Important: Această pagină este folosind cookie-uri (cookies). Folosind acest site fără a opri cookie-urile în browser, înseamnă că sunteți de acord pentru utilizarea acestuia.
Cumpara acum! Caracteristici Descărcări

Câştigaţi cu noi!

Dacă doriţi să începe să câştigaţi bani cu alătura vBET să Programul de afiliere.
Rezultate 1 a 8 de 8

Thread: Posturi nu traduse.

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Mai 2010

Default Posturi nu traduse.

Chiar şi atunci când membrii au stabilit limbile lor implicite, nu este obtinerea tradus în posturi. Nimic, doar în limba originală străină.
    Când m-am înfăşuraţi în jurul valorii de tag-uri limba textul manual functioneaza.

Ce este în neregulă?

Mulţumiri

Michał Podbielski (vBET Personal) vBET's Avatar
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Ce strategie sunt utilizaţi pentru a determina limba mesaj? Vă rugăm să mergeţi la vBET opţiunile Google şi verificaţi-l.

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Mai 2010

Tocmai am dat seama că este o problemă de compatibilitate. Se pare că această [New Version 3/1/2010] MARCO1 Hide All Grupuri cu permisiune - Mesaje Manager - Forum vBulletin.org mod are efect vBET. Atunci când a dezactiva, vBET lucrări bine din nou. Stii ceva pentru a corecta se poate?

Multumesc!

EDIT: Ce vrei sa spui? Vă referiţi la "Detectarea limbă Google"?
    Aceasta este setat ca "ghidul Se acordă întotdeauna încredere"

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Dacă aveţi încredere întotdeauna ghidul, atunci ar trebui să fie în conformitate cu ghidul de opaqued limbă setare implicită.

Mare că aţi găsit motivul. Este unele problema de integrare. Nu ştim acum exact ceea ce este responsabil pentru aceasta. vBET face folosind opac cârlig newpost_process -vă rugăm să verificaţi are MARCO1 plugin foloseşte-l prea. Dacă da - vă rugăm să încercaţi pentru a schimba ordinea de executie, astfel încât se execută înainte/după vBET - doar face opusul real unul. Ar putea fi suficient - dacă nu ne vom uita pentru alte soluţii.

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Mai 2010

MARCO1 nu utilizează acest plugin.

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

OK aşa. Vă rugăm să PM detalii de acces pentru Admin CP şi FTP. Eu va verifica-l pe loc şi să caute soluţii. Asemenea, puteţi contacta cu autorul mod pentru alte sugestii, dacă nu doriţi să trimiteţi detaliile de acces. Autor mod întotdeauna ştie cel mai bine cum funcţionează.

De asemenea, - vă rugăm să verificaţi din nou pentru a fi sigur că nu mod influenţa într-adevăr procesul de vBET opaquing.

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Mai 2010

Multumesc Michal. Plec pentru produsul MARCO1 este dezactivat pentru acum. Nu este, de asemenea, face ceea ce vreau să fac. Deci, dacă pot să o fac să funcţioneze corect, eu va permite apoi din nou, şi putem să-l lua în continuare. Vă mulţumim!

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Aşa cum am înţeles, în acest moment nu aveţi nevoie de mai mult sprijin în această problemă şi poate fi închis. Dacă nu - vă rugăm să furnizaţi mai multe informaţii

Tag-uri pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Tu nu pot posta subiecte noi
  • Tu nu pot mesaj raspunsuri
  • Tu nu pot adăuga ataşamente
  • Tu nu pot edita mesajele tale
  •