Сега јас не го гледале пред да се направи промена, но после тоа ќе се појави да се погледне како што се очекуваше! Јас не забележите сега за некои причина кога im во форум и да одат надвор страна на јазикот се враќа назад на англиски
Сега јас не го гледале пред да се направи промена, но после тоа ќе се појави да се погледне како што се очекуваше! Јас не забележите сега за некои причина кога im во форум и да одат надвор страна на јазикот се враќа назад на англиски
се чини дека во внатрешноста на форуми не постои повторно директни јамка при отварање на форумот.. можам да потврдам дека ова не беше случува пред јас не на последно ажурирање
Ако текстот е преведен потоа ги прикажува преводот. Ако текстот не е преведена и ќе бидат исцрпени граници потоа се покаже на оригиналниот текст.
Ве молиме да се задржи еден проблем во една нишка.
Пренасочување јамка веројатно поради погрешна поставување vBET, .htaccess и не поддржува DBSEO. Во подесувањата AdminCP->vBET->Главни можете да го поставите vBulletin линковино правилата .htaccess имате за vBSEO. Во прилог, вие не користите vBSEO но DBSEO. DBSEO веројатно не се пренасочува кон други линкови од vBET и постои јамка.
Последен пат изменето од Marcin Kalak; 21-07-15 на 18:37.
се работи правилно кога јас инсталиран DBSEO.. нека ме ѕиркаат низ некои
Обидете се постави AdminCP->vBET->Main->Линк Тип да vBSEO линкови.
Последен пат изменето од Marcin Kalak; 23-07-15 на 09:01.
Што се чини дека да се коригира прашањето! ви благодариме
Јас ќе се отвори друга тема за можен проблем, како и
Мило ми е што може да ви помогне.