Важно: Оваа страница е користење на колачиња (cookies). Со користење на овој веб-сајт без исклучување на колачиња во прелистувачот, значи дека се согласувате за негово користење.
Купи сега! Карактеристики Превземања

Заработи со нас!

Ако сакате да почнете да заработуваат пари со vBET приклучат на Affiliate програмата.
Резултати 1 да 6 на 6

Тема: URL адреси со? vbetxx приложен кон нив во Google индекс

Сениор
    Зачленет
    Јуни 2010 година
    Мислења
    276

Default URL адреси со? vbetxx приложен кон нив во Google индекс

Жал ми е што имам неколку прашања треба решено толку лошо направат неколку одделни барања. Во оваа Јас сум наоѓање на индексирани страници со? Vbet_outside = true приложен кон адреси, и немам врски, кои всушност се додаде дека.

Јас дури и го имате на мојот форум рачно каде што тоа не е всушност надвор веќе.

Јас требаше да се направи ре-директно да одат од /? VbetXX на / но сакате да бидете сигурни дека не постои подобар начин.

Благодарам,
    Крис

Пензионираниот;)
    Зачленет
    Август 2011
    Мислења
    441

Coud ви молам да ми покаже точната индексирани рачно со /? VbetXX и "XX" е lang код?

Сениор
    Зачленет
    Јуни 2010 година
    Мислења
    276

xx беше само вајќи да значи повеќе минатото дека .. не постои xx lang!

Code:
    site:www.allfreechips.com/de/
    во Google првата страница е индексирани со vBET?

Сениор
    Зачленет
    Јуни 2010 година
    Мислења
    276

Можете да видите на форумот страница, phpBB2 / има? Б \\ vbet_outside = true во индекс?

Пензионираниот;)
    Зачленет
    Август 2011
    Мислења
    441

Знам дека таму постои xx јазик само сакам да знам што да ми покаже, и она што е потребно е да се види како оваа страница е точно индексирани
    Може да ви молам покажи ми го - Знам дека сте ми кажа како се создаде, но јас треба да се погледне, ако јас случајно havent направиле некои печатна грешка

Пензионираниот;)
    Зачленет
    Јуни 2012 година
    Мислења
    14

Нема одговор па јас треба да се затвори оваа тема, ако имате повеќе прашања со ова прашање јас ќе го отвори.

Тагови за оваа тема

Правила на пишување

• Можете може да не да отвораш нови теми
  • Можете може да не да испраќате мислења
  • Можете може да не да вршите прикачувања
  • Можете може да не ги уредувате своите мислења
  •