţinutul vBET-generat. Lucrurile par normale aici, dar voi monitoriza statistici şi dacă am vedea paginile vBET fiind abandonat voi posta aici.

Membru
    Alăturaţi-vă Data
    Septembrie 2010

Quote Iniţial Adăugată pe site de norku View Post
    Vă mulţumim pentru guşă informatii noi. Am blocat paginile mele traduse în 30 martie şi apoi a decis pentru a inversa modificările câteva zile mai târziu, aşa că am avut vBET de funcţionare în mod normal, din nou, pentru o săptămână acum. Am verificat doar paginile mele de destinaţie şi med şi pot vedea nici o scădere semnificativă în activitatea pentru conţinutul vBET-generat. Lucrurile par normale aici, dar voi monitoriza statistici şi dacă am vedea paginile vBET fiind abandonat voi posta aici.
    sa nu activitate (ex med), care ar trebui să se uite la, sa paginile de destinaţie, de trafic şi anume că Google trimite la acele pagini.

activitatea este perfect, plugin-ul vBET este perfect, problema nu este trimiterea la Google trafic la paginile se creează (care este o parte mare din valoarea plugin pentru mine)

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Februarie 2011

După cum am spus, am verificat paginile de destinaţie şi nu văd nici o diferenţă semnificativă. A mea este un forum mic şi am fost doar cu ajutorul vBET pentru câteva săptămâni, dar rezultatele mele nu sunt afişate o picătură în acest moment.

Editare: Nu pot încărca poze aici, dar mă gândesc la Graficul aici (ca al tau este filtrat) şi prezintă o urcare constantă. Poate voi vedea meniurile pe următoarea actualizare, dar, desigur, pentru acum nu vad nici probs.
    Ultima modificare făcută de norku; 08-04-11 la 17:56.

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

partener - Im un mare fan de plugin-ul tău, şi am făcut şi în cazul Google, care sa spam-ul nu traduce automat.

Au spus că - aruncăm o privire la post blog-ul meu.

Paginile de vBET auto traduse au fost dat afara din amice indicelui.

My sugestie: utilizaţi un API diferit sau cel puţin opţiunea de a da. Nu există nici o cale pe care Google poate detecta automat că paginile sunt traduse dacă traducerea este destul de bun.

Anumite limbi cum ar fi locul de muncă spaniolă foarte bine, unele dont.
    Aşa cum am scris am citit blog-ul dvs. deja Și v-am scris că vă văd paginile traduse de vBET indexate în googe. Vedeți-vă - trebuie doar să scrieți în interogarea Google:
    Code:
    site:http://seoforums.org/de/
    Deci, acestea nu sunt dat afara din index, sau poate eu nu inteleg ce vrei sa spui ...

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

paginile sunt inca indexate, dar ele nu apar pentru orice căutări.
    Acest lucru nu este adevărat. Eu doar trimite această interogare în Google:
    Code:
    wenn ich tat Blog-Posting zu diesem Zeitpunkt eine Sache in meinem Kopf kommen. Was ist Haupt-Unterschied zwischen Autoblog und spamblog
    Rezultatul este numai unul şi acesta este site-ul dvs. pe pagina tradusă de vBET.

Sa de 100% NU temporar GA problemă, Şi tradus din afara (de ex normală) pagini nu şi-au pierdut orice volum de căutare.

(Aproape) 100% din volumul de căutare care merg la paginile vBET sa oprit.

Nu ma intelegeti gresit - Im de 100% din partea ta aici, problema este, Google nu este.
    Ma bucur ca iti place vBET Nu este vorba despre cine este de partea cui. Trebuie doar să verificăm orice informații care pot fi cruciale pentru utilizatorii noștri. Mai ales dacă este o informație atât de importantă ca aceasta. Deci, trebuie doar să corectăm orice afirmație care ar putea da impresie falsă utilizatorilor vBET despre gradul său de utilizare.

De aceea, nu am verificat dacă este adevărat că paginile dvs. traduse sunt eliminate din index. Iar acum nu am verificat, nu este posibil să se ajungă la cele de căutare. Şi în cazurile în standul rezultatele sunt bune - aceasta înseamnă că paginile sunt indexate şi sunt accesibile de căutare.

Vă rugăm să reţineţi că, în cazul de trafic de pagini traduse este mai mic ca înainte de a putea fi bun pentru a compara poziţiile dvs. în indexul Google, ceea ce este foarte important pentru traficul din căutările. Poate din cauza schimbărilor Google unele dintre paginile dvs. îndrepta la index. Ar putea fi temporară sau pentru mai mult timp. Greu de spus.

De asemenea, - Nu spun că plugin-ul vBET este în culpă sau rupte - încă mai funcţionează foarte bine şi este un plugin mare. Google au anunţat totuşi că acestea sunt tratează aceste pagini ca autogeneraţi, şi ca atare nu sunt trimiterea de orice volum de căutare.

Eu va actualiza şi vă blog-ul meu într-o câteva zile.
    Multumesc pentru nota. Desigur, am, de asemenea, analiza trebuie să verifice aceste informaţii nu este vina vBET sau nu. Acest lucru este de a asigura produs avantajos pentru utilizatorii noştri şi ca unul dintre utilizatorii noştri sperăm că vă sunt bucuros că îl trata în mod serios şi de verificare, de asemenea, tot din partea de bug-uri vBET potenţial.

Vom aştepta pentru actualizarea.

Unii acreditările pentru tine: Im un SEO profesionist, au fost de 6 ani, eu vorbesc în mod regulat la conferinţe - eu nu sunt cineva care vorbeste cu "cunostinte jumătate", sau o neînţelegere a modului în care Google lucrează.
    Noi nu sugerează că nu ştii ce se scrie despre. Şi într-adevăr rău dacă aţi luat astfel de impresie. Vă rugăm să reţineţi faptul că acest lucru nu este discuţie privată, dar bord publice, astfel încât noi trebuie să includă toate informaţiile esenţiale, chiar dacă ne gândim că ştii despre acest lucru, pentru că este, de asemenea, pentru întreaga noastră societate. Deci, dacă vedeţi câteva informaţii evidente pentru tine, este doar pentru că ne pasă de toţi utilizatorii noştri să înţeleagă mai mult acest subiect Sper că este OK pentru tine - dacă nu aveţi posibilitatea să comutaţi la discuţii private cu personalul nostru

Pagina 2 de 3 FirstPrimul 123 UltimulLast

Tag-uri pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Tu nu pot posta subiecte noi
  • Tu nu pot mesaj raspunsuri
  • Tu nu pot adăuga ataşamente
  • Tu nu pot edita mesajele tale
  •