Нема грешки i Apache Дневници, пристап грешка или на друг начин
Одговори со qoute, ќе видите понуда и кога ќе ја зачувате за да ја објавите цитат се качил по оневозможување VBet сè што работел
Нема грешки i Apache Дневници, пристап грешка или на друг начин
Одговори со qoute, ќе видите понуда и кога ќе ја зачувате за да ја објавите цитат се качил по оневозможување VBet сè што работел
Последен пат изменето од techanalyst; 11-10-11 на 21:17.
Ве молиме кажете точно како да го репродуцирате.
- Како ја одговор (брзо или напредни или прашање е за кабина)?
- Дали тоа се случи за секоја порака или за некои специфични (Ве молиме даде рачно да точната пример пораката каде што може да се види по реагира со цитат)? (Во овој момент ние треба некои содржини што знаеме не го скрши на вашиот форум)
- Дали тоа се случува кога ќе одговор на преведени страница или на не преведени страница или кабина?
Ние прво ќе се обиде да го репродуцира на нашиот тест форум (тука ние не ажурирање допрва треба да vBulletin 4.1.7 ние се уште го проверуваат на нашиот тест пример).
Само кликнете на пост, Одговори со цитат, ќе видите тогаш кога ќе ја објавите своите не е таму, ништо посебно
1.) Кликнете Одговори со qoute
2.) Зачувај
3.) Единствениот одговор е зачувана, цитатот се качил
Петров половина додатоци мислевме дека се уште, нема промена, забрането VBet и бум работел
Ве молиме одговорете на сите прашања, па ние ќе бидеме во можност да го поставите токму истото и во нашиот тест форумот. Ова ќе те спаси ни пратите пристап детали дали ќе бидете во можност да го репродуцира на нашиот тест форумот. Во овој момент ви одговори само до 1 од 3 прашања.
Здраво, јас се обидел да се репродуцира thiss прашање во мојот тест форум, и јас секогаш ги добиете сите пораки (цитиран и одговор)
Можете ли да ни обезбеди повеќе информации - Премиерот вашиот пристапот детали и јас ќе го провериш на место
Ive загуби вкупно интерес за добивање на оваа работа, нејзината единствена е три дена, но болни мора да го прифати 200 + загуба, ми беше речено нема враќање, треба да го обновите вашиот ЧПП "без наплата"
Јас Жаргон продолжи да се донесе на форуми надолу, и каде вашиот приклучок не работи за мене (период), не im ќе ви овозможи да одат на мојот форуми, ѓубрето неа, се само вашиот приклучок работи за да те чуе како велат "Наш работи контактирајте го другите ", јас можам да живеам withlut преведувач услуги, јас Жаргон живеат без други додатоци
Лошо се врати кога тоа функционира на начинот на кој јас треба да се дотогаш избришете моето корисничко име, сметка и сè друго молам, Im начин да иритираше
Последен пат изменето од techanalyst; 12-10-11 на 13:28.
Здраво. Ние не треба да се ажурира ЧПП тоа не е Најчесто поставувани прашања - целата политика е опишан во договорот за лиценца која прифатени. Јас не ги разбирам вашиот 200 + загуба - не знам токму она што сакаш да кажеш, но vBET не несреќа вашиот форум којашто е функционална и тоа беше вашата одлука да почнат да работат на вистински форумот. Повеќето од клиентите немаат никакви проблеми со vBET која сама по себе има голем квалитет (во овој момент не постои било извештај за бубачка која е отворена). Ние не сме во можност што е причината за вашиот проблем без пристап до твојот форум - тоа не е репродуцира на нашиот тест форуми. Ве молиме имајте во предвид дека секој има различен сет на додатоци и можеби тоа е некој конфликт со други современи, или само нешто се греши за време на инсталацијата / конфигурација. Се разбира можеби тоа е vBET грешка, но не можеме да го потврдите додека ние сме во можност да го репродуцира на нашите тестирање на животната средина.
![]()
Денес / утре Радек ќе ги ажурира овој форум за да vBulletin 4.1.7 - вие сте добредојдени да се обиде да се репродуцира вашиот прашање тука. Ако не е во можност да го направите тоа тука, исто така ќе треба да се добие пристап детали да работат со ова прашање, бидејќи тоа ќе значи дека вашето прашање е поврзано не vBET но до одредена околина (конфигурација, други додатоци, можно погрешна инсталација) . Исто така немојте да се обидат да се предвиди иднината - не можете да го направите тоа. Затоа ве молам само се држиме до издава наместо на пишување фантазија за тоа што ќе биде - тоа ни носи никаде. Никој не ви кажал за да се оневозможи било која од вашите додатоци - вие сте хистерични тука или само се обидува да се направи врева (Зошто?). Верувам дека мораше да се слушне нешто слично пред - можеби од vBulletin тим, можеби од имала тим, можеби некаде на друго место. Но вие не го слушнете тука. Затоа ве молам без да се прави приказни. Ве молиме држиме до ова прашање - никој не знае што ќе биде. Можеби навистина ќе кажеш такво нешто, но како што можете да видите во нашето интегрирање дел ние трошиме многу на нашето време да им помогне на корисниците со други mods и vBET.
Затоа ве молиме да се врати кога имала 4.1.7 ќе биде на нашиот форум мравка се обиде да се репродуцира вашиот проблем. Токму сега, според нашите сознанија тоа vBET работи добро на vBulletin 4.1.7 на нашиот тест пример. Ќе бидете во можност да се провери тоа лично. Така тоа функционира на начин нашите корисници е потребно - работи правилно. Ние ќе бидеме навистина среќни ако најдете грешка во vBET и со насмевка јас ќе се движи оваа тема да пријавување на бубачки дел - бидејќи тоа ќе значи дека ние може да го подобри vBET еден повеќе време да им дадеме на нашите корисници одличен квалитет. Значи вие сте добредојдени да се вратам тука и да ни покаже на прашањето. Ние нема да биде во можност да реши ништо без можност да се репродуцира. Ако може да се репродуцира само на вашиот форум (никој не тврди дека имаат истото прашање и никогаш не се случи пред нешто слично), тогаш ние треба вашиот форум да се најде нашата она што се случува и има ли проблем на сите.
Ми даде информации што да се отстрани и деинсталирање на секој дел од оваа работа, датотеки код што без да се предизвика било какви прашања на тековната ми ФОРУМ ВЕ МОЛИМЕ
СТОП кажува на клиентите што сакаат, IM клиент и можам да ви кажам што сакам
Дали треба да се стави дека во 52 јазици?
Здраво - молам точка каде што ви кажав она што го сакате - не знам што се однесуваат и тоа е веќе потврди дека сте го направиле реченици без покритие, па би сакал да ве прашам она што се точно пишува за. На оваа многу конец зборовите "сакам" и "клиент" се само во вашата последното мислење. Токму сега не знам што ви се пишува за.
Да ги одинсталирате молам:
1. Деинсталирате од Admin CP
2. Отстрани vBET правила од. Htaccess ако таков е додаден
3. Отстрани ги сите датотеки качен на FTP (доволно е да се отстранат само фајловите поставени во / Вклучува / XML тоа ќе влијае на вашата Admin CP мени дури и по одинсталирате, целата остатокот само може да остане)