Важно: Оваа страница е користење на колачиња (cookies). Со користење на овој веб-сајт без исклучување на колачиња во прелистувачот, значи дека се согласувате за негово користење.
Купи сега! Карактеристики Превземања

Заработи со нас!

Ако сакате да почнете да заработуваат пари со vBET приклучат на Affiliate програмата.
Резултати 1 да 10 на 13

Тема: Бесплатни поглавја на книгата "Војна на елементи" и натпревар на насловната!

Навој видите

Претходниот Пост Previous Post   Next Post Следниот Пост
    Michał Podbielski (vBET персонал) vBET's Avatar
    Зачленет
    Октомври 2009
    Мислења
    3,037

Default Бесплатни поглавја на книгата "Војна на елементи" и натпревар на насловната!

Text automatically translated from: Polish to: Macedonian
    Translated text

Книгата веќе е објавен. Мислењата и коментарите на книгата "Војна на елементи будење Земјата. Сенишните во Конектикат"
    Quote Напишано од moje-ukochane-czytadelka
    Ова е задолжително за секој фан на фантазијата.
    ...
    автор постојано ме држеше во неизвесност и љубопитноста
    ...
    Не можам да дочекам кога ќе се вратат во овој свет
    Quote Напишано од Ewelina Kiełbasińska
    Јас препорачувам книгата да ја прочитам само скокна. Тоа е брилијантен, волшебна и интригантна
    ...
    Јас не очекувам тоа од фантазијата
    Quote Напишано од szczere-recenzje.pl
    Ако сакате да целосно да се отцепи од реалноста и за добра неколку дена да се впие во светот на магијата, војната на елементите се нешто за вас.
    ...
    наликува Сапковски, некои од Толкин, и најверојатно играта на престоли
    ...
    Овој голем волумен (деби млад автор), секако, треба да биде на полица сите, не само тинејџерски љубовник стилизирани средновековни земји, таинствените суштества и магичен дуели.
    Quote Напишано од zapiski-okularnicy.pl
    Оваа книга, која го стимулира мојата имагинација и љубопитност. Повеќето веднаш sięgnęłabym следниот дел.
    ...
    Јас сум многу импресиониран со овој читање. Не очекував дека толку ми зависник.
    ...
    Јас препорачувам на сите љубители на овој жанр
    Quote Напишано од Globster na lubimyczytac.pl
    немилосрдноста се среќава тука во Мартин, голем мулти-димензионален свет, и мноштво на теми ала Ериксон, или детален опис на битката ме потсетува на заборавеното Кралства.
    ...
    Јас го читав често неодолива искушение przekartkowania страна на страница за да видите што се случува со мојот омилен херој.
    ...
    книга Јас искрено да го препорачувам на сите љубители на жанрот,
    Линкови до целосна критика / коментари за http://www.wydawnictwozywioly.pl/wpisy/recenzje-i-opinie/

На оригиналната содржина на пост:
    Задоволни сме да го објави бесплатен примерок на првиот дел од серијалот "Војна на елементи", под наслов "Будење на земјиште: прогонувачки во Конектикат" (158 страници). Линк до бесплатен примерок може да се најдат на:
    https://www.facebook.com/wojny.zywiolow

Во исто време објави конкурс за уметнички дела за корица на книга со награда во вредност од 1500zł. Комплетна услови на конкуренцијата може да се најде во прописите достапни на fanpage "Војна на елементи" (види го линкот погоре).
    Original text
    Последен пат изменето од vBET; 13-06-15 на 22:37.

Тагови за оваа тема

Правила на пишување

• Можете може да не да отвораш нови теми
  • Можете може да не да испраќате мислења
  • Можете може да не да вршите прикачувања
  • Можете може да не ги уредувате своите мислења
  •