Важно: Оваа страница е користење на колачиња (cookies). Со користење на овој веб-сајт без исклучување на колачиња во прелистувачот, значи дека се согласувате за негово користење.
Купи сега! Карактеристики Превземања

Заработи со нас!

Ако сакате да почнете да заработуваат пари со vBET приклучат на Affiliate програмата.
Резултати 1 да 3 на 3

Тема: Промена на авторските права текст?!

Сениор
    Зачленет
    Октомври 2009
    Мислења
    142

Default Промена на авторските права текст?!

Може да го промените Copyright текст на нешто повеќе професионални затоа што не изгледаат моментов изгледа на тоа, авторските права имала изгледа убаво.

Интеграција со Google преводи од vB претпријатија Преведувач 3.3.4

Како што можете да видите овде само зборот имала е поврзано, а не на целата линија давајќи му повеќе на професионален изглед:

Оптимизација на имала 3.5.0

Michał Podbielski (vBET персонал)
    Зачленет
    Октомври 2009
    Мислења
    3,037

Како јас ги разбирам сметате пократок како попрофесионално. Тоа би можело да биде вистина ако правење текст кратко ќе биде цел. Ве молиме имајте предвид дека најкраток можен текст не е наша цел во случај на кредитни врската и таа е професионална во цели кои се постигнува

Како и да е ние ќе го разгледаме вашиот предлог и да се провери како може да се направи пократок без губење на својата професионалност.

Сениор
    Зачленет
    Октомври 2009
    Мислења
    142

Тоа е вкупна должина не ми пречи, но нешто како ова изгледа попрофесионално oherwise ми се чини дека тоа е бесплатен софтвер, натоварен со реклама линкови.

Автоматско Google преводи од vBET 3.3.4
    Само vBET линкови до веб-страницата, изгледа убаво не?

Тагови за оваа тема

Правила на пишување

• Можете може да не да отвораш нови теми
  • Можете може да не да испраќате мислења
  • Можете може да не да вршите прикачувања
  • Можете може да не ги уредувате своите мислења
  •