Autentificare

View Full Version: Google API la ceea ce cost

DirtRider
26-03-12, 05:12
Au instalat doar acest produs şi de a vedea că Google este un serviciu plătit. Văd, de asemenea, aceasta este ceea ce au citat ca fiind costul.

Taxele de utilizare:

Traducere:
20 dolari pe 1 M de caractere de text, în cazul în care taxele sunt ajustate proporțional cu numărul de caractere prestat efectiv.
Detectarea limbii:
20 dolari pe 1 M de caractere de text, în cazul în care taxele sunt ajustate proporțional cu numărul de caractere prestat efectiv.

Chestia e că am nici o idee ce acest lucru poate rula în pe lună aşa că dacă cineva ar putea da-mi o idee de ce acestea sunt plătitoare pe lună ar fi apreciat. Ştiu că acest lucru ar fi, de asemenea, depinde de trafic pe site-ul şi ar varia de la site la site-ul, dar am nevoie într-adevăr unele tip de un punct de reper pentru acest lucru: confuz: dacă este posibil poate tu ar indica, de asemenea, ce tip de trafic site-ul dumneavoastră are sau chiar post un link pe site-ul şi voi încerca şi compara-l la forumul meu

DirtRider
11-04-12, 05:39
I sînt încă încearcă să găsească unele răspunsul on this unul: confused:

DirtRider
11-04-12, 10:43
Nu vă faceţi griji despre acest lucru, aşa cum am au eliminat acest mod la site-ul meu

vBET
11-04-12, 15:45
Se pare că utilizatorii noştri nu doriţi să partajaţi despre costurile lor de traducere. Aşa cum aţi scris în primul post, Google descrie clar costurile. De asemenea, Microsoft vă oferă gratuit traducere (cu limite lunar dar gratuit) şi suntem aproape de a elibera noua versiune, care va permite manual traduceri:)

DirtRider
11-04-12, 18:56
Da ei a face, dar nu ne da nici o idee ce acest lucru poate veni la sfârşitul o lună

r.dziadusz
12-04-12, 17:24
Dacă setaţi limitele dumneavoastră, traducere API nu va face orice traduceri over-quoted. It works cum este acum în drum liber traducere de Microsoft API dacă utilizaţi alle 2 M caractere API se opreşte doar traducerea

wowglider.de
18-04-12, 17:13
Bună, meu forum are aproximativ 175.000 posturi şi fire 25.000, am traduce în limbile engleză şi franceză. Prima zi a petrecut aproximativ 1,5 milioane, aproape $20. Dacă există interes I poate continua mai târziu că aici da.

r.dziadusz
18-04-12, 21:04
Bună
Vă rugăm să nu că vBET este cache date, astfel încât după câteva zile dumneavoastră suma de traducere cerere schould CAD. De asemenea, Microsoft gratuit de Azur vă permite să traduce 2 m caractere pentru drum liber:)

wowglider.de
20-04-12, 02:48
ştiu. Mă plâng dar nu la toate.

wowglider.de
28-04-12, 14:52
Traduce API: traducere
Contor caractere
Contingentul de zi cu zi: 2 M
28 de zile total: 21.03 m
Traduce APICharacters19.82 M396.30 USD

vBET
05-05-12, 15:36
Avem nici o influenţă asupra preţurilor de Google. Vă rugăm să reţineţi că, de asemenea, puteţi utiliza Microsoft - gratuit 2 M caractere/luna. Şi Apertium - complet gratuit. De asemenea, în următoarea versiune vBET va sprijini traducere manual:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Integration with translations by vBET Translator 4.10.1