Важно: Оваа страница е користење на колачиња (cookies). Со користење на овој веб-сајт без исклучување на колачиња во прелистувачот, значи дека се согласувате за негово користење.
Купи сега! Карактеристики Превземања

Заработи со нас!

Ако сакате да почнете да заработуваат пари со vBET приклучат на Affiliate програмата.
Страница 1 на 2 12 ПоследнаLast
Резултати 1 да 10 на 11

Тема: Ќе содржина ретроактивно да се преведе?

Default Ќе содржина ретроактивно да се преведе?

Michał Podbielski (vBET персонал)
    Зачленет
    Октомври 2009
    Мислења
    3,037

Не - vBET не е автоматски да се генерираат 52 преводи за секоја порака. Ова е забрането со Google TOS. vBET преведува на побарувачката и се разбира, е користење на кешот ако резултатите се веќе кеширани.
    vBET ќе се претвори сите ваши содржина - стари АД нови, бидејќи превод е на побарувачката. Можете да се чувствувате се некои страница веќе преведени, бидејќи првиот превод е потребно повеќе време (затоа што мора да почека за резултати на Google) по тоа што е многу побрзо. Вие не треба да ги принуди освежување содржина - преведени страница имаат различни рачно.

Добро, сега јас ги разбирам. Мислам дека јас бев збунет од описот кој се појавува на почетната страница vBET кога вели, "vBET веднаш го прави вашиот форум имаат 52 пати повеќе содржини, во 52 јазици! Тоа значи 52 пати повеќе адреси теми кои сега ќе бидат посетени од страна на корисниците пребарување содржината на нивниот мајчин јазик. "
    Ве молиме знаат дека сум многу среќен со резултатите сум веќе гледате од vBET. Сепак, опис на тоа како vBET работи значи дека ако некој, на пример, Шпанија, влегува во пребарување на Google пребарување на шпански за нешто што е внесена на англиски јазик на мојот сајт тие нема да бидат во можност да го најдете? Повторно, мислам дека vBET е револуционерен и одличен пример за добри практики за програмирање. Јас само треба да бидете сигурни дека го разбирам како целосно функционира. Само точка ми на постоечки ресурс ако веќе сте се објасни тоа. Ви благодариме!

Зачленет
    Октомври 2009
    Мислења
    3,037

Google и другите роботи се пикаа во моментов вашиот преведени страници и индекси се во соодветните јазици. Значи, ако некој од Шпанија ќе се стави во Google пребарување на шпански тогаш тој може да го најдете вашиот преведени содржина

Ако имате било какви други прашања - Ве молиме Само прашајте

Не Googles слободен преведувач го прават истото?

Зачленет
    Октомври 2009
    Мислења
    3,037

Quote Напишано од hotslot View Post
    Не Googles слободен преведувач го прават истото?
    Не Google бесплатно преведувач нема да ви даде 52 пати повеќе рачно, кои се индексирани и ќе ги носи дополнителни сообраќај. Google нема да го преведе вашиот линкови. Google нема да овозможи на Вашите корисници да пишуваат пораки на различни јазици. Google само преведува. vBET поддржува повеќејазична општество и ти дава подобра оптимизација.

Се согласувам, јас ќе бидам купување многу кратко време.

Сепак имав еден пријател, неодамна купи оваа "4 дена пред" и тој допрва треба да се види било индексирани страници за различни јазици, дури и на друга држава на Google пребарувачите.
    Последен пат изменето од hotslot; 18-04-10 на 02:37.

Quote Напишано од hotslot View Post

Сепак имав еден пријател, неодамна купи оваа "4 дена пред" и тој допрва треба да се види било индексирани страници за различни јазици, дури и на друга држава на Google пребарувачите.
    Еј, Тоа обично трае неколку недели, ако не и месеци. Нејзините општо познато на луѓето кои се во оптимизација.

Исто така, јас лично не би препорачуваме да го преземете ова освен ако не сте имала, како и. имала прави пребарувач URL-то е пријателски .... и vBet прави вашиот форум може да се чита на сите јазици и исто така индекси нив во многу повеќе пребарувачи од целата земја.

Откако пребарувач признава содржината на вашите страници се прифатливи за пребарувачи (јазик), тие ќе ги преземат внатре

Зачленет
    Октомври 2009
    Мислења
    3,037

Quote Напишано од mikeinjersey View Post
    Исто така, јас лично не би препорачуваме да го преземете ова освен ако не сте имала, како и. имала прави пребарувач URL-то е пријателски ....
    vBulletin 4.x има билтен пријателски URL-функционалност - не треба имала за тоа повеќе. Се разбира, постојат разлики помеѓу конфигурација можности на мајчин vBulletin пријателски URL-и имала адреси.

Quote Напишано од mikeinjersey View Post
    Еј, Тоа обично трае неколку недели, ако не и месеци. Нејзините општо познато на луѓето кои се во оптимизација.

Исто така, јас лично не би препорачуваме да го преземете ова освен ако не сте имала, како и. имала прави пребарувач URL-то е пријателски .... и vBet прави вашиот форум може да се чита на сите јазици и исто така индекси нив во многу повеќе пребарувачи од целата земја.

Откако пребарувач признава содржината на вашите страници се прифатливи за пребарувачи (јазик), тие ќе ги преземат внатре
    Не мислам дека тоа е вистина. Овие веб-сајтови имаат висок рејтинг и ПР се на интернет за 10 години.

Im прилично сигурни дека не се допадна од Google.

топол однос на

Страница 1 на 2 12 ПоследнаLast

Тагови за оваа тема

Правила на пишување

• Можете може да не да отвораш нови теми
  • Можете може да не да испраќате мислења
  • Можете може да не да вршите прикачувања
  • Можете може да не ги уредувате своите мислења
  •