View Full Version: Кои mods треба да биде поддржана од vBET?
Најдобар одговор е - сите можни;)
Се разбира, многу mods нема потреба од интеграција. Но, секоја мод кој ќе ви овозможи да се напише некој вид на пораки, или ќе користите пост наслови ќе треба некои интеграција.
Кои mods мислите дека треба да се интегрираат првиот?
Ни даде совет и вашиот форум ќе биде целосно интегрирана со vBET многу побрзо! :)
Ви благодарам многу што сте го интегрирање со vBADynamics. Јас го користам на мојот форум, кој најверојатно видов веќе. Се обидувам да замине во тој дел со превод на но тоа ме враќа назад кон почетната страница од пребарувачот. Бев gonna ве прашам за тоа, но беше премногу мрзливи и заборавил. Имам околу 250k + пост во кој мод така ќе биде одлично, ако тоа може да се интегрира со vBET.
Исто така, би сакала да покажам PhotoPost PHP слика споделување Галерија со vBulletin форум интеграција (http://www.photopost.com/). Па, постојат многу слики тука, но сакам членови на најмалку биде способен да чита коментарите на својот јазик. Во моментов, тоа пренесувања назад кон почетната страница од пребарувачот, ако јас се обидувам да ја видите преводи од неа.
Благодарам!
Cybershaolin
16-11-09, 06:04
Би сакал да ја имаат оваа пробие да биде поддржана: Cyb - ChatBox (http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=201283)
Ова ќе биде убаво ако сите пораки содржина ќе бидат преведени, како и. Не знам дали тоа е можно, но јас барам. :)
Cyb - напредна статистика
доби МО инсталиран и работи, но не е јасно дали постои некој начин да се работи со моите две главни приклучоци, PhotoPost vBGallery v2.5 и vBadvanced Линкови Директориум v3.2.0
некој друг имаш среќа со било кој од овие сеуште?
simit patel
03-12-09, 23:24
vbadvertise, и сите производи направени од страна на vbcredits. Мислам дека како бизнис ќе имаат корист од наоѓање стабилни партнери во мрежата! екосистем да работи со. Мислам vbcredits може да се вклопат законот, тие биле околу веќе некое време и се направи голема производи. рекламирање модул особено ќе биде на побарувачката за да се преведе.
vbolg верзија 2.0.2 и над
исто така
овој голем addon:
Линкови и преземања менаџер
Линкови и преземања менаџер - vBulletin.org форум (http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=216118&highlight=links)
El Caballo
18-09-10, 14:44
Здраво, главната mods ние ги користиме се;
VB кредити Делукс
VB bookie
photopost про-гледам тоа функционира! Велики
Турнири и скали
микро билтен
Имав линкови до нив, но не можат да го користат линкови тука. Дали овие сите работи одлично со VB претпријатие? Ако е така, јас ќе купи VB претпријатија денес!
Упс жал, јас го користам VBulletin 4.0.5
Здраво, главната mods ние ги користиме се;
VB кредити Делукс
VB bookie
photopost про-гледам тоа функционира! Велики
Турнири и скали
микро билтен
Имав линкови до нив, но не можат да го користат линкови тука. Дали овие сите работи одлично со VB претпријатие? Ако е така, јас ќе купи VB претпријатија денес!
Упс жал, јас го користам VBulletin 4.0.5
Здраво. Ве молиме имајте во предвид дека ние ја поддржуваме vB4:) Дури и со издавачката Suite (така блогови и сист премногу):)
За вашиот додатоци. Не можам да кажам дефинитивно во овој момент не сите ќе работат без дополнителни интеграција, но имајте на ум дека повеќето додатоци работи без никакви дополнителни интеграција чекори. Дополнителни интеграција е потребно само во посебни случаи, како и страници целосно генерирани од МО кои не поддржува global_complete кука, или МО што создава страници надвор од форумот директориум во URL-то.
Исто така можете само да се провери не било какви прашања, ќе се појави со користење на vBET бесплатна верзија. Тоа е многу побавен, но ќе ви покаже се прашања постои. И после тоа може да се купи побрзо платена верзија со многу дополнителни функции:)
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):