Ве молиме го следат вашиот сервер во процесорот и меморијата употреба област и се утврди кои ресурс е потребно.
Ве молиме запомнете за оневозможување на некои јазици ако вашиот сервер не може да се направи тоа со сите (почеток со неколку, и да додадеме уште од време на време ако серверот го има).
Исто така - не гледам во нашата база на податоци кои никогаш не сте ја превзеле било vBET под лиценца. Како да знаете дека вашиот сервер не е доволно за vBET? ...
Јас сум многу жал - тоа е мојата грешка. Се проверува нашата база на податоци каде што можеме да видиме кои датотеки се преземени од страна на нашите клиенти. Токму сега ги проверив вашата нарачка и гледам дека си ја купил инсталација услуга - тоа е зошто не сум видел било преземената датотека.
Уште еднаш - многу жал. Го проверка за да види што е на вашиот форум рачно и која верзија на vBET Дали сте работи.
Можете ли да ве молиме да ја испратите вашата форум рачно и да се каже кој vBET верзија со која се работи.
Последен пат изменето од vBET; 22-04-10 на 20:35.
Ние ќе ви помогнеме со задоволство. За да го направите тоа ни треба повеќе информации. Ве молиме одговор на мојата последна прашања. Исто така која верзија на vBET користите?
Гледам дека преводите се прилично брзо. Сепак ...
Сега јас дефинитивно може да ви каже дека ќе ви се губење многу перформанси, затоа што имаат двојни пренасочувања, кои се веќе елиминирани во најновите vBET верзија. Ве молиме, ажурирајте најновите vBET верзија и не vBSEO интеграција повторно (тука има детали за нова интеграција чекори: http://www.vbenterprisetranslator.co...provments.html
Ако не се чувствувате добро во надградби и интеграции, можеме да го направи тоа за вас - само треба Ио купуваат нашите надградба на услуги.
Уште нешто - гледам дека имате сериозен проблем со преведени адреси. На Вашиот сервер не се работи линкови кои имаат посебни букви.
Односно: и ова во полски работи, бидејќи немаат специјални букви:
Nowa definicja magnetyzm
И ова имаат посебни букви (az) и не работи:
Szkoły - Форум Тагови przez Zoints
Ова е многу важно - токму сега јазици како арапски или Јапонски (и некои други) не се работи на сите на вашиот сервер, затоа што постојат само специјални знаци за нив.
Последен пат изменето од vBET; 23-04-10 на 03:11.
Ние не собираме пристап до податоци од нашите корисници за безбедносни цели. Исто така тие можат да бидат променети во секое време. Ова е причината зошто ние бараме секој пат за вистински пристап до податоци.
Итно: Ве молиме погледнете нашите пораки информации.