Important: Această pagină este folosind cookie-uri (cookies). Folosind acest site fără a opri cookie-urile în browser, înseamnă că sunteți de acord pentru utilizarea acestuia.
Cumpara acum! Caracteristici Descărcări

Câştigaţi cu noi!

Dacă doriţi să începe să câştigaţi bani cu alătura vBET să Programul de afiliere.
Rezultate 1 a 6 de 6

Thread: Branding gratuit ce au cumparat, dar încă de credite de text în subsol

Membru
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Exclamation Branding gratuit ce au cumparat, dar încă de credite de text în subsol

Bună

I-am cumpărat licenţa de branding gratuit, dar încă textul de credit este în subsol.
    Legătură într-credit doar a fost eliminat.

Branding liber înseamnă nici o menţiune a produsului, care este ceea ce am cumparat.

Cum îl elimin?

Şi da, acesta trebuie să fie opţiune standard.
    Nu poti vinde marca de branding gratuit şi apoi oricum şi se aşteaptă ca utilizatorii să editaţi fişiere de fiecare dată când există un upgrade!

Michał Podbielski (vBET Personal)
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Max Vă rugăm să reţineţi că, prin implicit de pachet BF a eliminat numai legătură într-credit, dar în calitate de proprietar de licenţă BF aveţi dreptul deplin de a elimina, de asemenea, informaţii despre produs. Instrucţiunile vor fi trimite în PM.

Membru
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Da, ştiu că te descurci în felul acesta.

Totuşi, acest lucru nu este o practică bună.

Branding liber înseamnă "liber de branding" şi că nu este ceea ce te scape!

Editarea fişierelor de produs pentru a elimina de branding de fiecare dată când am actualizare este enervant.
    Am platit pentru un produs de branding gratuit va rugam sa livreze unul.

Cred cu tărie sugerăm să vă reexamineze manipulare curentă de branding gratuit

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Am fost aproape de a scrie în mesajul anterior că nu va include mai în următoarele versiuni, dar vreau să fie surpriză plăcută şi îndepărtat-l înainte de a trimite
    Se pare că nu va fi nici o surpriza

Informaţii cum să eliminaţi-l a fost trimis in PM la fel cum este descris în ultimul post

Da - Am complet de acord că utilizatorii cu licenţă BF doriţi absolut nici o informaţie cu privire la versiunea de produs.
    Vă rugăm să reţineţi faptul că noi nu vindem produse branding gratuit, dar licenta de branding gratuit care permite utilizatorilor să elimine legătură într-credit (vom elimina chiar în mod implicit în cazul în care cineva face instalare de upgrade sau nou). Este tot în funcţie de licenţă. Dacă cineva se simte induce în eroare, atunci cel mai probabil, el nu a citit acordul de licenţă. Nu este descris ceea ce înseamnă licenţe de branding gratuit ce şi pentru ce se permite. Vă rugăm să reţineţi faptul că numele de licenţă nu este obiectul de interpretare - este descrisă în mod clar de către licenţa propriu-zisă. , Putem livra ceea ce vindem. Vă rugăm să nu ţipa că nu, pentru că nu este adevărat - doar vă rugăm să citiţi acordul de licenţă şi veţi şti ce înseamnă branding de licenţă vBET gratuite.

Reţineţi, de asemenea faptul că în versiunile ultima versiune de BF lasam versiune meciului produs mai ales pentru probleme de suport - îi ajută să recunoască care versiune este folosit fără a avea acces la Admin CP. Dar din moment ce majoritatea utilizatorilor BF foloseşte dreptul de a elimina meciului versiune, avem şansa de greu să-l utilizaţi + cum ai descris-o a fost doar de upgrade pas suplimentar pentru versiunea BF pentru ao scoate din nou + sarcini suplimentare pentru noi sa răspuns cum să-l eliminaţi.

Aşa că am decis să nu-l elimine în mod implicit în versiunea următoare BF Poate că acesta va fi configurabil - astfel încât utilizatorii BF va fi în măsură să decidă, poate tocmai a fost eliminat. Vom vedea

Membru
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Mulţumesc.

Doar o notă:
    Numerele de versiune în textele dreptului de autor sunt întotdeauna un risc de securitate mare, deoarece scanarea net pentru victimele exploata este mult mai uşor dacă fiecare site-ul va spune ca ruleaza versiunea de exploatat.

Acesta este unul dintre motivele pentru mine să cumpere versiuni de branding gratuit

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Deci, esti mult mai securizate şi nu va trebui să eliminaţi această informaţie mai

Tag-uri pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Tu nu pot posta subiecte noi
  • Tu nu pot mesaj raspunsuri
  • Tu nu pot adăuga ataşamente
  • Tu nu pot edita mesajele tale
  •