Important: Această pagină este folosind cookie-uri (cookies). Folosind acest site fără a opri cookie-urile în browser, înseamnă că sunteți de acord pentru utilizarea acestuia.
Cumpara acum! Caracteristici Descărcări

Câştigaţi cu noi!

Dacă doriţi să începe să câştigaţi bani cu alătura vBET să Programul de afiliere.
Rezultate 1 a 9 de 9

Thread: Ohhh nr. VB 4.0.5 instalaţi gone bad

Junior Member
    Alăturaţi-vă Data
    Septembrie 2010

Default Ohhh nr. VB 4.0.5 instalaţi gone bad

Salut, am instalat de ghidare vBET şi a urmat cel mai bine cum am putut. Unele dintre acestea sunt greu de înţeles. Am editat functions_vbseo_createurl.php şi functions_vbseo_url.php
    Eu folosesc VBSEO şi am editat mea .htaccess dosar folosire Această pagină tot ce am putut cu ghidare. Şi acum site-ul meu este o pagină albă goală. M-am uitat în zona dumneavoastră FAQ timp de 2 ore in seara asta. Site-ul meu este într-un folder de site-ul principal.
    de exemplu: mainsite / forum
    Asa ca am introdus URL-ul meu, dar pe forum pentru site-ul meu este pagina albă goală. Orice ajutor apreciat. Site-ul meu întreg este în jos ...

Mulţumesc
    I-am cumpărat versiunea completă

Michał Podbielski (vBET Personal)
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Dacă aveţi pagină goală ar trebui să verificaţi aveti libriaries adecvate instalate. Trebuie să aveţi instalat FLEXIE şi iconv.
    Vezi aici pentru detalii:
    http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1536

Va rugam pentru maintime doar set vBulledin dissabled şi în comentariu vBET. Htaccess norme, astfel încât pe forum pentru dvs. va funcţiona. De asemenea, vă rugăm să ne trimiteţi dumneavoastră conţinutul real plin de htaccess -. Vom verifica regulile tale. Totusi, cel mai probabil - pur si simplu nu au libriaries corespunzătoare.

Există, de asemenea, un motiv mai mult timp posibil - dacă paginii este de încărcare şi de încărcare şi de încărcare - atunci ar trebui să verificaţi aveţi conexiune cu Google. Uneori, serverele sunt blocarea ieşire cereri - vă rugăm să reţineţi că vBET necesită permisiunea de ieşire cererilor de Google - Google face traduceri. Puteţi verifica-l folosind această sugestii: http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1729

Junior Member
    Alăturaţi-vă Data
    Septembrie 2010

Bună, vă mulţumesc pentru sfaturi! Am făcut verifica Google şi rezultatele au fost>
    Începând cu testul de traducere
    Rezultatul testului: {"responseData": {"translatedText": "powitanie"}, "responseDetails": null, "responseStatus": 200}
    Încercare de eroare:

Deci, totul este bine acolo. Pot merge la pagina admin cpanel

FLEXIE şi iconv este instalat! Sunt încă confuz

Junior Member
    Alăturaţi-vă Data
    Septembrie 2010

Am constatat că am înlocuit codul în functions_vbseo_url.php şi că ar trebui să de cod adăugat înainte de aceasta. Aşa că am stabilit că. Dar site-ul tot nu funcţionează. Este gol. Ce exemplu este în fişier nu încărcaţi dosar? Nu văd un exemplu. Htaccess.
    Ultima modificare făcută de El Caballo; 21-09-10 la 14:20.

Junior Member
    Alăturaţi-vă Data
    Septembrie 2010

Eu pot vedea acum sta meu şi l-au dezactivat. Ştiu că nu există nici un suport 24 / 7. Dar acesti baieti răspuns doar pentru o oră pe zi? Pentru 90 dolari add-on, instrucţiunile sunt ok. Dar, greu greu greu de înţeles

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Bună. Am văzut mesajele dumneavoastră anterioare şi aţi descris urmatorii pasi ai urmata - descrierea ta mi-a spus că sunteţi încă în curs. Ne pare rău - nu am aflat că sunteţi cere pentru mai mult ajutor.

Mai întâi de toate - nu aţi dezactivat acum vBET, a comentat vBET htaccess şi îndepărtat de integrare codul vBET din vBSEO?.
    Dacă da şi pe forum pentru dumneavoastră este în continuare după accident, atunci aceasta nu este vina vBET. Ea nu poate fi vina vBET vBET dacă nu este de lucru.
    În acest caz, vă rugăm să vă asiguraţi că sunteţi lucrează la fişiere originale vBSEO din nou (de exemplu copie cele 2 schimbat din nou din pachet vBSEO).

Deci, acesta este primul pas - face pe forum pentru dvs. din nou disponibile.

Apoi unul este - face vBET rula. În primul rând - activaţi-l şi pentru teste set link-uri pentru a limbă? tip - acest lucru nu necesită modificări htaccess.. A trece la urmatorul pas doar atunci când traducerile sunt de lucru.

Următorul -. Modificare la link-uri SEO şi edita htaccess. Exemplu de norme sunt incluse în pachetul vBET, dar vă rugăm să citiţi cu atenţie descrierea în temeiul legătură într-optiuni vBET - trebuie să modificaţi regulile pe forum pentru dumneavoastră dacă utilizează director în URL. A trece la urmatorul pas doar atunci când traducerile sunt de lucru.

Integrarea vBET cu vBSEO în conformitate cu instrucţiunile date de integrare în fişier readme.html.

Vă rugăm să nu-l pas cu pas. Începeţi cu dezactivarea vBET complet. Spune-pas care te face sa te problemă şi ceea ce această problemă este de aproximativ.
    Ultima modificare făcută de vBET; 21-09-10 la 22:43.

Junior Member
    Alăturaţi-vă Data
    Septembrie 2010

Buna ziua, am dezinstalat totul şi îndepărtat de integrare codul vBET din vBSEO. Am PM'ed despre tine aceasta instalarea, eu pur şi simplu nu au timp pentru a testa diferite setări în acest sens. Nevoie doar de un vBET de lucru. Poate cineva sa-mi trimite sau PM-mi ce trebuie să dau cu voi astfel încât să puteţi instala?

Mulţumiri
    Ne pare rau despre diferenţa de fus orar.

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Deja trimite în PM. Pentru că aţi cumpărat servicii de instalare şi vom avea grijă despre instalarea dvs. Sunt de închidere acest thread.

Junior Member
    Alăturaţi-vă Data
    Septembrie 2010

Mulţumesc

Tag-uri pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Tu nu pot posta subiecte noi
  • Tu nu pot mesaj raspunsuri
  • Tu nu pot adăuga ataşamente
  • Tu nu pot edita mesajele tale
  •