Важно: Оваа страница е користење на колачиња (cookies). Со користење на овој веб-сајт без исклучување на колачиња во прелистувачот, значи дека се согласувате за негово користење.
Купи сега! Карактеристики Превземања

Заработи со нас!

Ако сакате да почнете да заработуваат пари со vBET приклучат на Affiliate програмата.
Резултати 1 да 4 на 4

Тема: CMS насловната страница - опција да го исклучите приказот на превод знамиња

Default CMS насловната страница - опција да го исклучите приказот на превод знамиња

Јас почнаа да го користат and BBCode-от во статии каде знам машински превод без човечка интервенција е доволно. Јас приложи целата статија со vBET BBCode-от. Јас многу го сакам функција! На екранот на преводот знамиња во статијата погледнете и достапноста на оригиналниот текст се совршени но приказ на знамиња и стрела на "drop-down" на почетната страница видите на CMS (.../ содржина /) се премногу простор за мојот цели. Јас би сакале да имаат [lang] кодови игнорира кога на екранот на предната страна. Можеби глобален амбиент во vbet контролен панел?

Ве молиме извинете ако оваа функција барање веќе се направени од страна на некој друг.
    Последен пат изменето од brubros; 22-08-10 на 22:44.

Michał Podbielski (vBET персонал) vBET's Avatar
    Зачленет
    Октомври 2009
    Мислења
    3,037

Ве молиме видете на опции (Admin CP -> vBET -> Разно):
    - Прикажи оригиналниот текст за корисникот
    - Прикажи оригиналниот текст за гости

Можете да го конфигурирате има сакаш да се покаже оригиналниот текст (и како) или не. Е тоа е она што значи?

Да. Тоа е решение. За жал ја пропушти!

vBulletin претпријатија Преведувач (vBET) Персоналот
    Зачленет
    Мај 2010 година
    Мислења
    1,000

Ви благодариме за потврда. Јас ќе се движи оваа тема во суспендирање

Тагови за оваа тема

Правила на пишување

• Можете може да не да отвораш нови теми
  • Можете може да не да испраќате мислења
  • Можете може да не да вршите прикачувања