Важно: Оваа страница е користење на колачиња (cookies). Со користење на овој веб-сајт без исклучување на колачиња во прелистувачот, значи дека се согласувате за негово користење.
Купи сега! Карактеристики Превземања

Заработи со нас!

Ако сакате да почнете да заработуваат пари со vBET приклучат на Affiliate програмата.
Страница 1 на 2 12 ПоследнаLast
Резултати 1 да 10 на 13

Тема: Не преведување

Помлад Член
    Зачленет
    Мај 2011 година
    Мислења
    25

Default Не преведување

Еј, кога ќе се провери и да видиме ако преводот работи во право, тоа не функционира (ако тоа има смисла)

На пример, кога ќе кликнете на јапонски превод, тоа не се појави во јапонски карактери, наместо на мојот веб-сајт се вели: "<website> (јапонски)".

Ако не сум се уште прави многу смисла, тука е и мојот веб-сајт со јапонски знаци: Видео игра за единство (јапонски)

Измени: сега тоа не е прикажување на никакви знаци на сите, и кога ќе видам еден од моите тема, тоа сепак не се преведува.

Јас сум useing Мајкрософт облицовам тоа значи ништо.
    Последен пат изменето од Jncocontrol; 28-05-12 на 09:11.

Помлад Член
    Зачленет
    Мај 2011 година
    Мислења
    25

BTW добив ова кога ќе се инсталира VBET
    Code:
     parameter 1 to be resource, object given in [path]/includes/adminfunctions_plugin.php(1174) : eval()'d code on line 10

Warning: mysql_num_rows() expects parameter 1 to be resource, object given in [path]/includes/adminfunctions_plugin.php(1174) : eval()'d code on line 10

Warning: mysql_num_rows() expects parameter 1 to be resource, object given in [path]/includes/adminfunctions_plugin.php(1174) : eval()'d code on line 10

Последен пат изменето од Jncocontrol; 29-05-12 на 06:49.

Помлад Член
    Зачленет
    Мај 2011 година
    Мислења
    25

Добив тоа да работат, го најдов овој пост, и ми помогна: http://www.vbenterprisetranslator.co...html # post12100

Помлад Член
    Зачленет
    Мај 2011 година
    Мислења
    25

Сега јас сум имаат нов проблем. (Жал ми е јас секогаш ќе се навраќаат по з реши нешто)

Сега во друг јазик, кога се обидувам и да ја објавите нешто, јас сум во можност да напишеш нешто. Тоа е како кутија е нема. Ако тоа го прави смисла.

Уреди: Сум тестираат ова на неколку јазици, колку што можам да го кажам само ефект се чини дека ефектот јапонски и корејски. Јас сум исто така го тестираат надвор на кинески, грчки, арапски, фински, шпански тајвански, тајландски и Viet јазик, повторно, колку што можам да кажам тоа само влијае на јапонски и корејски јазик.
    Последен пат изменето од Jncocontrol; 29-05-12 на 07:26.

Пензионираниот;)
    Зачленет
    Август 2011
    Мислења
    441

Може да се молам покажи ми точно рачно каде што не работат?

Помлад Член
    Зачленет
    Мај 2011 година
    Мислења
    25

(日本语) 3 または 4 です か?

Повторно, ако тоа го прави многу смисла, во јапонски и корејски langauges, јас сум во можност да напишеш нешто во поштенско сандаче, Тоа е како тоа не е дури и таму.

Уреди: Уште подобро, тука е слика ... со Google Chrome преведе.:

EDIT2: Еј, R.dziadusz, Исто така, чувство VBET не е на речиси цела недела, мислам дека може да ви испрати премиерот во врска со интегрирање имала со VBET?
    Последен пат изменето од Jncocontrol; 31-05-12 на 02:57.

Пензионираниот;)
    Зачленет
    Август 2011
    Мислења
    441

Ве молиме PM пристап детали јас ќе го интегрираат.
    Како што можете да видите, преводот се направи правилно. Може да се молам да се создаде и премиерот пристап детали за мене да ја chceck?

Исто така, само за да бидат 100% сигурни. На страниците вештерка јапонски ADN Корејски јазици не сте во можност да ја објавите?
    Последен пат изменето од r.dziadusz; 31-05-12 на 14:08.

Помлад Член
    Зачленет
    Мај 2011 година
    Мислења
    25

Quote Напишано од r.dziadusz View Post
    Ве молиме PM пристап детали јас ќе го интегрираат.
    Како што можете да видите, преводот се направи правилно. Може да се молам да се создаде и премиерот пристап детали за мене да ја chceck?

Исто така, само за да бидат 100% сигурни. На страниците вештерка јапонски ADN Корејски јазици не сте во можност да ја објавите?
    Што kinda Пристап ви е потребно dziadusz?
    сликата што ја има пратено беше преведе со Google хром, па јас не excatly би се дека здраво за готово.

Сите страници, и двете јапонски и корејски сум во можност да се направи било kinda објавување, пост не се појави, кога се обидувам и да ја објавите во тие јазици.

Пензионираниот;)
    Зачленет
    Август 2011
    Мислења
    441

Сите пристап, FTP, AdminCP и ако сакате вашиот Intagration ве молиме PM исто така имала помине.
    Можете прашање не е честа појава, јас треба да се провери и да се воспостави некои логови

Помлад Член
    Зачленет
    Мај 2011 година
    Мислења
    25

Ви испратив дека премиерот

Страница 1 на 2 12 ПоследнаLast

Тагови за оваа тема

Правила на пишување

• Можете може да не да отвораш нови теми
  • Можете може да не да испраќате мислења
  • Можете може да не да вршите прикачувања