Важно: Оваа страница е користење на колачиња (cookies). Со користење на овој веб-сајт без исклучување на колачиња во прелистувачот, значи дека се согласувате за негово користење.
Купи сега! Карактеристики Превземања

Заработи со нас!

Ако сакате да почнете да заработуваат пари со vBET приклучат на Affiliate програмата.
Страница 2 на 2 FirstПрво 12
Резултати 11 да 16 на 16

Тема: Како да се работи vbet во litespeed?

Банирани
    Зачленет
    Декември 2009
    Мислења
    17

Default Се обиде googletest

Се обидов googletest, исто така, и добив некои грешка. Мојот домаќин ми кажа дека врската со Google е во ред. Всушност јас имам Google Мапа на сајтот чија цел е парична казна.
    Како што се кандидира на googletest, понекогаш добив мрежна грешка екран, а понекогаш и ова:
    Почнувајќи превод тест
    Резултатите од тестот:
    Тест грешка: не можам да се поврзам на домаќин
    Врска време (ms): 3003,3449707031

Сениор
    Зачленет
    Мај 2010 година
    Мислења
    257

Quote Напишано од symbianist View Post
    Се обидов googletest, исто така, и добив некои грешка. Мојот домаќин ми кажа дека врската со Google е во ред. Всушност јас имам Google Мапа на сајтот чија цел е парична казна.
    Како што се кандидира на googletest, понекогаш добив мрежна грешка екран, а понекогаш и ова:
    Јас го имав истиот проблем пред неколку дена. Јас предлагам поврзеш со твојот хостинг компанијата и прашајте ги за да ги видите дозвола и подесувањата. Дајте линк за вашиот googletest.

Банирани
    Зачленет
    Декември 2009
    Мислења
    17

Default Ве молиме помогнете admin

Ве молиме помогнете во админ за ова прашање.

Michał Podbielski (vBET персонал)
    Зачленет
    Октомври 2009
    Мислења
    3,037

Здраво Жалам за одложување - се врати од одмор и јас сум тука за да се услугите што со нашата поддршка

Ве молиме погледнете тука за litespeed дискусија со одговор како да го користам: http://www.vbenterprisetranslator.co...litespeed.html - Не тестираат сепак, само врз основа на корисник одговор, но се чувствуваат слободни да ја тест со бесплатна верзија. Во случај на прашања - пишете таму точно прашање опис и ние ќе работиме на овој

Зачленет
    Октомври 2009
    Мислења
    3,037

Како да се работи vbet во litespeed? Забележувам vbet не работи на litespeed. Тоа се покажува
    Невалиден Форум одреден. Ако го следеше валиден линк, ве молиме да го извести го администраторот
    Ве молиме за помош.
    Само користење е потребно. Htaccess правила

Зачленет
    Октомври 2009
    Мислења
    3,037

Ова е прашање меѓу вашиот сервер и Google. Ние напиша Google тест точно да се утврди такви ситуации. Тоа нема ништо заедничко со vBET - Вашиот сервер само имаат проблеми со Google Спојки - треба да го нота до вашиот хостинг провајдер.

Страница 2 на 2 FirstПрво 12

Тагови за оваа тема

Правила на пишување

• Можете може да не да отвораш нови теми
  • Можете може да не да испраќате мислења
  • Можете може да не да вршите прикачувања
  • Можете може да не ги уредувате своите мислења
  •