Ważne: Ta strona jest za pomocą plików cookie (cookies). Za pomocą tej strony internetowej bez wyłączania plików cookie w przeglądarce, oznacza to, że użytkownik zgadza się za to.
Kup Teraz! Funkcje Pliki do pobrania

Zarabiaj z nami!

Jeśli chcieliby Państwo rozpocząć zarabianie pieniędzy z vBET dołączyć do Program partnerski.
Wyniki 1 do 4 z 4

Wątek: Błąd podczas edycji wpis w blogu

Członek

Default Błąd podczas edycji wpis w blogu

Dostaję ten błąd, gdy edytowanie i zapisywanie wpis na blogu. Zmiany zostaną zapisane w porządku, ale tylko pokazuje ten błąd:

Fatal error: Class 'vBulletinHook' not found in / home / saabworl / public_html / includes / class_bbcode.php on line 215

To samo dzieje się z dodaniem nowy wpis na blogu.
    Ostatnio edytowane przez Wulf; 08-08-11 W 15:49.

Michał Podbielski (vBET pracowniczego) vBET's Avatar

Wystarczy sprawdzić to na naszym forum i nie mogę odtworzyć. Pamiętam, że było coś takiego rozwiązania lub przesłać do raportu vBulletin błąd o tym czy coś podobnego.

Jesteśmy aktualnie uruchomione vBET 4.1.1 (beta) - ten weekend będziemy ją zwolnić. Czy to jest OK, aby poczekać i sprawdzić to w rozwiązaniu problemu?

Członek

Dziwne, teraz wydają się działać na mojej stronie i nie pokazuje już błędu. Sprawa zamknięta.

Michał Podbielski (vBET pracowniczego) vBET's Avatar

Jak napisałem pamiętam (lub Myślę, że tak) to wyślij raport o błędach do vBulletin o tym - być może rozwiązać go w 4.1.5

Świetnie, że jest OK. Ciesz się vBET

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia

• Państwo nie może wysyłać nowe wątki
  • Państwo nie może odpowiedzi po
  • Państwo nie może załączników postu
  • Państwo nie może edytować swoich postów
  •