Important: Această pagină este folosind cookie-uri (cookies). Folosind acest site fără a opri cookie-urile în browser, înseamnă că sunteți de acord pentru utilizarea acestuia.
Cumpara acum! Caracteristici Descărcări

Câştigaţi cu noi!

Dacă doriţi să începe să câştigaţi bani cu alătura vBET să Programul de afiliere.
Rezultate 1 a 4 de 4

Thread: Adresaţi-vă utilizatorului să aleagă limba de pe sesiune începe

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Septembrie 2010

Default Adresaţi-vă utilizatorului să aleagă limba de pe sesiune începe

Bună tuturor, am pus vBET să solicite utilizatorilor care limba pe care o prefera pentru sesiunea lor (limba lor maternă sau implicit pe forum pentru), se pune întrebarea în limba lor maternă, dar butoanele sunt în englsh, în partea de sus a că este o " da / nu ", de tip întrebare, dar sunt butoanele" Ok "&" Anulează ", aşa im presupunând că aţi utilizat doar caseta html alertă la casa-ţi întrebarea şi am înţeles că textul de pe aceste butoane nu pot fi schimbate.

Există oricum să fie un cod cutie întrebare corectă cu butoanele corespunzătoare că textul poate fi schimbat pe sau (si cred ca acest lucru ar fi mai uşor), codul caseta şi au link-uri ca butoanele de răspuns, aşa că s-ar fi-ţi întrebarea traduse şi apoi pentru butonul da să aibă o legătură text în limba lor maternă ca aceasta:

[Lang = pl] [url = "http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/pl/"] polonez [/ url] [/ lang]

şi pentru butonul nr ai fi putut

[Lang = pl] [url = "http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/en/"] Engleză [/ url] [/ lang]

Este posibil acest lucru?

Salutari,
    Simon

vBulletin Enterprise Traducator (vBET) Personal
    Alăturaţi-vă Data
    Mai 2010

Buna ziua,
    Am fost pe site-ul dvs. şi am avut o casetă de mesaj cu text în meu natal (poloneză) limbă. Butoane prea (primul a fost "OK", a doua a fost "Anuluj" - ceea ce inseamna-"Cancel")

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Septembrie 2010

Multumesc Kamil, a fost doar faptul că un utilizator a spus că a avut Ok si Cancel, el nu spun că au fost în limba lui, vă rugăm să mergeţi mai departe şi marca această rezolvat

vBulletin Enterprise Traducator (vBET) Personal
    Alăturaţi-vă Data
    Mai 2010

Vă mulţumim pentru confirmare - rezolvate

Tag-uri pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Tu nu pot posta subiecte noi
  • Tu nu pot mesaj raspunsuri
  • Tu nu pot adăuga ataşamente
  • Tu nu pot edita mesajele tale
  •