Добро, благодарам.
сега ќе се обидеме да се најдат на овој баг
и сè уште им треба пристап до вашиот admincp (PM молам)
Добро, благодарам.
сега ќе се обидеме да се најдат на овој баг
и сè уште им треба пристап до вашиот admincp (PM молам)
Последен пат изменето од kamilkurczak; 24-06-10 на 13:52.
Ова ќе биде во врска со датотека кеш.
Да, ние сега![]()
Детали за PM'd! Благодарам
Јас најавени на admincp и свртев оваа опција на.
После тоа бев на вашиот главен сајт и форум преведени сајт и јас и не се види на ова прашање.
Сега оваа опција е исклучен повторно.
1.please вклучите оваа опција,
2.find на страницата со ова прашање,
3.copy овој рачно,
4.turn исклучи оваа опција и ставете тука рачно со прашање
![]()
ehhhhhh ********** ова прашање само прашањето дали сте гостин на форумот. Тоа не се случи ако сте логирани Значи го вклучите. Вклучи се надвор како администратор. И Оди до URL-то како гостин.
Edit: а како гостин, оди во било која тема или пост, ќе видите, на форумот е целосно прекината. Не почетната страница од пребарувачот. На почетната страница на само има грешка правото на врвот.
Последен пат изменето од Taurus; 24-06-10 на 16:23.
Бев како гостин секако, но се беше нормално (како сајт со оваа опција исклучена)
plese ставете тука URL-то на сајт со ова прашање
Јас само да го вклучи. И отиде да ја почетната страница од пребарувачот CreativX - најмасовниот
На прво тоа е во ред. Оди во било која тема еднаш, тоа е во ред. Врати се на почетната страница од пребарувачот .... Бенг ... грешка на врвот. Оди во една нишка сега **********.. скршени. Тоа е уште вклучен сега.
Жалам, но не можам да го задржите ова вклучено. Имам скоро 400 гости на оваа страница, сега гледате скршени форумот. Јас сум тоа исклучување. Ве молиме тест кога ќе може.
Добро во ред, само исклучете ја оваа опција![]()