Важно: Оваа страница е користење на колачиња (cookies). Со користење на овој веб-сајт без исклучување на колачиња во прелистувачот, значи дека се согласувате за негово користење.
Купи сега! Карактеристики Превземања

Заработи со нас!

Ако сакате да почнете да заработуваат пари со vBET приклучат на Affiliate програмата.
Страница 1 на 3 123 ПоследнаLast
Резултати 1 да 10 на 22

Тема: Забрана за лиценца повреда - Кредитни линк!

Помлад Член
    Зачленет
    Април 2010
    Мислења
    12

Default Забрана за лиценца повреда - Кредитни линк!

Што е проблемот, како што се свесни што ви кажав вашиот МО е бавен и ме предизвикува серверот проблеми па јас сум користење на други МО на Vbulletin додека не го пуштите нова верзија, тоа е зошто не постои кредитна линк!

Ве молиме врати мојот профил на е-мејл мене на оваа е-мејл за да се утврди ова прашање побрзо. Јас сум плаќаат клиентите и не го цениме да биде забранета погрешно.

Змија е моето членско име.

Michał Podbielski (vBET персонал) vBET's Avatar
    Зачленет
    Октомври 2009
    Мислења
    3,037

Здраво.

Ве молиме да ни се извини за сите непријатности. Ние се обидува да контактира со вас во многу форми, но нашите пораки, беше игнорирано. Ве молиме имајте на ум дека ова прашање почна пред неколку месеци и сега ќе сметка е блокирана само затоа што престана да реагира кога ќе беше осомничен за лиценца повреда. Вашата сметка ќе биде вратено кога ситуацијата ќе биде јасна. Ако не сте повредени нашата лиценца немаш ништо да се грижите за тоа - ние само треба да потврди тоа.

Како што го напиша пред да го провери вашето објаснување околу исклучен vBET и откривме дека vBET се уште се користи. Против вашето барање дека сте користење на некои други современи ние се уште веруваме дека тоа е vBET кој се користи на вашиот форум. И сметаме дека, бидејќи излез кодот генериран од vBET се означува и се гледаме нашата марка на вашиот излез HTML (кои го поддржаа во случај на идните истрага). Поради вашата изјава е во спротивност на она што го гледаме на вашиот форум ние се уште имаат право да се сомнева лиценца повреда. За да ја проверите тоа треба да видиме што навистина се случува на мравка тоа е причината зошто сакаме да ве прашам за пристап детали за Твоето админ ЦП. Можете да ја креирате привремена сметка за тоа или промена на лозинката на некој Temp, ако сте свесни за безбедносните прашања. Можеби ќе треба, исто така, FTP пристап, но сега Admin CP е доволно.

Уште еднаш многу жал за суспендирани сметка и благодарение дека започна соработка на ова прашање. Исто така, сакаме да се реши прашањето побрзо, особено што веќе се многу време. Ве молиме испратете побара податоци, па ќе можеме да ја потврдите вашата верзија, бидејќи како што веќе знаете вашиот HTML излез вели нешто друго.

Помлад Член
    Зачленет
    Април 2010
    Мислења
    12

Не, погрешно разбрана, во тоа време не бевме го користите вашиот МО, бевме тестирање, нели сега сме, но поради некоја причина на кредитна линк не работи, не можеме да redownload како што ни е забрането, не може да се купи брендирање слободни како што забрането нас. Па како можеме да го надминете.

Како Да, го испраќаат електронски пораки, но мора овој форум подесување така го внесувачот на Е doesn't Испрати кога ќе се часот или да одговорите на пораката, покрај нас овозможувајќи во нашиот контролен панел. Значи не сме биле известени за одговор ако ние не најавени

Или врати така што може да се купи брендирање бесплатно или симнете нашиот производ или повторно снабдување ме со кодот за да можам да го додадете линкот рачно.

Благодарам.

Помлад Член
    Зачленет
    Април 2010
    Мислења
    12

Врската се врати, нема потреба да го претвори ова во драма. Тоа беше грешка, грбот, може да добиеме заедно сега.

Зачленет
    Октомври 2009
    Мислења
    3,037

Ние разбираме вашето објаснување. Сепак, има навистина сериозни сомневања за лиценца повреда која, како користење на некој софтвер надвор од лиценцата за одобрување, исто така е кривично дело на софтверска пиратерија. Ние не велиме дека тоа било сторено, само што постои сомневање, вашите претходни извештаи се различни дека она што истакна на вашиот форум и ние треба да се провери што навистина се случува.
    Ние сме во можност да дознаете што е причина да не се видливи кредитна линк на вашиот форум. Тоа е причината зошто ние ве праша за вашата Admin CP пристап за да можеме да се утврди како прекршок или не. Се надевам дека можеме да го реши помеѓу вас и vBET тим. Ако сте свесни за безбедносните прашања Ве молиме создаде привремена лозинка или привремена сметка.

Забележете дека ние, каде што, исто така, контактирајте со свој форум Контакт форма. Ние навистина се користи било кој начин на контакт кој го најдовме пред блокирање на твојот профил. Толку брзо како што ќе се утврди дека прашањето не е лиценца повреда, ќе ја добиете вашата сметка назад со дополнително време за бесплатни надградби - далеку поголема време на блокирање, повторно да се компензира сте вистински непријатности.

Исто така сметаме дека не е јавно прашање. Затоа ве молам контактирајте не во ова издание преку пошта или PM само. Се разбира дека можам да се сетам на друг начин - во таков случај Ве молиме слободно да се дискутира за тоа во јавност. Но пишувањето на повеќе места во исто време, да го потешка за одржување, па ве молиме да се држиме до еден начин на комуникација. Благодарам
    Последен пат изменето од vBET; 07-04-10 на 23:03.

Помлад Член
    Зачленет
    Април 2010
    Мислења
    12

Не постои начин давам странец admin пристап, воопшто. Мојот сервер е мое и тоа е мојот приватен детали.

Ако нема да го врати мојот профил, бидејќи врската е сега таму, тогаш ќе морам да тврдат дека средствата се врати на мојата кредитна картичка.

Тоа е никој на вашиот бизнис зошто врската не бил да ги покажувате, освен таа е фиксна.

Се што треба да знаете е врската е работи сега, на крајот на. Имав проблем со simliar имала во минатото и тие едноставно праша за тоа да биде фиксна, тие не треба да шпионира за мене.

Дозволете ми да знам како сакате да се справи со ова, јас сум среќен за да добиете поврат ако сакајте го врати мојот профил.

Ми се допаѓа вашиот производ и сакаат да го купат за мојата 5 други форуми, кога ќе се оваа работна 100%, така што ќе го изгуби добар клиент, само затоа што побарувачката за пристап до мојот сервер, која не е фер Мајкл.
    Последен пат изменето од Snake2; 07-04-10 на 23:22.

Зачленет
    Октомври 2009
    Мислења
    3,037

Quote Напишано од Snake2 View Post
    Не постои начин давам странец admin пристап, воопшто. Мојот сервер е мое и тоа е мојот приватен детали.

Ако нема да го врати мојот профил, бидејќи врската е сега таму, тогаш ќе морам да тврдат дека средствата се врати на мојата кредитна картичка.

Тоа е никој на вашиот бизнис зошто врската не бил да ги покажувате, освен таа е фиксна.

Се што треба да знаете е врската е работи сега, на крајот на. Имав проблем со simliar имала во минатото и тие едноставно праша за тоа да биде фиксна, тие не треба да шпионира за мене.

Дозволете ми да знам како сакате да се справи со ова, јас сум среќен за да добиете поврат ако сакајте го врати мојот профил.

Ми се допаѓа вашиот производ и сакаат да го купат за мојата 5 други форуми, кога ќе се оваа работна 100%, така што ќе го изгуби добар клиент, само затоа што побарувачката за пристап до мојот сервер, која не е фер Мајкл.
    Ве молиме имајте предвид дека не е за шпионирање, но за проверка не правен договор кој беше склучен меѓу нашите две страни беше почестен или не. Исто така, имајте на ум дека во случај на повреда лиценца никој не е квалификуван за реконструкција - повеќе секој кој прекршил лиценца се согласи да ја губат својата лиценца и дополнително платени за тоа. Секој клиент се согласи на условите на лиценцата знаејќи го она што тој го плаќа за.

Тоа е исто како кога некој позајмите автомобил - тој знае дека платени да се има на некои термини. Тој не може да тврди дека тој плати да го позајми, па тој смета дека му е сега и тој може да направи со тоа што тој сака. Ако тој нема да ја му ја врати, Ова ќе биде кривично дело, дури и ако тој плаќа за задолжување тоа. И кога тој ќе биде намален тој не може да се тврди, дека никој не треба да бидат заинтересирани зошто тој одлучи да ги преземе автомобил за себе и побарувачката пари се врати, бидејќи тие се одвиваат на автомобилот. Да се разбира - тој може да се тврди што и да сакате и тој може да бара што и да сакате, но кабина неговите тврдења и неговите барања немаат основа. И фактот дека автомобилот беше вратено од полиција само затоа што беше намален doesn't значи дека ништо не се случува. "Добро имаш автомобил, па сега она што се тврди за? Да заборавиме на се и да бидат среќни што те гледам повторно автомобил - никогаш не би можеле да го видам повторно - имаш среќа па се чувствуваат среќни."

Сега ќе видите што се најдат нашите дека нашиот болид недостасува ... Но, имавме контакт со лице кое е јавањето, така што ние го нарекуваме и праша: Aloha - Како се вози? Сметаме дека може да имаат проблеми со моторот не ја слушнеме соодветно по телефон, кажете ни што се случува. И ние го добиете одговорот: "Тоа е затоа што во моментов јас сум јава на различни автомобил". Се пријавивме нашата сателитска навигација и да дознаете (на Google на сајтот ) Што ќе се возат со автомобил, така нешто не е во ред. Но, сепак се претпоставува дека можеби постои погрешно гориво, или нешто слично. Така што ние го нарекуваме, повторно, но нема тело одговори. Se Испрати СМС, ние Испрати MMS, дознаваме дека автомобилот има инсталирано факс и исто така испрати факс, но ниту еден од нашите пораки беше одговорено. И нашите сателитска навигација уште покажуваат дека на клиентите навистина е јава нашиот автомобил. Значи се толку далеку само нешто што можеме да направиме е да се оневозможи далечина ГПС систем во неговиот автомобил и Сен порака: "Крај на користење на автомобил не е безбедно за вас и веројатно наруши нашите интереси. Ние разбираме дека може да има некои проблеми со моторот на автомобилот и се уште се плашат дека нашиот имот беше скршен од вас. Значи ние не може да те направи полесно да се движат напред во вакви околности. Ние сакаме да им помогне во решавањето на проблемот со моторот, но не добиваат одговор. Ве молиме да ни кажете каде што сакате да се запре и ќе испрати таму надвор механичар кој ќе ја видите под маската и да провериш што е во ред"И тогаш почекајте ќе треба да се користи ГПС повторно и да одговори на нашите пораки размислување:". Да се надевам дека полциската блокада да не ќе бидат потребни тука ".
    Сега ќе се стави нашиот автомобил во вашата гаража, заклучи и ни кажува дека право може да се слушне на моторот од портата, но ние немаме право да се погледне под маската на нашиот автомобил, бидејќи тоа е во вашата гаража и тоа не е фер ние дури и се однесуваат за пристап до вашата гаража. Дури и, кои можете едноставно да ја смените за заклучување после тоа. Дури и тоа да се согласи, дека ние треба да се право на увид не нашиот автомобил се користи соодветно (види договорот за лиценца). Ние само треба да се чувствуваат среќни што слушаме, помалку или повеќе соодветни звук сега и не интерес што се случува со моторот пред да и не интерес зошто звукот не е дури ни доаѓа од моторот. "Не шпион мене - не е вашиот интерес она што јас го правам со вашиот автомобил и ако не ќе ми даде GPS пристап враќање ќе удар сè пред себе и се пари кои се платени.."

Ве молиме имајте предвид дека не се праша секој кој е јава нашите автомобили за пристап до гаража. Ние не кажам дека тоа е твојата намера, но ние се чувствуваме Алиу да ги преземат тие дејствија. И не мислам дека threating нас може да помогне во ова прашање. Ако дури и од било грешка на пари ќе се врати за вас (за она што немаат никакви права), тоа повеќе ќе даде ефект како што се: "Сега тој се скрши на нашите безбедно (или измамени нашите секретар) и украле нашите пари - ние не го сакаат тоа, но сега мораме да одиме на полицијата со овој случај биле ограбени". Внимавај твојот договор, намери, изјави, акции и можните последици.

Имаме законско право дадено од страна на договорот за лиценца за да се провери е лиценца не е повредено. Се разбира, ние може да одлучи да не го направите ова, но тоа никогаш нема да се случи под јавноста уцена. Постои група на луѓе која дејствува на овој начин - пред јавноста закана, барајќи да се одлучи што ќе биде нивниот лесен начин, или нивните потешкиот начин. Многу земји научат одамна дека тие никогаш не може да ги споделите со нив заплашат, или закани никогаш нема крај.
    Ве молиме имајте предвид дека оваа стратегија ќе ви даде спротивни резултати кои ви се потребни. Ние сме отворени за дискусија дури и ако тоа беше игнориран пред (тоа е она што се случува тука). Ние се затворени за сите закани и соодветно менувате нашата стратегија во такви случаи. Ако сакате уште разговараат за ова прашање - молам стави настрана сите закани. Како закана сметаме декларација за преземање какви било активности што не е легално во согласност со нашите договорот за лиценца, полски, Законот во вашата земја или да бараат измама / лажни изјави во платниот систем.

Ние цениме дека ќе се разгледа купување vBET исто така и за твоите 5 други форуми. Ве молиме имајте предвид дека лиценците не се извршени помеѓу едни со други. Секој се третира separatelly во секој аспект (инсталирање, поддршка, повреда, надградба ...). Токму сега вашиот primaty сметка беше блокирана полн, бидејќи имате само една лиценца, тоа беше полесно го зграби во базата на податоци и цело време што го сметаат само како привремено решение да се започне дискусија повторно и решавање на прашање - што е наша примарна цел на сите време.

Забележете дека скоро секој софтвер кој што некогаш се користи и секогаш ќе го користат е / ќе биде на некои лиценца. Во некои земји закон ни овозможува да се користи софтверот без дозвола за тоа, што значи дека софтверот мора да има лиценца (дури и тоа е бесплатно) да бидат употребливи во таа земја.
    Последен пат изменето од vBET; 08-04-10 на 00:57.

Помлад Член
    Зачленет
    Април 2010
    Мислења
    12

Ја ценам вашиот одговор, но јас сè уште не го разбирам, имам фиксна врската прашање, не постои ништо да се испита, Јас не сум кршење на договорот за лиценца како што е на линкот.

Не постои повреда. Ова е bizare, вие може дури нема да ми дозволи да купи повеќе лиценци, тоа е лудо. Зошто секој бизнисмен ќе престане клиенти од трошење повеќе пари. Чудно.
    Последен пат изменето од Snake2; 08-04-10 на 01:03.

Зачленет
    Октомври 2009
    Мислења
    3,037

Quote Напишано од Snake2 View Post
    Врската се врати, нема потреба да го претвори ова во драма. Тоа беше грешка, грбот, може да добиеме заедно сега.
    Жалам, но не видов оваа порака пред (ние одговараше претходниот конзум). Во овој момент пиш треба да знаете вашите официјална изјава за плаќање да направи каков било чекор понатаму.

Помлад Член
    Зачленет
    Април 2010
    Мислења
    12

Што сакаш да кажеш Мајкл?

Нема плаќање прашање, ние сме среќни ако едноставно деблокирање на сметката за да можеме да се надополни новата верзија на порака на денес, тогаш ако добро се добијат нови лиценци за други форуми.

Ние сме среќни, без плаќање прашање само сакаат сметка повторна соработка.

Ви благодариме!

Страница 1 на 3 123 ПоследнаLast

Тагови за оваа тема

Правила на пишување

• Можете може да не да отвораш нови теми
  • Можете може да не да испраќате мислења
  • Можете може да не да вршите прикачувања
  • Можете може да не ги уредувате своите мислења
  •