Important: Această pagină este folosind cookie-uri (cookies). Folosind acest site fără a opri cookie-urile în browser, înseamnă că sunteți de acord pentru utilizarea acestuia.
Cumpara acum! Caracteristici Descărcări

Câştigaţi cu noi!

Dacă doriţi să începe să câştigaţi bani cu alătura vBET să Programul de afiliere.
Pagina 1 de 3 123 UltimulLast
Rezultate 1 a 10 de 28

Thread: Test: Acest text este scris în limba franceză

Membru
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Default Test: Acest text este scris în limba franceză

Ce texte est écrit en français et je devrais le Voir en Anglais.

Membru
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

JE répète:

Ce texte est écrit en français et je devrais le Voir en Anglais.

Membru
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

De ce văd în continuare textul în limba franceză de mai sus atunci când limba mea pe forum pentru este setat pe limba engleză aici, pe acest forum? Eu ar trebui să vedeţi textul în limba engleză cu steguletele nu?
    Ultima modificare făcută de Cybershaolin; 14-11-09 la 18:10. Motivul: Greseala de scriere

Membru
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

În ceea ce priveşte întrebarea mea, e mai mult despre a sti dacă bbcodes pot fi adăugate în mod automat sau nu? Am probleme pentru a înţelege conceptul. Am observat într-un alt fir pe care le spuneau că bbcodes pot fi adaugate manual sau automat. Deci, automat nu înseamnă că aş fi văzut steguleţe în post # 1 si # 2? Eu nu-l lua rău şi am citit mesajul dumneavoastra aici: http://www.vbenterprisetranslator.co...e-support.html
    Ultima modificare făcută de Cybershaolin; 14-11-09 la 19:42.

Michał Podbielski (vBET Personal) vBET's Avatar
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Quote Iniţial Adăugată pe site de Cybershaolin View Post
    De ce văd în continuare textul în limba franceză de mai sus atunci când limba mea pe forum pentru este setat pe limba engleză aici, pe acest forum? Eu ar trebui să vedeţi textul în limba engleză cu steguletele nu?
    Pentru că nu ai "spune" că este în franceză Aici aveţi line rapid si simplu cum se face acest lucru: http://www.vbenterprisetranslator.co...e-support.html
    În puţine cuvinte - puteţi seta limba implicită în CP Manual de utilizare, manual sau descrie un mesaj de lang BBCode

Dacă doriţi puteţi edita chiar şi mesajele dumneavoastră anterioare şi adăugaţi acolo acest BBCode, magie şi se va întâmpla

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

În ceea ce priveşte întrebarea mea, e mai mult despre a sti dacă bbcodes pot fi adăugate în mod automat sau nu? Am probleme pentru a înţelege conceptul. Am observat într-un alt fir pe care le spuneau că bbcodes pot fi adaugate manual sau automat. Deci, automat nu înseamnă că aş fi văzut steguleţe în post # 1 si # 2? Eu nu-l lua rău şi am citit mesajul dumneavoastra aici: http://www.vbenterprisetranslator.co...e-support.html
    lang BBCode se adaugă în mod automat în conformitate cu ghidul de limba prestabilită. În cazul în care nu este setată sau este aceeaşi ca limbă pe forum pentru, atunci nimic nu este stabilit.

Google are posibilitatea de a recunoaşte limba în funcţie de mesaj, ci pentru că din motive de performanţă nu facem acest lucru -, de asemenea, nu am investiga această caracteristică Google. Dacă credeţi că ar putea fi de folos, va rugam sa scrie despre el aici Cereri Feature - vBulletin Enterprise Traducator (vBET) - Putem adăuga mereu astfel de facilitate, cu posibilitatea de a opri şi pe
    Ultima modificare făcută de vBET; 14-11-09 la 23:52.

Membru
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Quote Iniţial Adăugată pe site de vBET View Post
    lang BBCode se adaugă în mod automat în conformitate cu ghidul de limba prestabilită. În cazul în care nu este setată sau este aceeaşi ca limbă pe forum pentru, atunci nimic nu este stabilit.
    Dar asta este problema.

OK uite, aici, pe propriul tau forum, limbajul meu este setat la limba engleză ... astfel încât textul meu în Mesaje # 1 şi # 2 (sunt este în limba franceză) sunt diferite de limba pe forum pentru (în userCP mea). Deci, de ce este textul meu încă în franceză? Vrei să spui că trebuie să adaug BBcode manual? Apoi, dacă este cazul, de ce vorbeşti despre BBcode a fi adăugate în mod automat?

Eu nu să o înţeleg corect, dar am facut merge la link-ul te referi şi acest lucru este modul în care am primit-o. M-am gândit, acest lucru a fost gestionat în mod automat, fără a fi nevoie să scrie BBcode mine.

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Dar asta este problema.

OK uite, aici, pe propriul tau forum, limbajul meu este setat la limba engleză ... astfel încât textul meu în Mesaje # 1 şi # 2 (sunt este în limba franceză) sunt diferite de limba pe forum pentru (în userCP mea). Deci, de ce este textul meu încă în franceză? Vrei să spui că trebuie să adaug BBcode manual? Apoi, dacă este cazul, de ce vorbeşti despre BBcode a fi adăugate în mod automat?

Eu nu să o înţeleg corect, dar am facut merge la link-ul te referi şi acest lucru este modul în care am primit-o. M-am gândit, acest lucru a fost gestionat în mod automat, fără a fi nevoie să scrie BBcode mine.
    Da mesajele dumneavoastră # 1 si # 2 sunt în franceză, dar ţi-a spus că sistemul este în limba engleză. Asta este motivul pentru care nu este tradus.

Ai 2 moduri de manipulare mesaje în diferite limbi.
    Primul este setarea in limba dvs. implicit Ghid de utilizare CP pentru profilul dvs.. În acest caz, vBET va considera că mesajele sunt in aceasta limba si se va adăuga lang BBCode în mod automat. Încă aveţi posibilitatea să-i spuneţi vBET nu să facă acest lucru pentru anumit mesaj (pe fiecare editor pentru un nou mesaj va apărea opţiunea de suplimentare pentru a adăuga bbcodes sau nu - în mod implicit setată la Da).
    Doilea este să-l adăugaţi manual.

Sunteţi confuz din cauza alt articol, vă rugăm să citiţi cu atenţie din nou este scris:
    "marca în mod automat un mesaj de ghidul de care a stabilit limba maternă a lor, alta decât limba implicită pe forum pentru"

Dacă credeţi că o parte este clar, vă rugăm să punctul în care a şi vom corecta pentru ao face mai clar

Membru
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Text automatically translated from: French to: Romanian
    Translated text
    Acesta este un alt test în limba franceză.
    Original text

Membru
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Quote Iniţial Adăugată pe site de vBET View Post
    Da mesajele dumneavoastră # 1 si # 2 sunt în franceză, dar ţi-a spus că sistemul este în limba engleză. Asta este motivul pentru care nu este tradus.
    Ahhhhh! Acum am luat-o tare şi clar. Aceasta este o parte nu am înţeles. Acum mi-am schimbat limba mea de franceză în Usercp şi a scris un alt mesaj de testare în limba franceză. Acesta funcţionează perfect aici. Vă mulţumim pentru a lua timp pentru a explica-mi într-un mod simplu.

Dar, pe forumul meu propriu, limba mea pe forum pentru este în franceză, eu, de asemenea, (opţional aşa cum aţi spus), instituit UserCP mele în franceză, şi am încercat mesajele scris în arabă şi italiană. Rezultatul a arătat în arabă şi italiană fără traducerea nimic. Acesta este de ce încă nu înţeleg. Se pare că nu se lucrează pe forumul meu.

De asemenea, spune-mi: addon limba (vezi screenshot-ul) pentru BBCode (alege sau nu), atunci când compuneţi un mesaj şi în răspunsul rapid, de asemenea, este acest lucru un addon în versiunea 3.1.2, deoarece încă nu aţi actualizat încă şi am nu au în 3.1.1?
    Ultima modificare făcută de Cybershaolin; 15-11-09 la 20:13.

Pagina 1 de 3 123 UltimulLast

Tag-uri pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Tu nu pot posta subiecte noi
  • Tu nu pot mesaj raspunsuri
  • Tu nu pot adăuga ataşamente
  • Tu nu pot edita mesajele tale
  •