Здраво

Ова е брзо повторно, но бидејќи ажурирање е тривијална претпочитаме да ви даде надградби сега отколку побара да чекате без никаква причина.

Ова е важно - корегира превод на архивите, и исто така и некои други работи. Што беше сменето:
  • Додадено знамиња да се архивира страници
  • Поправена проблеми со архива превод. Целосна поддршка - сега се преведени наслови, содржина во различни јазици и превод СЛЕДЕЊЕ е работи сега за архива страници со имала (Без имала веќе работи правилно).
  • Додадено lang BBCode-от поддршка за пост quickreply
  • Поправена некои проблеми со Оптимизација пренасочување датотека
  • Превод langtitle на корисникот активност (во земјите видите)
  • Кеширани дефиниција vbenterprisetranslator_inpost_translate


Забавувајте се!