Последен пат изменето од vBET; 19-10-11 на 16:36. Причина: BBCode-от корекција
Овој превод смрди.
купив 2 копии од vbet до сега, ова е многу пари за мене. До неколку недели тоа беше во ред, но сега не постои превод повеќе, дури и со API1, мислев Океј јас инсталирате API2 но јас само може да го користи со кредитна картичка, тука, во Европа никој нема кредитни картички, па јас Жаргон користење vbet повеќе, Секоја помош?
Здраво. Ние знаеме - тоа смрди дека Google не е слободен веќе. Верувајте ни - тоа е колку е важно за нас, ако не и поголеми (затоа што ние продаваме vBET) да имаат слободен превод. Сепак ова не е до нас - тоа е до 3-ти превод на услуги.
Во овој момент сеуште можете да го користите Google V1 и Microsoft API. Бут се уште се слободни. Бут има граници. Последните ослободување на vBET има дури и давателите задача - па кога ќе се достигне лимитот во еден провајдер, а потоа vBET прекинувачи на друг. Па се уште може да се користи слободен превод.
Google в1 ќе биде затворен 1 декември 2011 година.
Мајкрософт Преведувачки API е слободен само до март 2012 година.
Ќе додадеме наскоро можност да го користите платени Мајкрософт Преведувачки API (ние не се провери уште како таму се врши исплата - се чувствуваат слободни да се провери).
Ве молиме решавање на вашите прашање на Google - ние не можеме да направиме ништо за исплати методи во Google V2. Можеби ако тие ќе добијат доволно повратни информации тие ќе додадете и други опции за исплата.
Лично јас имам нешто што функционира како кредитна картичка, но јас не може да се направи кредит на него. Јас немам идеја како тоа име, но, надвор од тоа е признаен исто како кредитна картичка. Јас живеам во Европа и знам луѓе со кредитни картички, па можам да кажам дека тие се на располагање. Ве молиме консултирајте се со Вашиот банкарски какви можности имате. Тоа е област која е надвор од наша контрола. Ние не можат да сменат Google методи за плаќање. Ние не можеме да ви кажам што можностите имате во вашата банка.
Па во овој момент:
- Вие сеуште може да остане со слободна преводи. Оние кои имаат граници.
- Можете да ги прифаќаат на Google v2 исплати методи. Ако не користите Google V1 се препорачува да се оневозможи кеш почиста - да не сакате да се плати одново и одново за истиот превод.
Дали ви треба повеќе помош тука?![]()
Јас воопшто не е потребна кредитна картичка, па јас не го купи еден само за една услуга. Google API1 не работи повеќе, откако недели сега! Јас ќе се обидам сега Microsoft.
Океј, Мајкрософт работел околу 10 минути, сега таму е повторно без превод. Ако ова не е подобро до утре сакам наплата! (Мојот прв!)