Autentificare

View Full Version: Rezolvate Cum să obţineţi manual de traducere a lucra

lebro
29-10-13, 13:46
Par auto translate nu funcţionează pentru site meu voi ca să utilizaţi caracteristica traducere manual
Acesta dându-mi eroare atunci când încerc să traducere de intrare 'ceva gresit :( '
Cum să obţineţi manual de traducere la lucru există orice configuraţie am nevoie ? Va multumesc pentru orice ajutor

Marcin Kalak
29-10-13, 20:44
Ştergeţi modulele cookie din browser-ul dumneavoastră şi asiguraţi-vă că aveţi JavaScript activat în browser-ul dumneavoastră.

lebro
30-10-13, 15:28
Încă nu pare să funcţioneze

Marcin Kalak
30-10-13, 22:16
Te rog trimite-mi un PM acces detalii la Admin CP şi FTP. Voi verifica ce se intampla acolo :)

Marcin Kalak
19-12-13, 18:31
Nici un răspuns - a considerat problema este plecat. Dacă nu vă rugăm să scrieți aici.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations delivered by vBET 4.10.1