Svarīgs: Šī lapa izmanto cookies (cookies). Izmantojot šo mājas lapu, neizslēdzot sīkdatnes pārlūku, nozīmē, ka jūs piekrītat, izmantojot to.
Pirkt Tagad! Features Lejupielādes

Nopelni kopā ar mums!

Ja jūs vēlaties sākt pelnīt naudu ar vBET pievienoties, lai Filiāļu programmu.
Rezultāti 1 līdz 4 gada 4

Thread: Failu Cache Beta

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Feb 2010
    Atbildes
    210

Default Failu Cache Beta

Var kāds paskaidrot, ja es noteikt failu kešatmiņu cache lappušu 1 stundu (86.400 sekundes), tad kādēļ cron palaistu vienu reizi dienā, lai tos novērstu.

Protams, lapas ir kešatmiņā par 1 dienu, ja cron iet ik pēc 24 stundām?

Ja es noteikti lappušu kešatmiņā 1 stundu tie varēs atcelt, kad stunda ir pagājis. Tātad par šo lapu kešatmiņu var sākt no jauna.

Tā doesn't tiešām jēgas, kas man.

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Feb 2010
    Atbildes
    210

Ikviens?

Ziņa ir ievadīta, ir pārāk īss. Lūdzu pagarināt jūsu ziņojumu vismaz 10 rakstzīmes.

Michał Podbielski (vBET Staff)
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Tas viss ir OK. Lūdzu, ņemiet vērā, ka Guest Cache neizņemt failu katru reizi tas beidzas - tas būtu pārāk dārgi. Katru reizi, kad Viesu Cache atklāj, ka gadījumā cache fails jau pastāv, tā pārbauda, pēdējās modificēšanas datums un kas, kā mēs zinām, tas beidzies, vai ne. Ja nē, tad fails tiek pārraidīti kā rezultāts. Ja jā, tad pieprasījums tiek izvērtēti un pēc tam mēs pārrakstīt failu, bez papildu un nevajadzīgu noņemot darbību.

Ikdienas uzkopšana ir nodrošināt to, ka nav nekādu patiešām vecs nevajadzīgas lietas - piemēram, pavedieni, kas jau nav pastāv. Tātad, mēs atceļam vecos failus katru dienu, bet vienmēr pārbaudiet, tas cache nav beidzies

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Feb 2010
    Atbildes
    210

Lielisks skaidrojums, tagad saprotu, paldies.

Tags par šo Thread

Posting atļaujas

• Jūs nedrīkst Publicēt jaunu pavedieni
  • Jūs nedrīkst post atbildes
  • Jūs nedrīkst pasta pielikumi
  • Jūs nedrīkst rediģēt savas ziņas
  •