Important: Această pagină este folosind cookie-uri (cookies). Folosind acest site fără a opri cookie-urile în browser, înseamnă că sunteți de acord pentru utilizarea acestuia.
Cumpara acum! Caracteristici Descărcări

Câştigaţi cu noi!

Dacă doriţi să începe să câştigaţi bani cu alătura vBET să Programul de afiliere.
Pagina 2 de 2 FirstPrimul 12
Rezultate 11 a 17 de 17

Thread: Ca Facebook buton

Michał Podbielski (vBET Personal) vBET's Avatar
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Nu văd nimic de genul asta ... Poate că generează altceva în funcţie de ţară sau ghidul. În mijloc (între căutare Google şi butonul pentru donaţie) am vedea unele imagini cu textul "Imi place acest lucru", în limba polonă. Vă rugăm să spuneţi este acest lucru sau altceva. Dacă altceva - va rugam sa ne captură de ecran de pe forum pentru complet şi punctul în care este. Nu văd Thung up imagini ...

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Februarie 2010

Da, aceasta este o facebook ca buton.

Când faceţi clic pe el îi place pe forum pentru pagina de pe profilul dvs. Facebook.

Cu excepţia îi place întotdeauna versiunea engleză nu URL-ul tradus.

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Aşa cum am vedea pe facebook reacţionează setările de limbă browser-ului - îl văd în limba polonă. De asemenea, după ce faceţi clic văd formularul de logare în limba polonă. Deci, nu ai nevoie de nici o integrare aici? ...

Dacă doriţi să plasaţi acolo valoarea limbă atunci vă rugăm să verificaţi ceea ce este primul nume de atribut pentru codul de limbă utilizată în Facebook. De asemenea, ei sunt găsiţi folosind aceleaşi coduri limbaj. Dacă da, atunci pur şi simplu în şablon în cazul în care aţi adăugat iframe schimba iframe src atribut valoare şi adăuga acolo codul de limbă. Valoarea este stocată de vBET în $_REQUEST ['limba'] - şablon vă rugăm să utilizaţi $_REQUEST [limba].

De asemenea, vă rugăm să reţineţi că conţinutul iframe nu este tratată ca parte a paginii dvs. de către roboţi Google. Pentru roboţi fiecare iframe este pagină separată - fiecare poate fi separat indexate. Deci, indexarea paginii dvs. de roboţi nu iau în considerare conţinutul de iframe - este tratată ca legătură într-.

Vă rugăm să spuneţi făcut-o ajuta.
    Ultima modificare făcută de vBET; 02-11-10 la 15:13.

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Februarie 2010

Tu nu înţelegi. Nu aveţi un cont de facebook? Nici o idee despre ce are de a face acest lucru cu robots.txt şi Google. Este un facebook ca buton, decât atunci când este apăsat vă arată ca site-ul pe pagina dvs. Facebook, pentru ca prietenii dvs. apoi faceţi clic pe ea şi veţi obţine trafic de la Facebook.

Permiteţi-mi să explic mai bine;

Fac clic pe butonul ca pentru spaniolă (ES)

În facebook meu link-ul este pentru versiunea în limba engleză (en)

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Da - Nu am înţeles. Tot ce am văzut a fost Facebook pagina de login, care a fost deja în limba polonă şi m-am gândit că te referi această traducere. După cum văd doriţi Facebook pentru a vedea legătură într-paginile traduse. Vă rugăm să da-mi un moment voi uita din nou pe această iframe incluse.
    Ultima modificare făcută de vBET; 04-11-10 la 19:50.

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

OK deci - trebuie să modificaţi acest cod (de la firul vBSEO):
    Code:
    $facebook_liked_url = $_SERVER['VBSEO_URI'];
    la aceasta (nu a fost testat):
    Code:
    require_once(DIR. '/includes/vbenterprisetranslator_functions_url_tracking.php');
    $facebook_liked_url = $_REQUEST['language'] ? vbet_createURLForAddressNoChecks($_REQUEST['language'], $_SERVER['VBSEO_URI']) : $_SERVER['VBSEO_URI'];
    Vă rugăm să spuneţi făcut-o de ajutor

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Februarie 2010

Am făcut această schimbare, dar cand imi place un url transted-l arată pe pagina mea de facebook ca:

Dave place http://www.facebook.com/forums/da/ pe facebook.com.

Acest lucru este total greşit.

Multumesc.

Pagina 2 de 2 FirstPrimul 12

Tag-uri pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Tu nu pot posta subiecte noi
  • Tu nu pot mesaj raspunsuri
  • Tu nu pot adăuga ataşamente
  • Tu nu pot edita mesajele tale
  •