Важно: Оваа страница е користење на колачиња (cookies). Со користење на овој веб-сајт без исклучување на колачиња во прелистувачот, значи дека се согласувате за негово користење.
Купи сега! Карактеристики Превземања

Заработи со нас!

Ако сакате да почнете да заработуваат пари со vBET приклучат на Affiliate програмата.
Резултати 1 да 6 на 6

Тема: Брендирање слободен купи но сепак текстот кредити во подножјето

Член
    Зачленет
    Октомври 2009
    Мислења
    72

Exclamation Брендирање слободен купи но сепак текстот кредити во подножјето

Здраво

Купив брендирање слободна лиценца, но сепак на кредитна текст е во подножјето.
    Само кредитна врска беше отстранета.

Брендирање слободен значи не се споменуваат на производот, тоа е она што јас го купив.

Како можам да го отстрани?

И да, тоа мора да биде стандардна опција.
    Вие не може да се продаде брендирање бесплатно, а потоа бренд тоа онака и очекуваат корисниците да ги уредувате датотеки во секое време постои надградба!

Michał Podbielski (vBET персонал)
    Зачленет
    Октомври 2009
    Мислења
    3,037

Здраво, имајте на ум дека по дифолт BF пакет има само отстранета кредитна врска, но како BF лиценца сопственикот имате полно право да се отстрани, исто така, информации за производот. Инструкции ќе се испрати во AM.

Член
    Зачленет
    Октомври 2009
    Мислења
    72

Да знам дека ќе се справи со овој начин.

Сепак ова не е добра практика.

Брендирање слободен значи "без брендирање" и дека не е она што ви дава!

Уредување на вашиот производ додадени фајлови: да се отстрани брендирање секој пат кога ќе се надополни е досадно.
    Јас платени за брендирање бесплатен производ, па ве молиме овозможи еден.

Цврсто препорачуваме да ја преиспита Вашата моментална обработка на брендирање бесплатно

Зачленет
    Октомври 2009
    Мислења
    3,037

Јас бев само за да се напише во претходната порака дека нема да се вклучи повеќе во наредните изданија, но сакам тоа да биде убаво изненадување и отстранети пред Испрати
    Изгледа нема да има изненадување

Информации како да го отстраните беше испрати во премиер само како што е опишано во последното мислење

Да - јас целосно се согласуваат дека корисниците со BF лиценца сакате апсолутно нема информации за верзијата на производот.
    Ве молиме имајте во предвид дека ние не ги продаваме брендирање бесплатен производ, но брендирање слободна лиценца која им овозможува на корисниците да се отстрани кредитна линк (дури и ние го отстраните по дифолт, ако некој прави надградба или нова инсталација). Сето тоа е во согласност со лиценцата. Ако некој се чувствува во заблуда, тогаш најверојатно не си го прочитал договорот за лиценца. Постои опиша она што значи Брендирање слободна лиценца и тоа што им овозможува да. Ве молиме имајте во предвид дека дозволата името не е предмет на толкување - тоа е јасно опишани од страна на самата дозвола. Ние ги исполнуваме нашите продаде. Ве молиме не вресок кој не, бидејќи тоа не е точно - само прочитајте договорот за лиценца и ќе знаете што значи vBET Брендирање слободна лиценца.

Исто така, имајте на ум дека во последните изданија на BF верзија ја оставиме верзијата на производот информации претежно за поддршка прашања - Тоа им помага да го признае која верзија се користи без пристап до Admin CP. Но бидејќи повеќето BF корисници користи своето право да ги избришат верзија информации, ние едвај имаат шанса да ја користите + како што е опишано тоа беше само дополнителна надградба чекор за BF верзија за да го отстраните повторно + дополнителни задачи за нас да одговори како да го отстраните.

Значи ние се одлучи да го отстраните по дифолт во следната BF порака Можеби ќе биде да се конфигурираат - така BF корисниците ќе можат да се одлучи, можеби само отстранети. Ќе видиме

Член
    Зачленет
    Октомври 2009
    Мислења
    72

Ви благодариме.

Само запомнете:
    Верзија броеви за авторски текстови се секогаш голем безбедносен ризик, бидејќи скенирање на мрежата за искористување на жртвите е многу полесно ако секој веб-сајт ви кажува дека тоа води експлоатирачки верзија.

Ова е една од причините за мене да се купи брендирање бесплатни верзии

Зачленет
    Октомври 2009
    Мислења
    3,037

Значи ти си повеќе обезбеден и не ќе мора да се отстрани оваа информација повеќе

Тагови за оваа тема

Правила на пишување

• Можете може да не да отвораш нови теми
  • Можете може да не да испраќате мислења
  • Можете може да не да вршите прикачувања
  • Можете може да не ги уредувате своите мислења
  •