Important: Această pagină este folosind cookie-uri (cookies). Folosind acest site fără a opri cookie-urile în browser, înseamnă că sunteți de acord pentru utilizarea acestuia.
Cumpara acum! Caracteristici Descărcări

Câştigaţi cu noi!

Dacă doriţi să începe să câştigaţi bani cu alătura vBET să Programul de afiliere.
Pagina 1 de 2 12 UltimulLast
Rezultate 1 a 10 de 14

Thread: Utilizatorii postarea în diferite limbi

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Septembrie 2010

Default Utilizatorii postarea în diferite limbi

Hi-ar putea sa-mi spui, dacă un user spune în olandeză, după care vizionează pe forum pentru în olandeză atunci când i se vedea postul va fi în limba engleză?

De asemenea, modul de utilizare de baze de date mai mult sau tabele de baze de date sunt acolo?

Există sarcina suplimentară pe server?

SEO este sigur?

Toate traducerile pot fi automată, adică toate spaniolă va vedea întotdeauna în limba spaniolă toate rusă va vedea întotdeauna în rusă **********, etc?

Salutari,
    Simon

Michał Podbielski (vBET Personal)
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Bună, vBET poate să recunoască limba mesaj (configurabil). Deci, dacă utilizatorul scrie un mesaj Ilie, în orice limbă acceptată, atunci vBET va recunoaşte limba (folosind Google) şi apoi automat opac în bbcodes corespunzătoare.

vBET creează tabele noi cache-ul, dar nu a făcut schimbări în tabele vBulletin nativ.

Desigur, vor exista încărca suplimentar - nu este tradus magic Încă o încărcare suplimentară va fi numai pentru paginile traduse - pentru paginile normale vBET numai semnalizările anunțurilor.

Este SEO în condiții de siguranță. vBET acceptă traduceri URL. Deci, dacă aveți vB3 și vBSEO, sau vB4 (cu vBSEO sau folosind URL-uri prietenoase vB4), atunci URL-urile vor fi traduse

Traducere Total este automată

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Septembrie 2010

Text automatically translated from: Spanish to: Romanian
    Translated text
    De încercare:
    Numele meu este Simon, nu sunt prost
    Original text

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Septembrie 2010

Cred că atunci im cere acest lucru poate fi rulat fără steagurile de pe partea de sus sau o selecţie limbă vertical?
    Vreau să vizitatorii site-ul meu pentru a vedea în mod automat pe site-ul în limba lor (presupunând browserele lor sunt setate la standardul ţara lor), fără a fi nevoie să faceţi clic pe un buton sau ceva ca eu nu doresc să aibă steaguri sau derulant, dar în post este util, eu, de asemenea, au un cod particularizat bb asta analizat printr-un dosar separat php regex folosind aceasta va fi o problemă?

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Septembrie 2010

Text automatically translated from: Spanish to: Romanian
    Translated text
    Încercarea 2:
    Numele meu este Simon, eu nu sunt prost! edita pentru testul de limba dublă
    Original text
    Mi-a placut acest test
    Ultima modificare făcută de Simon Lloyd; 01-10-10 la 14:30.

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Septembrie 2010

În timp ce imi place mod (şi încercările ive făcut) mi-e teamă de timp de răspuns de sprijin este foarte slab, am postat ieri la 02:14 (GMT), şi încă nici un răspuns 19 oră mai târziu!

Ea nu-mi dă încredere să cumpere.

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Septembrie 2010

Hai baieti 30hrs acum, deoarece un raspuns, vrei sa vinzi chestia asta sau nu?

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Septembrie 2010

Quote Iniţial Adăugată pe site de Simon Lloyd View Post
    Cred că atunci im cere acest lucru poate fi rulat fără steagurile de pe partea de sus sau o selecţie limbă vertical?
    Vreau să vizitatorii site-ul meu pentru a vedea în mod automat pe site-ul în limba lor (presupunând browserele lor sunt setate la standardul ţara lor), fără a fi nevoie să faceţi clic pe un buton sau ceva ca eu nu doresc să aibă steaguri sau derulant, dar în post este util, eu, de asemenea, au un cod particularizat bb asta analizat printr-un dosar separat php regex folosind aceasta va fi o problemă?
    Ultima dată când a cere apoi m-am obiceiul deranjez sa cumpere acest lucru, dar instala un simplu google versiune dezvoltatorii jquery pur şi simplu pentru a traduce pagini!

Vă rugăm să răspundeţi querie mele de mai sus şi dacă este posibil, următoarele:

Am vbseo şi harta vbseo site-ul este ceva suplimentar trebuie să fac după achiziţionarea acest mod (dat fiind că pot obţine vreodată un răspuns aici) pentru a vă asigura că totul funcţionează?

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Buna ziua. Vă rugăm să reţineţi că serviciul nostru nu este de 24 / 7. În zilele lucrătoare, suntem de zi cu zi. La sfârşit de săptămână, de obicei, de asemenea, mai poate fi nu atât de des. De asemenea, avem clienţi din întreaga lume, astfel încât, uneori timp de răspuns este influenţată de diferenţa de timp (de obicei, vom dormi la noapte ).

Ne pare rău pentru acest răspuns cu întârziere. Vă rugăm să reţineţi faptul că Kamil (omul nostru personal), doar s-au întors din vacanţă, aşa incepand cu luni ne vom întoarce la timp de răspuns mai bun

De asemenea, în acest caz - Mi-e dor doar intrebarea ta, pentru că a fost urmata de un mesaj de testare. Când am venit aici am vazut numai de încercare şi nu a pus atenţia asupra mesaj înainte de a fi (atât a fost trimis minut dupa minut). Ne pare rău - a fost greşeala mea. Chiar acum am fost confuz despre ce este vorba şi a venit înapoi la începutul acestei convorbiri pentru a afla ce se scrie despre circa 30 de ore, când am fost aici ieri si nu era nimic adresat pentru mine. Acum ştiu că nu era nimic de ceea ce am observat - Mi-e dor de mesaje inducă în eroare de vid sanitar mesaj de test. Unul mai mult timp vă rugăm să luaţi scuzele mele.

Răspunzând la întrebarea puteţi dezactiva complet steaguri şi setaţi opţiunea de a redirecţiona utilizatorii automat la limbile lor, bazându-ne pe setările browser-ului lor (vBET utilizări anteturile trimite prin browser-ul pentru asta). Totuşi acest lucru nu este recomandat:
    1. În mod implicit Google nu va vedea paginile dvs. suplimentare. Acesta va dacă adăugaţi în aceste sitemap. Dacă nu va face acest lucru, atunci aceste pagini nu vor fi indexate, astfel încât să nu va primi trafic suplimentar de la noi locuri - oamenii pur şi simplu nu vor afla despre faptul că
    2. Utilizatorii care nu poate veni de la computerele lor. Adică dacă cineva este din Polonia, dar va merge la dvs. pe forum pentru unele din internet cafe-uri în Anglia, atunci browser-ul va spune vBET că ar trebui să fie limba engleză. Prin dezactivarea steagurile nu vă va da şansa de utilizator pentru a schimba limba.

Bbcodes particularizate nu ar trebui să fie problema dacă acestea sunt într-adevăr bbcodes. Am avut deja o problema cu mod care a fost folosind propriile lor "bbcodes", dar problema a fost într-adevăr, deoarece acestea nu au a folosi codul BB - doar un text pe care ei înşişi analizat. Vă rugăm să reţineţi faptul că BBCode nu este doar un text în [] interpretat de expresie regulata. BBCode-ul este marca de construcţii, care este înregistrată în motorul de vBulletin si este interpretat de motor vBulletin (va trebui să plug-in pentru cârlige corespunzătoare). Dacă nu o folosesc, în acest fel, atunci tu chiar nu au BBCode, doar marca de construcţii recunoscute de codul. În acest caz, puteţi avea probleme. Pentru că în acest caz, aceasta nu este codul BB, asa ca nu va fi analizat de către vBulletin şi atunci când lang Codul BB va fi analizat, aceasta va primi de text pentru a traduce cu mărcile dvs. speciale, care nu sunt bbcodes chiar dacă sunt în interiorul [] (pentru că vBulletin nu-l recunoască atât de lăsaţi pur şi simplu) - astfel încât acest text va fi trimis pentru a traduce, şi Google poate rupe mărcile dumneavoastră de construcţii (de exemplu prin punerea spaţiu înainte de închidere]).
    Ultima modificare făcută de vBET; 02-10-10 la 22:47.

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Quote Iniţial Adăugată pe site de Simon Lloyd View Post
    Ultima dată când a cere apoi m-am obiceiul deranjez sa cumpere acest lucru, dar instala un simplu google versiune dezvoltatorii jquery pur şi simplu pentru a traduce pagini!

Vă rugăm să răspundeţi querie mele de mai sus şi dacă este posibil, următoarele:

Am vbseo şi harta vbseo site-ul este ceva suplimentar trebuie să fac după achiziţionarea acest mod (dat fiind că pot obţine vreodată un răspuns aici) pentru a vă asigura că totul funcţionează?
    Am fost doar răspunde la întrebarea dumneavoastră atunci când aţi scris a fost un

Despre vBSEO - da, trebuie să se integreze. Este bine descris în fișierul readme. Această integrare este necesară pentru a vă putea traduce adresele URL
    Puteţi, de asemenea, se poate integra cu Generatorul de Sitemap, de a avea URL-uri la pagini traduse incluse în sitemap. Acest lucru nu este necesar (dacă aveţi steaguri, Google va găsi acele pagini oricum, totusi poate dura mai mult timp în cazul în care astfel de).
    Ultima modificare făcută de vBET; 02-10-10 la 23:12.

Pagina 1 de 2 12 UltimulLast

Tag-uri pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Tu nu pot posta subiecte noi
  • Tu nu pot mesaj raspunsuri
  • Tu nu pot adăuga ataşamente
  • Tu nu pot edita mesajele tale
  •